Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
¡Fiesta, siesta y amigos en España!

Sprogrejse til Spanien

Tag på vores sprogrejse til smukke Spanien og lær spansk i sommerferien. Det vil helt sikkert blive en sommer, du vil huske, fyldt med sjove aktiviteter, spændende arrangementer, masser af nye venner og tonsvis af mindeværdige oplevelser.

Hvor vil du gerne hen?

Alicante
Spanien
Fra 21.995 kr.
  • Nogle af Spaniens bedste strande
  • 3000 års historie
  • Borgen Castillo de Santa Bárbara
Madrid
Spanien
  • Historie på hvert gadehjørne
  • Verdensklassekunst på Museo del Prado og Reina Sofía
  • Et vigtigt epicenter i fodboldverdenen

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær spansk i Spanien

Vores sprogrejser er designet således, at du med sikkerhed vil kunne mærke forbedringer i dit sprog gennem en fabelagtig blanding af klasseundervisning og sjove aktiviteter. Du vil få mange chancer for at øve dit spansk i hverdagssituationer, mens du oplever byen eller slapper af på stranden med dine nye venner og vores vidunderlige ledere. Spanierne er kendt for at være åbne, imødekommende og vil hellere end gerne engagere sig i en samtale med dig, og få dig til at føle dig velkommen. I Spanien kan du tilmelde dig vores klassiske spanske sprogrejse i den herlige kystby Alicante eller spille fodbold på vores unikke fodbold camp, som er organiseret i samarbejde med en af verdens bedste hold, Real Madrid. Uanset om du er helt nybegynder eller allerede har lidt øvelse i spansk, kan du tage dine sprogkompetencer til det næste niveau og få en oplevelse for livet i smukke Spanien.

Rejs til Spanien

Uanset hvilken sprogrejse, du vælger, vil vores personale sikre dig en sikker og komfortabel rejse og støtte dig på din sprogrejse. De vil møde dig i afrejselufthavnen og være der under hele opholdet for at hjælpe dig uanset hvad. Vores erfarne ledere vil være sammen med dig og dine medrejsende på alle aktiviteter og udflugter, så du altid vil have nogen at støtte dig op af.

Om Spanien

Spanien er et af de mest besøgte lande i verden og tiltrækker millioner af turister til dets gyldne kyster hvert år. Med dets vidunderlige strande, dynamiske byer, arkitektur i verdensklasse og lækre mad er det ikke svært at forstå hvorfor. Fra idylliske strande langs Middelhavskysterne til den elektriske impuls fra byer som Madrid og Barcelona – der er altid mere at lave og meget mere at se bag hvert eneste gadehjørne. Men dét, der virkelig gør Spanien til en af verdens bedste destinationer, er dets varme, åbenhed og venlige mennesker. De elsker at få besøgende til at føle sig velkomne og deler gladeligt alt, hvad dette smukke land har at tilbyde, så der er ingen bedre måde at træne dit spansk end blot at gå ud og få nye venner.

Spanien

Sprog: Spansk
Befolkning: 47 millioner
Valuta: Euro (EUR)
Landekode: +34
Areal: 504,782 km2

Vejr og Klima

Klimaet i Spanien kan veksle afhængig af, hvor du befinder dig, men om sommeren er det generelt ret varmt og solrigt, især langs Middelhavskysten. I Madrid er gennemsnitstemperaturen om sommeren 23°C, men forbered dig på endnu mere varme i løbet af juli måned. I Alicante er gennemsnitstemperaturen i slutningen af 20’erne, med masser af sol og meget lidt regn. Temperaturen på vandet i Alicante er omkring 24°C, så du kan forvente at bade en del – husk dog solcreme. Der er ingen bedre måde at belønne sig selv på efter et par timers intensiv undervisning end at dyppe sig i det forfriskende hav.

Resumé

Spanien er et smukt og spændende land med meget at byde på. Det kan ikke undre nogen, at det er et populært rejsemål særligt i sommermånederne. Vores sprogrejser giver dig den perfekte mulighed for at opleve Spaniens vidundere, mens du samtidig øver et nyt sprog, får nye kompetencer og møder mennesker fra hele verden. Om du vælger vores klassiske spanske sprogrejse til Alicante eller spiller fodbold på vores fodbold camp i Madrid, så får du en uforglemmelig sprogrejse og sommer. Du kan være sikker på at lære nyt, opleve en masse og nyde tilværelsen mere end du kan forestille dig.