Sprogrejser 13 til 19 år
Discover You - in a new language
Glamour på Den Franske Riviera

Sprogrejse til Frankrig

Alt ved Frankrig er smukt: byerne, landskaberne, maden og sproget. Tag med på en af vores sprogrejser til Frankrig og oplev hele dets skønhed, lær dets uimodståelige sprog og mød andre unge studerende som dig selv fra hele verden.

Hvor vil du gerne hen?

Den Franske Riviera
Frankrig
  • Fransk glamour ved vandet
  • Hyggelige middelalder-kystbyer
  • Cool byer, såsom Nice og Cannes

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær fransk i Frankrig

Fransk er kendt for at være et smukt og romantisk sprog, perfekt for de smukke og romantiske landskaber og byer som gør Frankrig så populær. Den franske livstil er lige så fantastisk med god mad, markeder og hyggelige caféer. På vores sprogrejse til Frankrig vil du få muligheden for at fordybe dig i det franske sprog og den franske hverdag. Du vil studere med erfarne lærere og øve dine sprogfærdigheder når du taler med de lokale og udforsker den franske kultur. Sammen med andre studerende fra resten af verden får du mulighed for at udforske landets seværdigheder, mad og fantastiske natur, når du taget på sjove aktiviteter og udflugter.

Rejsen til Frankrig  

Du booker din egen tur og bliver mødt af dine ledere ved ankomst til Frankrig. Det er nemt at rejse til Frankrig med enten fly eller tog fra mange Europæiske lande, så du vælger den metode der passer dig bedst. Ved ankomst tager du med dine ledere til campus eller til et mødested hvor du vil mødes med din værtsfamilie.

Erfarne og trænede ledere er involveret i alle aktiviteter og undervisning for at sikre at du har en tryg og behagelig sprogrejse i Frankrig. Vi tager os af alle detaljerne så du kan fokusere på at få det meste ud af din oplevelse, lære så meget som muligt og danner minder for livet.

Om Frankrig 

Der er en grund til at Frankrig er et af de mest besøgte lande i verden. Eller, der er masser af grunde! År efter år rejser millioner af mennesker hertil for at opleve landets glamour, kunst og arkitektur, billedskønne landsbyer, levende byer og hyggelige restauranter, caféer og bagerier. Fra historiske varetegn i Paris til gyldne middelhavs strande, der er ingen ende på listen af ting at se, gøre og spise i Frankrig.

Frankrig

Befolkning: 67 millioner
Areal: 644,000 km2
Hovedstad: Paris
Sprog: Fransk
Valuta: Euro (EUR)
Landekode: +33

Vejr og klima

Sydøst Frankrig har et vidunderligt subtropisk klima med milde vintre og varme, solrige somre, perfekt til at ligge på stranden. Her er ofte meget lidt regn om sommeren, og de varme temperaturer vil få dig til at ønske at du kunne blive. Glem ikke at pakke dit badetøj, solbriller og solcreme så du kan nyde alt hvad den Franske Riviera har at byde på om sommeren.

Resumé

Frankrig er et fascinerende land der har en masse at byde på, om du er her for første gang eller har været her før. Der er ingen bedre måde at lære om kulturen, de lokale og sproget, end på en af vores sprogrejser til Frankrig. Om du har studeret fransk før eller er nybegynder, så giver vores kurser dig muligheden for at udvikle din viden samtidig med at du kan nyde alt Frankrig har at byde på.