Sprogrejser 14 til 17 år
STS Sprogrejser - sjove og udviklende sprogrejser siden 1958
Sådan fungerer det

Fra booking til afrejse

Dit eventyr venter lige om hjørnet, og du har allerede booket din sprogrejse! Hvad sker der så fra nu og til afrejsen? Læs mere om det her, og hvis du har flere spørgsmål, kan du kontakte os.

Bekræftelse

Når vi har modtaget din bestilling, vil vi sende dig en bekræftelse med et link til underskrivelse af forældresamtykke, generelle vilkår og betingelser og anden vigtig information.

Faktura og betaling

Registreringsgebyret for programmet er indeholdt i den samlede pris og betales, når du booker din rejse. Det resterende beløb betales 40 dage før afrejsen, og fakturaen bliver sendt til dig ca. 60 dage før afrejsen. Du kan også vælge at betale for hele rejsen, når du booker.

Ekstra muligheder på din rejse

Vil du gerne øve dine sprogkundskaber, samtidig med at du dyrker din yndlingssport eller tager på ekstra udflugter? Nogle gange tilbyder vi ekstra undervisning eller ekstra udflugter. Tjek, hvad der er muligt på din rejse, og book disse ekstratilbud, når du booker din sprogrejse. Spørg endelig, hvis du er i tvivl om noget.

Afrejsemøde

Om foråret afholder vi et online afrejsemøde. På dette møde vil der være STS-repræsentanter til stede, og de vil give dig al den praktiske information, du har brug for, og de vil svare på alle de spørgsmål, du måtte have. Vi sender dig også en håndbog, hvor du finder masser af gode tips før rejsen.

En uge inden afrejse sender vi dig information om logi, ankomst, vigtige telefonnumre til vores lokale medarbejdere og meget mere. Alt, hvad du skal bruge for at føle dig tryg på din rejse med os.

Billetter til din rejse

Når du skal på sprogrejse, booker du selv dine fly- eller togbilletter. Du rejser også alene. Det er også en god idé at booke billetter, der kan ændres eller refunderes – for en sikkerheds skyld.

Din ankomst

Vi møder dig på din destination, og vi arrangerer transport til det sted, hvor du skal bo. Vi giver dig information om, hvordan du kommer i skole, og hvad tid du skal hvad. Bemærk, at vi nogle gange tager billeder af vores elever og deler dem på TikTok, Instagram og Facebook. Hvis du eller dine forældre ikke har lyst til, at du skal være med på billederne, er det vigtigt, at I giver os besked om det, når I accepterer vores vilkår og betingelser.