Sprogrejser 14 til 17 år
Sidste chance! Book din sprogrejse inden 20. maj!
Minder for livet

Efter din sprogrejse

Du har haft nogle få, intense uger fyldt med grin, venner og nye oplevelser. Når du skal sige farvel, vil du næsten ikke kunne forstå, at du kun har kendt de her mennesker i nogle få uger. Sørg for at holde kontakten med dine nye venner! Måske vil du tage på sprogrejse igen til næste sommer. Og husk: “Græd ikke, fordi det er slut – smil, fordi du fik oplevelsen.”

Nye eventyr med STS

Når du er hjemme igen, vil du opdage, hvor meget disse uger har givet dig: sprogkundskaber, nye venner og personlig udvikling. Men det behøver ikke slutte der. Del dine oplevelser ved at blive STS-ambassadør, eller udvid din horisont endnu mere ved at tage på nye eventyr som udvekslingselev i et andet land.

Bliv værtsfamilie

En anden måde at lære en anden kultur at kende på er at blive værtsfamilie for en udvekslingselev fra et andet land. Din familie kan have en international elev boende i et par måneder eller et helt år. Ved at vise, hvordan I bor og høre om udvekslingselevens kultur, kan du lære en hel masse – helt uden at rejse nogen steder. Læs mere om at være værtsfamilie.