Sprogrejser 13 til 19 år
Discover You - in a new language
En sommer i mulighedernes land

Sprogrejse til USA

USA har det hele: Pulserende byer, smukke naturlige landskaber, verdensberømte universiteter, en unik blanding af mennesker og kulturer – listen er lang! Det er et fascinerende land med noget for enhver smag; lige fra de gyldne strande i Californien og Florida, til det pulserende byliv i New York og Los Angeles. Findes der et bedre sted at tage på sprogrejse end i Mulighedernes Land?

Hvor vil du gerne hen?

San Diego
USA
  • USAs “finest” city
  • Californiens afslappede vibe
  • Spændende kulturscene

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i USA

Du har formegentlig lært amerikansk engelsk på en eller anden måde igennem dit liv gennem film, musik og andre medier. Amerikansk engelsk har det med at være nemmere at forstå end andre dialekter, og den imødekommende og snakkesalige måde amerikanere er på betyder at du har rig mulighed for at øve dig med dem. Grib chancen og fordyb dig i det engelske sprog og det amerikanske samfund og få en uforglemmelig sommer!

Du vil have masser af muligheder for at øve dit engelsk i hverdagssituationer og opleve det amerikanske samfund på egen hånd. Unge studerende fra hele verden rejser til USA hvert år for at forbedre deres engelsk. De kommer hjem med meget mere end det: uforglemmelige oplevelser, glade minder og venner for livet.

I USA tilbyder vi både vores klassiske sprogrejser og vores roadtrip, så du kan vælge om du ønsker klasselokale- eller oplevelsesbaseret læring. Den klassiske sprogrejse er vores mest populære sprogrejse og den har en perfekt balance mellem sprogundervisning, fritidsaktiviteter og oplevelser. På en roadtrip vil du ikke have nogen formel sprogundervisning, men du vil øve dit engelsk hver dag med dine medrejsende og ledere, imens du udforsker smukke steder og oplever uforglemmelige eventyr hen ad vejen. Vælg det som passer dig bedst, og gør dig klar til en fabelagtig amerikansk oplevelse!

Rejs til USA  

Du arrangerer selv din transport til USA. Når du lander, vil du blive hentet af din værtsfamilie eller fortsætte rejsen med vores medarbejdere og de andre studerende direkte til din campus eller hotel.

Når du rejser til USA, skal du have et gyldigt pas og et ESTA. Du vil modtage mere information omkring ESTA og andre dokumenter inden din rejse. Alle vores aktiviteter, udflugter og undervisning sker sammen med vores erfarne ledere, hvilket sikrer, at du får en tryg og sjov tid i USA.

Om USA

USA har det hele. Landet strækker sig over hele Nord Amerikas kontinent, fra kyst til kyst. Dette giver landet en stor variation af landskaber, mennesker og oplevelser. Fra de gyldne strande og tørre ørkener til forbløffende bjerge og store grønne arealer. Der er uendeligt mange smukke steder du kan besøge. Fra New England over Californien til sydstaterne – du vil hurtigt finde ud af, at det amerikanske samfund er dynamisk og varieret og det skifter fra det ene sted til det andet. Den eneste ting, amerikanerne har til fælles, er deres hårdtarbejdende attitude og venlige indstilling til tingene.

USA

Befolkningstal: 322 millioner  
Areal: 9.8 millioner km2 
Hovedstad: Washington D.C.  
Største by: New York City (8.5 millioner)  
Antal stater: 50  
Valuta: US Dollars

Vejr og klima

USA er et stort land med flere forskellige klimazoner, men på alle vores sprogrejser til USA er det varmt og behageligt i løbet af sommermånederne. I New York City og Californien er temperaturene ca. 25-30°C, mens det i Florida og Las Vegas for eksempel kan nå over de 30°C. Vi anbefaler at du pakker tøj til alt slags vejr, da der kan opstå sommerregn – men du får højst sandsynligt mere brug for dit badetøj end din regnjakke. Husk at drikke masser af væske og hav godt med solcreme på, så du kan beskytte dig mod den stærke sol.

Resumé 

Listen over ting du kan opleve i USA, har ingen ende. Alle vores sprogrejser i USA er forskellige, men uanset hvilken du vælger, er der nogle ting som er sikre: du vil opleve ting, du aldrig havde troet, du vil se ting, som vil tage pusten fra dig samt at du vil møde nye venner fra hele verden. Du vil forbedre dit engelske sprog og få en større tro på dig selv. Vælg din destination og Start Your Journey!