Discover You - in a new language
Fest, siesta og venner i Spanien!

Sprogrejse til Spanien

Tag til smukke Spanien og lær spansk denne sommer. Det vil være en sommer du vil huske resten af dit liv, fuld af sjove aktiviteter, nye venner og masser af mindeværdige oplevelser.

Hvor vil du gerne hen?

Barcelona
Spanien
  • En af verdens mest besøgte byer
  • Et mix af pulserende by- og strandliv
  • Betagende arkitektur

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær spansk i Spanien

Vores rejser er nøje planlagte så du kan styrke dine sprogevner gennem en kombination af sprogundervisning og sjove aktiviteter. Du vil have masser af muligheder for at øve sproget i hverdagssituationer når du udforsker byen eller slapper af på stranden med dine vener og vores fantastiske medarbejdere. Spaniolerne er kendt for at være meget venlige og vil med glæde snakke med dig, og få dig til at føle dig velkommen. I Spanien tilbyder vi et spændende og tempofyldt ophold i smarte og kulturelle Barcelona. Om du er begynder eller allerede har lært lidt spansk vil du tage dine sprogevner til næste niveau og have nogle fantastiske uger i Spanien.

Rejsen til Spanien

Lige meget hvilket kursus du vælger, vil vores medarbejdere sikre sig at du har en god og tryg rejse. Vi vil møde dig ved din valgte lufthavn og være der gennem hele din tur. Vores erfarne og pålidelige ledere vil ledsage dig og dine klassekammerater på alle udflugter og aktiviteter, så du altid vil have nogen at tage fat i hvis du har brug for hjælp.

Om Spanien

Spanien er et af verdens mest besøgte lande som tiltrækker millioner af turister hvert år. Med landets levende byer, smukke strande, verdensklasse arkitektur og fantastiske mad, er det ikke svært at forstå hvorfor. Fra idylliske strande langs Middelhavets kyst til travle byer som Madrid og Barcelona, er der altid mere at opleve rundt om hvert gadehjørne. Hvad der virkelig gør Spanien til et af de bedste steder i verden, er den venlige og åbne befolkning. De sikre sig at de besøgende føler sig velkomne og deler glædeligt ud af fantastiske muligheder som landet har at byde på. Der er ingen bedre måde at forbedre sit spanske end at opleve den autentiske spanske kultur med nye venner.

Spanien

Sprog: Spansk
Befolkning: 47 millioner
Valuta: Euro (EUR)
Landekode: +34
Areal: 504,782 km2