Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Uendelige valg i mulighedernes land

Sprogrejse til USA

USA har det hele: Pulserende byer, smukke naturlige landskaber, verdensberømte universiteter, en unik blanding af mennesker og kulturer – listen er lang! Det er et dynamisk og fascinerende land med noget for enhver smag; lige fra de gyldne strande i Californien og Florida, til det pulserende byliv i New York og Los Angeles. Findes der et bedre sted at tage på sprogrejse end i Mulighedernes Land?

Hvor vil du gerne hen?

Florida
USA
 • Kilometer af smukke strande
 • God beliggenhed i “The Sunshine State”
 • Fantastisk vejr
San Diego
USA
 • USAs “finest” city
 • Californiens afslappede vibe
 • Spændende kulturscene
USA Coast to Coast
USA
 • Alder 14-19
 • On the road
 • Engelsk
 • Grupperejser
Santa Barbara
USA
 • Smukke strande med gode surf-muligheder
 • Adgang til stranden direkte fra byen
 • Californisk, tilbagelænet livsstil

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i USA

USA er det perfekte land at lære engelsk i. På en måde har du formegentlig lært amerikansk engelsk hele dit liv gennem film, musik og andre medier. Amerikansk engelsk har det med at være nemmere at forstå end andre dialekter, og den imødekommende og snakkesalige måde amerikanere er på betyder at du har rig mulighed for at øve dig med dem. Grib chancen og fordyb dig i det engelske sprog og det amerikanske samfund og få en uforglemmelig sommer og et stort boost til dit engelsk!

Amerikansk engelsk er typisk nemmere at forstå for ikke-indfødte talere, og da amerikanere er venlige, imødekommende og sociale er det helt sikkert, at du vil få mulighed for at øve dit engelsk i rigtige hverdagssituationer og fuldkommen fordybe dig i det amerikanske samfund. Unge elever fra hele verden rejser til De Forenede Stater hvert år med det formål at blive bedre til engelsk. Efter sprogrejsen kommer de unge hjem og har fået meget mere end sproget med hjem: uforglemmelige oplevelser, gode minder og venner for livet. Tag med på en sprogrejse til USA og få den bedste sommer i dit liv!

I USA tilbyder vi både vores klassiske sprogrejser og en Coast to Coast road trip, så du kan vælge om du ønsker klasselokale- eller oplevelsesbaseret læring. Den klassiske sprogrejse er vores mest populære sprogrejse og den har en perfekt balance mellem sprogundervisning, fritidsaktiviteter og oplevelser. På sprogrejsen Coast to Coast vil du ikke have noget formel sprogundervisning, men du vil øve dit engelsk hver dag med dine medrejsende og STS ledere, imens du udforsker smukke steder og oplever uforglemmelige eventyr hen ad vejen. Vælg det som passer dig bedst, og gør dig klar til en fabelagtig amerikansk oplevelse!

Rejs til USA  

Uanset hvilken sprogrejse du vælger, vil du formegentlig have en rimelig lang rejse foran dig. Men vær ikke bekymret, for STS vil være der for dig og følge dig hvert skridt på vejen, for at være sikker på du får en sikker og behagelig tur. Når du ankommer til USA, vil du enten blive hentet af din værtsfamilie eller fortsætte rejsen med dine ledere og medrejsende direkte til dit campus eller hotel. Når du rejser på sprogrejse til USA skal have et gyldigt pas og et ESTA. Du vil modtage mere information omkring ESTA og andre dokumenter inden din rejse. Alle vores aktiviteter, udflugter og undervisning sker sammen med vores erfarne STS ledere, hvilket sikrer, at du får en sikker og sjov tid i USA.

Om USA

USA er den perfekte blanding af en masse ting. På Nordamerikas kontinent breder der sig fra kyst til kyst en stor variation af landskaber, mennesker og oplevelser. Fra de gyldne strande og tørre ørkener til forbløffende bjerge og store grønne arealer. De fantastiske oplevelser vil stå i kø. Fra New Englanders over Californians til Southerners – du vil hurtigt finde ud af, at det amerikanske samfund er dynamisk og varieret og det skifter fra det ene sted til det andet. Den eneste ting, amerikanerne har til fælles, er deres hårdtarbejdende attitude og venlige indstilling til tingene.

USA

Befolkningstal: 322 millioner  
Areal: 9.8 millioner km2 
Hovedstad: Washington D.C.  
Største by: New York City (8.5 millioner)  
Antal stater: 50  
Valuta: US Dollars

Vejr og klima

USA er et stort land med flere forskellige klimazoner, men på alle vores sprogrejser til USA er det varmt og behageligt i løbet af sommermånederne. I New York City og Californien er temperaturene ca. 25-30°C, mens det i Florida og Las Vegas for eksempel kan nå over de 30°C. Vi anbefaler dog at du pakker tøj til alt slags vejr på din sprogrejse, da der kan opstå sommerregn – men du får højst sandsynligt mere brug for dit badetøj end din regnjakke. Husk at drikke masser af væske og hav godt med solcreme på, så du kan beskytte dig mod den stærke sol.

Resumé 

Listen over ting du kan opleve i USA har ingen ende. Alle sprogrejser i USA er forskellige, men uanset hvilken du vælger, er der nogle ting som er sikre: du vil opleve ting, du aldrig havde troet og du vil se ting, som vil tage pusten fra dig. Du vil opleve fantastiske steder og få nye venner fra hele verden, og du vil komme hjem med en bedre forståelse for det engelske sprog og en større tro på dig selv og hvad du er i stand til. Vælg din destination og Start Your Journey!