Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Oplev fortiden, nutiden og fremtiden i Storbritannien

Sprogrejser til England og Skotland

I Storbritannien mødes det gamle og det nye på en måde, der ikke kan undgå at imponere. Denne berømte nation huser et væld af betagende landskaber, spændende byer og unikke kulturelle skatte, for ikke at nævne et fascinerende mix af godhjertede og venlige mennesker. Det er derfor en selvfølge, at landet år efter år byder tusindvis af unge velkommen. Gå ikke glip af chancen for at blive en af dem denne sommer!

Hvor vil du gerne hen?

Bournemouth
Storbritannien
 • 5 km. med smukke sandstrande  
 • Den verdenskendte mole
 • Fed underholdning ved Tower Park  
Brighton
Storbritannien
 • Sydenglands smukke kyst
 • Den unikke Brighton Palace Pier  
 • Hip og varieret madkultur  
Edinburgh
Storbritannien
 • Skotlands hovedstad
 • Spændende og dynamisk by
 • Inspiration til Harry Potter
London
Storbritannien
 • En af verdens bedste byer
 • Englands kulturelle centrum
 • Vigtig historie på hvert gadehjørne
Oxford
Storbritannien
 • Klassisk universitets livsstil  
 • Historiske omgivelser 
 • Smuk gotisk arkitektur  

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i England eller Skotland

Det giver sig selv, at England og Skotland er perfekte steder at lære engelsk på en sprogrejse. England kan prale af en lang og stolt sprogrejsetradition, der hver sommer består i at byde elever velkommen og give dem mulighed for at lære engelsk og opleve dette smukke land. Den fantastiske sydkyst har med byerne Brighton og Hastings tiltrukket sprogrejseelever i mere end 50 år og er stadig en stor favorit blandt eleverne, år efter år. Alle vores sprogrejser giver dig mulighed for at fordybe dig i sproget og landets unikke kulturelle liv, mens du går på opdagelse i de fantastiske destinationer og deltager i interessante aktiviteter sammen med dine nye, internationale venner.

I de 50 år, STS har organiseret sprogrejser til England, er landet blevet en favoritdestination blandt unge, som gerne vil lære engelsk, udøve en sport eller møde nye mennesker nogle uger i sommerferien. Udover den klassiske sprogrejse tilbyder vi også fodboldlejr og ridelejr, såvel som foto- og sportsrejser, så du uanset hvad kan finde en sprogrejse, der passer til dine præferencer. At lære engelsk et sted, hvor det tales som modersmålet, har klare fordele. Du vil være omgivet af sproget hele dagen og ikke bare i klasselokalet. Du kan desuden være sikker på at føle en forbedring af dine færdigheder og din selvtillid inden for få dage.

Rejsen til England eller Skotland

På alle vores sprogrejser til England eller Skotland vil STS´ personale møde dig i lufthavnen og i grupper kommer du til at rejse hele vejen til din endelige destination. Når du ankommer til Storbritannien stiger du ombord på en bus med vores fantastiske STS ledere og kører derefter til dit campus eller mødested, hvor din værtsfamilie venter.

Alle vores aktiviteter og sprogundervisning overvåges af erfarne STS medarbejdere, der arbejder for at sikre, at du får en sikker og tryg sprogrejse i England eller Skotland. Vi tager os af alle detaljerne, så du kan fokusere på, at få mest muligt ud af din oplevelse, lære så meget som muligt samt skabe minder for livet.

Om Storbritannien 

Det er få steder på jorden man finder så speciel en kombination af nyt og gammelt som i Storbritannien. Med fascinerende historiske rødder, som rækker flere tusind år tilbage, er Storbritannien et land der altid er fremme i skoene lige fra teknologi og innovation til kunst, mode og uddannelse. Det formår også at balancere en multikulturel befolkning med en engelsk identitet, som ikke er til at tage fejl af, og kan prale af et landskab der er lige så varieret som dets befolkning. En rejsedestination i verdensklasse og et land med prisværdige uddannelsesmuligheder; Storbritannien og dets uendelige muligheder venter på dig denne sommer!

Storbritannien

Indbyggertal: 65 millioner 
Tilknyttede lande: England, Skotland, Wales og Nordirland 
Areal: 243,610 km2 
Hovedstad: London 
Stat:  Parlamentarisk demokrati med en regerende monark som statsoverhoved.
Sprog: Engelsk
Valuta: Britiske pund 
Landekode: +44  

Vejr og klima

På trods af at Storbritannien har ry for at have gråt og skyet vejr, har det et tempereret klima med milde vintre og behagelige somre. I området omkring London og i det sydlige England, hvor de fleste af vores sprogrejser går hen, er vejret utrolig behageligt, især i løbet af sommermånederne med mange solskinstimer og få regnvejrsdage. Dog er det ikke utænkeligt, at der i løbet af din sprogrejse er en enkelt dag med dejlig sommerregn og dette bliver ofte blot en del af oplevelsen.   

Resumé

I England og Skotland tilbyder vi en bred vifte af sprogkurser, sportsrejser og livstilskurser i nogle af de bedste sommerbyer i landet, så du har rig mulighed for at vælge sprogrejser og destinationer, der er baseret på dine interesser og de aktiviteter, som du vil have fokus på. Alle vores destinationer i Storbritannien er fantastiske og tilbyder et hav af muligheder. Der findes et intensivt kursus, for dem der ønsker at fordybe sig i det engelske sprog, et væld af programmer dedikeret til dig, der vil udvikle særlige kompetencer inden for fotografering, fodbold eller ridning og endelig er der selvfølgelig den helt klassiske sprogrejse, der tilbyder en god balance mellem at lære sprog og deltage i sjove aktiviteter eller udflugter. Du kan være sikker på at få den bedste sommer i dit liv - så hvad venter du på? Start Your Journey med STS i dag!