Sprogrejser 14 til 17 år
STS Sprogrejser - sjove og udviklende sprogrejser siden 1958
Glamour på Den Franske Riviera

Sprogrejse til Frankrig

Alt ved Frankrig er smukt: byerne, landskabet, maden og sproget. Det er et fascinerende land med masser at byde på, og der er ikke nogen bedre måde at lære landet, menneskerne og sproget at kende end at tage på en af vores sprogrejser til Frankrig. Opdag skønheden, lær det charmerende sprog, og mød unge fra hele verden.

Uanset om du har studeret fransk tidligere eller er nybegynder, så giver vores sprogrejser dig chancen for at udforske et nyt sted og nyde alt det, som Frankrig har at byde på.

Lær fransk i Frankrig

Fransk er kendt for at være et smukt og romantisk sprog, perfekt til de smukke og romantiske landskaber og byerne, som gør Frankrig til et fantastisk land. Den franske livsstil er lige så skøn – med god mad, markeder og hyggelige cafeer. På vores sprogrejser til Frankrig får du mulighed for at fordybe dig i det franske sprog og den franske hverdag. Du får mulighed for at få undervisning af erfarne lærere, træne dine sprogkundskaber, når du taler med mennesker, og opdage alt det, som gør Frankrig til det fantastiske land, det er. Sammen med rejsende fra hele verden kan du opleve Frankrigs seværdigheder, gader og fantastiske natur, når du tager på udflugter og er med til sjove aktiviteter.

Hvor vil du gerne hen?

Fransk på Den Franske Riviera
Frankrig
  • Alder 14-17
  • Campus
  • Helpension
  • Fransk

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Download vores brochure

Er du klar til en uforglemmelig sommer med STS Education? Læs mere om dit næste eventyr i vores brochure.

Rejsen til Frankrig  

Du booker din egen rejse og bliver modtaget af din leder, når du ankommer. Det er nemt at rejse til Frankrig med både fly og tog fra hele Europa, så vælg den rejseform, der passer dig bedst. Når du er ankommet, kører du sammen med din leder hen til din campus.

De erfarne og uddannede ledere er med i alle aktiviteter og lektioner, og de sørger for, at du får en sikker og sjov sprogrejse i Frankrig. Vi tager os af alle detaljerne, så du kan fokusere på at få den bedst mulige oplevelse, lære så meget som muligt og skabe minder for livet.

Frankrig

Befolkning: 67 millioner
Areal: 644,000 km2
Hovedstad: Paris
Sprog: Fransk
Valuta: Euro (EUR)
Landekode: +33

Om Frankrig 

Der er en grund til at Frankrig er et af de mest besøgte lande i verden. Eller, der er masser af grunde! År efter år rejser millioner af mennesker hertil for at opleve landets glamour, kunst og arkitektur, billedskønne landsbyer, levende byer og hyggelige restauranter, caféer og bagerier. Fra historiske varetegn i Paris til gyldne middelhavs strande, der er ingen ende på listen af ting at se, gøre og spise i Frankrig.

Vejr og klima

Sydøst Frankrig har et vidunderligt subtropisk klima med milde vintre og varme, solrige somre, perfekt til at ligge på stranden. Her er ofte meget lidt regn om sommeren, og de varme temperaturer vil få dig til at ønske at du kunne blive. Glem ikke at pakke dit badetøj, solbriller og solcreme så du kan nyde alt hvad den Franske Riviera har at byde på om sommeren.