Sprogrejser 14 til 17 år
Når du booker en af vores sprogrejser, får du 20% rabat på enhver American Tourister-kuffert.
Opdag fortiden, nutiden og fremtiden i Storbritannien

Sprogrejse i England

Storbritannien er en charmerende blanding af nyt og gammelt. Her finder du smukke landskaber, spændende byer og en unik kultur – for ikke at tale om alle de skønne briter. Det er ikke så mærkeligt, at tusindvis af unge hver år vælger at studere her. Skal du være en af dem til næste sommer?

I Storbritannien tilbyder vi sprogrejser til en af landets bedste sommerbyer, Brighton. Det er klassiske sprogrejser, hvor du får en blanding af sprogtræning og sjove aktiviteter og udflugter sammen med andre elever fra hele verden.

Hvor vil du gerne hen?

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Download vores brochure

Er du klar til en uforglemmelig sommer med STS Education? Læs mere om dit næste eventyr i vores brochure.

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

Lær engelsk i England

Det giver sig selv, at England er det perfekte sted at lære engelsk. Her er der en lang og stolt tradition med sprogrejser, og mennesker fra hele verden rejser hertil for at lære sproget og opleve det smukke land. Den fantastiske sydkyst, hvor Brighton ligger, har lokket sprogstuderende til i over 50 år og er stadig en favorit blandt vores studerende år efter år. Vores programmer giver dig mulighed for at fordybe dig i sproget og landets unikke kulturliv, samtidig med at du opdager fascinerende steder og er med til sjove aktiviteter med de andre internationale studerende.

I de 60 år, hvor STS har arrangeret sprogrejser, har England været favoritdestinationen for unge, som gerne vil lære engelsk, dyrke sport og møde mennesker i nogle uger i sommerferien. Der er helt klare fordele ved at lære engelsk i det land, hvor sproget tales. Du vil høre sproget blive talt rundt omkring dig – ikke bare i klasseværelset – og du vil hurtigt mærke, at dine sprogkundskaber og din selvtillid forbedres.

At rejse til England

Med en af verdens største lufthavne og fantastiske togforbindelser til Europa kan du nemt vælge, hvilken måde du helst vil rejse på. Hvorfor ikke gøre selve rejsen til et eventyr og tage toget via Paris og den legendariske kanaltunnel under vandet mellem Dover og Calais?

Når du er ankommet, sørger vi for, at du bliver hentet og trygt og sikkert transporteret derhen, hvor du skal bo.

Storbritannien

Indbyggertal: 65 millioner 
Tilknyttede lande: England, Skotland, Wales og Nordirland 
Areal: 243,610 km2 
Hovedstad: London 
Stat:  Parlamentarisk demokrati med en regerende monark som statsoverhoved.
Sprog: Engelsk
Valuta: Britiske pund 
Landekode: +44  

Om Storbritannien 

Det er få steder på jorden man finder så speciel en kombination af nyt og gammelt som i Storbritannien. Med fascinerende historiske rødder, som rækker flere tusind år tilbage, er Storbritannien et land der altid er fremme i skoene lige fra teknologi og innovation til kunst, mode og uddannelse. Landet formår også at balancere en multikulturel befolkning med en engelsk identitet, som ikke er til at tage fejl af, og kan prale af et landskab der er lige så varieret som dets befolkning. En rejsedestination i verdensklasse og et land med prisværdige uddannelsesmuligheder!

Vejr og klima

På trods af at Storbritannien har ry for at have gråt og skyet vejr, har det et tempereret klima med milde vintre og behagelige somre. I området omkring London og i det sydlige England, hvor de fleste af vores sprogrejser går hen, er vejret i løbet af sommermånederne ofte solrige og varme med få regnvejrsdage. Dog er det ikke utænkeligt, at der i løbet af din sprogrejse er en enkelt dag med dejlig sommerregn og dette bliver ofte blot en del af oplevelsen.