Sprogrejser 15 til 18 år

Booking og betaling

Book her på hjemmesiden eller ved at kontakte os. Du er altid velkommen til at betale for rejsen i rater. Sørg for at sikre dig en plads i dag!

Betaling for sprogrejsen

Det første beløb, foruden eventuel afbestillings-/ombookingforsikring, betales, når du booker online. Registreringsgebyret på 2000 kr er indeholdt i den samlede pris for sprogrejsen. Når du har betalt registreringsgebyret, betyder det, at du og din værge har læst og accepteret STS’ generelle vilkår og betingelser for pakkerejser.

Den endelige faktura på det resterende beløb sendes 60 dage før afrejsen og skal senest betales 40 dage før afrejsen. Hvis du gjorde brug af en rabat, da du bookede, vil denne fremgå af fakturaen.

Vil du vide mere? Så ring til os på +45 44 40 44 47, eller send en e-mail til info@sts.dk.

Hvad er inkluderet?

En sprogrejse med STS indeholder altid sprogundervisning, logi og aktiviteter. Uanset hvor du skal hen, har vi sammensat en fantastisk pakkeløsning til dig.

Alt dette er inkluderet når du tager på sprogrejse med STS

  • Indkvartering
  • Logi og helpension
  • Transfer til og fra lufthavnen/togstationen på din destination
  • 15 timers sprogundervisning om ugen
  • Undervisningsmaterialer
  • Aktiviteter og udflugter på din destination
  • STS-diplom
  • Lokale ledere og lærere
  • Support 24/7

Udgifter ud over prisen for rejsen

Medmindre andet er beskrevet, er udgiften til fly- eller togbilletter ikke inkluderet i vores priser. Bemærk, at rejsen til og fra lufthavnen i dit land heller ikke er inkluderet i prisen. Men transport til og fra lufthavnen eller togstationen ved ankomsten til din destination er inkluderet.

Book dine billetter via vores partner DIB Travel ved at ringe på tlf. +46108887062 eller sende dem en e-mail på support@dibtravel.com, og fortæl, at du booker for en STS-elev. Book først billetterne, når datoerne er blevet bekræftet af os.

Der kan tilkomme et vekselgebyr, og der kan være ekstra omkostninger, hvis du har fødevareallergi. Læs mere på siderne for de respektive kurser. Du har også brug for lommepenge til shopping, snacks, souvenirs osv. Der tilkommer et gebyr for ombooking (995 kr), hvis du ombooker din rejse og ikke har købt en ombooking- og afbestillingsforsikring.

Aktiviteter og udflugter

Alle destinationer indeholder forskellige aktiviteter og udflugter. Hvis du gerne vil have endnu mere ud af din sprogrejse, kan du tilføje ekstra aktiviteter eller udflugter til andre spændende steder. Læs mere under hver destination om, hvad du kan vælge på din rejse.

Vi tilbyder også ekstra services

Ombooking- og afbestillingsforsikring

Hvis du skifter mening, efter du har booket, og gerne vil et andet sted hen, vil tage af sted på en anden dato eller ikke længere vil på sprogrejse på grund af sygdom eller en ulykke, kan du med en ombooking- og afbestillingsforsikring nemt ombooke din rejse uden ekstra omkostning op til 60 dage før din afrejse. Afbestillingsforsikringen skal købes, når du booker din rejse og kan ikke tilføjes senere. Pris: 495 kr.

Ombooking- og afbestillingsforsikringen dækker også, hvis du har booket rejsen sammen med en ven, og han eller hun bliver syg eller kommer ud for en ulykke, så længe vennen også har købt ombooking- og afbestillingsforsikringen. Hvis du skal have alle pengene tilbage (eksklusive udgiften til ombooking- og afbestillingsforsikringen), og der er mindre end 30 dage til din afrejse, kræver det, at du har en lægeattest.

Rejseforsikring

Det er vigtigt at kunne føle sig tryg, når man tager på sprogrejse, og hos STS er sikkerheden første prioritet. Der sker sjældent noget, men i tilfælde af en ulykke er det vigtigt at have tryghed i form af en god forsikring. Sammen med STS har forsikringsselskabet Dr. Walter udarbejdet en rejseforsikring, som vi tilbyder. Den er skræddersyet til sprogrejser og dækker undervisning samt aktiviteter i udlandet, og der er ingen selvrisiko.

Pris: Prisen kan variere landene imellem i Europa og resten af verden. Book forsikringen, når du booker din sprogrejse, eller kontakt os for at tilføje den senere.

Spørgsmål om din booking

Hvis du har spørgsmål i forbindelse din booking, finansiering, forsikring, værtsfamilie, ekstra tilvalg osv., så kontakt os – vi står klar til at hjælpe! Ring til os på +45 44 40 44 47, eller send os en e-mail på info@sts.dk.

Se de komplette betalingsvilkår og -betingelser her.