Sprogrejser 14 til 17 år
Sidste chance! Book din sprogrejse inden 20. maj!
Rabatter og specialpriser

Tilbud

Overvejer du at tage på en af vores sprogrejser? Hvis du gør, så tjek vores specialtilbud. Nedenfor kan du læse mere om vores aktuelle tilbud. Rabatterne kan ikke kombineres med andre aktuelle tilbud.

20% på kuffert fra American Tourister

Som STS-kunde får du 20% rabat på American Tourister-kufferter. Benyt lejligheden til at investere i en rigtig god kuffert, når du skal på sprogrejse!

Vennerabat

Tag på sprogrejse med en ven!

Tag af sted med en ven, klassekammerat – eller hvorfor ikke alle dine venner? Hvis du booker rejsen sammen med en ven, kan I spare 500 kr hver. Indtast koden STSFRIEND, når du booker, for at gøre brug af rabatten.

Returnee-rabat

Du kanfå rabat, hvis du har rejst med os før!

Tag med, og få endnu en uforglemmelig sommer! Hvis du tidligere har været på sprogrejse med os og gerne vil af sted igen, kan du spare 1.000 kr! Indtast koden STSRETURNEE, når du booker, for at gøre brug af rabatten.

Familierabat

Hvis nogen fra din familie har været på sprogrejse med os før, kan du få rabat!

Du kan spare 1.000 kr, hvis du har et familiemedlem, der tidligere har rejst med STS. Indtast koden STSFAMILY, når du booker, for at gøre brug af rabatten.

Host & Go

Har du overvejet at blive vært for en international udvekslingselev?

Du kan spare 2.000 kr på en sprogrejse, hvis du er vært for en udvekslingselev i mindst fem måneder. Læs mere om, hvad det vil sige at være værtsfamilie.

Rabatterne beskrevet ovenfor kan ikke kombineres og kan ikke anvendes sammen med andre aktuelle tilbud.

Kontakt os for at få mere information