Sprogrejser 15 til 18 år
¡Fiesta, siesta y amigos en España!

Sprogrejse til Spanien

Tag til smukke Spanien og lær spansk denne sommer. Det vil være en sommer du vil huske resten af dit liv, fuld af sjove aktiviteter, nye venner og masser af mindeværdige oplevelser.

Lær spansk i Spanien

I Spanien tilbyder vi et spændende og tempofyldt ophold. Du får masser af muligheder for at øve sproget i hverdagssituationer, mens du udforsker byen eller slapper af på stranden med dine venner og ledere. Spanierne er kendt for at være meget venlige og vil gerne tale med dig og få dig til at føle dig velkommen. Uanset om du er nybegynder eller allerede har lært lidt spansk, vil du tage dine sprogfærdigheder til det næste niveau og få et par fantastiske uger i Spanien.

Hvor vil du gerne hen?

Spansk i Marbella
Spanien
  • Alder 15–18
  • Campus
  • Helpension
  • Spansk

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Rejsen til Spanien

Når du er landet vil dine ledere køre dig til din campus. De vil være der for dig under hele rejsen og sætte dig af i lufthavnen igen, når det er tid til at rejse hjem. Husk at følge vores anvisninger om lufthavn og ankomst/afrejsetider.

Om Spanien

Spanien er et af verdens mest besøgte lande som tiltrækker millioner af turister hvert år. Med landets levende byer, smukke strande, verdensklasse arkitektur og fantastiske mad, er det ikke svært at forstå hvorfor. Fra idylliske strande langs Middelhavets kyst til travle byer som Madrid og Barcelona, er der altid mere at opleve rundt om hvert gadehjørne. Hvad der virkelig gør Spanien til et af de bedste steder i verden, er den venlige og åbne befolkning. De sikre sig at de besøgende føler sig velkomne og deler glædeligt ud af fantastiske muligheder som landet har at byde på. Der er ingen bedre måde at forbedre sit spanske end at opleve den autentiske spanske kultur med nye venner.

Spanien

Sprog: Spansk
Befolkning: 47 millioner
Valuta: Euro (EUR)
Landekode: +34
Areal: 504,782 km2