Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Glamour på Den franske Riviera

Sprogrejse til Frankrig

Det kan næsten virke som om, at alt ved Frankrig bare er smukt: byerne, landskaberne, maden og sproget. Tag med på en af vores sprogrejser til Frankrig og oplev hele dets skønhed, lær dets uimodståelige sprog og mød andre unge rejsende som dig selv fra hele verden.   

Hvor vil du gerne hen?

Den Franske Riviera
Frankrig
  • Fransk glamour ved vandet
  • Hyggelige middelalder-kystbyer
  • Cool byer, såsom Nice og Cannes

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær fransk i Frankrig

Fransk er kendt for at være et smukt og romantisk sprog, perfekt til de smukke og romantiske landskaber, landsbyer og byer som gør Frankrig til et vidunderligt sted. Den franske livsstil er lige så attraktiv med den fantastiske mad, som er omdrejningspunktet, landsbymarkeder og de billedskønne caféer. Vores sprogrejser i Frankrig gør det muligt fuldstændig at fordybe dig, ikke bare i sproget, men også i den unikke, eksotiske franske dagligdag. Det giver dig chancen for at blive undervist af eksperter i sproget og øve dig med mennesker, der har fransk som modersmål, og for at bruge en sommer på at opleve alt det, som gør landet til noget helt specielt. Slå dig sammen med andre STS elever fra hele verden og gå på opdagelse i Frankrigs seværdigheder, gader og naturlige vidundere, mens du deltager i sjove aktiviteter og tager på spændende udflugter.

Rejs til Frankrig  

Vi er her for at sikre, at du får en nem og komfortabel tur til Frankrig. Uanset hvad, vil STS personale møde dig i afrejselufthavnen og de vil følge dig på hvert skridt af rejsen. Alle vores aktiviteter og undervisningstimer er ledet af vores erfarne STS ledere, hvis opgave går ud på at passe på dig og sørge for, at du nyder dit ophold i Frankrig. Vi tager os af alle detaljerne, så du kan fokusere på at få mest muligt ud af din oplevelse, og lære mest muligt, mens du skaber minder for livet.

Om Frankrig 

Der er en årsag til, at Frankrig er det mest besøgte land i verden. Eller rettere sagt, der er mange grunde. År efter år kommer millioner af mennesker til Frankrig for at opleve dets glamour og elegance, dets kunst i verdensklasse og arkitektur, dets hyggelige landsbyer og pulserende storbyer, dets ypperlige restauranter, caféer og konditorier. Fra de historiske seværdigheder som Paris til de gyldne middelhavsstrande – der er ingen ende på listen af ting, som du bare må se, gøre og smage, mens du er i Frankrig.

Frankrig

Befolkning: 67 millioner 
Areal: 644,000 km2 
Hovedstad: Paris 
Sprog: Fransk
Valuta: Euro (EUR) 
Landekode: +33

Vejr og klima

Den sydøstlige del af Frankrig nyder godt af det subtropiske middelhavsklima med milde vintre og varme og solrige somre, helt perfekt hvis man ønsker at tilbringe dagen på stranden. Området får meget lidt regn i løbet af sommeren, og de varme temperaturer i vandet vil få dig til at ønske, at du aldrig skulle hjem. Husk endelig at pakke badetøj, solbriller og masser af solcreme, så du fuldt ud kan nyde alt hvad sommersæsonen har at byde på, på Den Franske Riviera.

Resumé

Frankrig er et fascinerende land med masser at tilbyde, uanset om du besøger det for første gang eller kommer tilbage for at genopleve charmen. Der er ingen bedre måde at komme til at lære destinationen, dets mennesker og dets smukke sprog at kende end at tage på vores sprogrejser til Frankrig. Uanset om du har lært fransk i forvejen eller du er nybegynder, vil vores sprogrejser give dig chancen for at lære, opleve og nyde alt hvad de har at tilbyde.