Sprogrejser 13 til 19 år
Discover You - in a new language
Opdag fortiden, nutiden og fremtiden i Storbritannien

Sport-, ungdoms- eller sprogrejse i England

Blandingen af gammelt og nyt i Storbritannien skuffer ikke. Her er smukke landskaber, spændende byer og unik kultur, for ikke at nævne alle de rare mennesker. Det er ikke mærkeligt at tusinder af studerende hvert år vælger at studerer her. Tag chancen og bliv en af dem næste sommer!

Hvor vil du gerne hen?

Brighton
Storbritannien
  • Sydenglands smukke kyst
  • Den unikke Brighton Palace Pier  
  • Hip og varieret madkultur  
London
Storbritannien
  • En af verdens bedste byer
  • Englands kulturelle centrum
  • Vigtig historie på hvert gadehjørne
Oxford
Storbritannien
  • Klassisk universitets livsstil  
  • Historiske omgivelser 
  • Smuk gotisk arkitektur  

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i England

Det giver sig selv, at England er det perfekte sted at lære engelsk på en sprogrejse. Her er der en lang og stolt sprogrejsetradition, der hver sommer består i at byde elever velkommen og give dem mulighed for at lære engelsk og opleve dette smukke land. Den fantastiske sydkyst, hvor Brighton er placeret, har tiltrukket sprogrejseelever i mere end 50 år og er stadig en stor favorit blandt eleverne, år efter år. I verdensbyen London vil du opleve et unikt mix af historie, pulserende byliv og fremadtænkende ånd. Alle vores sprogrejser giver dig mulighed for at fordybe dig i sproget og landets unikke kulturelle liv, mens du går på opdagelse i de fantastiske destinationer og deltager i sjove aktiviteter sammen med dine nye, internationale venner.

I de 60 år, STS har organiseret sprogrejser til England, er landet blevet en favoritdestination blandt unge, som gerne vil lære engelsk, udøve en sport eller møde nye mennesker nogle uger i sommerferien. Udover den klassiske sprogrejse tilbyder vi også fodboldlejr og ridecamp, såvel som tennislejre og intensive kurser, så du, uanset hvad, kan finde en sprogrejse, der passer til dine præferencer. At lære engelsk et sted, hvor det tales som modersmålet, har klare fordele. Du vil være omgivet af sproget hele dagen, ikke bare i klasselokalet, og du vil hurtigt føle en forbedring af dine færdigheder og din selvtillid.

Rejsen til England

Med en af verden største lufthavne og fantastiske togforbindelser til resten af Europa, kan du nemt vælge den måde du foretrækker at rejse på. Hvorfor ikke gøre selve rejsen til et eventyr og tag toget via Paria og den legendariske kanal tunnel under vandet mellem Dover og Calais. Når du ankommer, vil vi hente dig og trygt og sikkert transporterer dig til din indkvartering og kursuscenter.

Om Storbritannien 

Det er få steder på jorden man finder så speciel en kombination af nyt og gammelt som i Storbritannien. Med fascinerende historiske rødder, som rækker flere tusind år tilbage, er Storbritannien et land der altid er fremme i skoene lige fra teknologi og innovation til kunst, mode og uddannelse. Landet formår også at balancere en multikulturel befolkning med en engelsk identitet, som ikke er til at tage fejl af, og kan prale af et landskab der er lige så varieret som dets befolkning. En rejsedestination i verdensklasse og et land med prisværdige uddannelsesmuligheder!

Storbritannien

Indbyggertal: 65 millioner 
Tilknyttede lande: England, Skotland, Wales og Nordirland 
Areal: 243,610 km2 
Hovedstad: London 
Stat:  Parlamentarisk demokrati med en regerende monark som statsoverhoved.
Sprog: Engelsk
Valuta: Britiske pund 
Landekode: +44  

Vejr og klima

På trods af at Storbritannien har ry for at have gråt og skyet vejr, har det et tempereret klima med milde vintre og behagelige somre. I området omkring London og i det sydlige England, hvor de fleste af vores sprogrejser går hen, er vejret i løbet af sommermånederne ofte solrige og varme med få regnvejrsdage. Dog er det ikke utænkeligt, at der i løbet af din sprogrejse er en enkelt dag med dejlig sommerregn og dette bliver ofte blot en del af oplevelsen.

Resumé

I Storbritannien tilbyder vi en bred vifte af sprogkurser, sports- og ungdomsrejser i nogle af de bedste sommerbyer i landet, så du har rig mulighed for at vælge en rejse baseret på dine interesser og hvad du gerne vil have fokus på. Alle vores destinationer i Storbritannien er fantastiske og tilbyder et hav af muligheder. Der findes et intensivt kursus, for dem der ønsker at fordybe sig i det engelske sprog, et væld af programmer dedikeret til dig, der vil udvikle særlige kompetencer inden for tennis, fodbold eller ridning. Selvfølgelig har vi også den helt klassiske sprogrejse, der tilbyder en god balance mellem at lære sprog og deltage i sjove aktiviteter eller udflugter.