Sprogrejser 14 til 17 år
Når du booker en af vores sprogrejser, får du 20% rabat på enhver American Tourister-kuffert.
Meget mere end bare sprog

Fordele ved at tage på sprogrejse

At rejse og lære nye mennesker, steder og kulturer at kende giver dig så meget mere end bare et nyt sprog. Du vil udvikle dig personligt og få en masse nye venner. Det føles fantastisk at udvide sin horisont, stå på egne ben og måske rejse uden sine forældre før første gang. Sammen med dine nye venner vil du få en vidunderlig sommer med masser af sjove og mindeværdige oplevelser.

Alt det her får du med hjem:

 • Bedre sprogkundskaber
  Når du øver dine sprogkundskaber i et land, hvor sproget bliver talt, lærer du det hurtigere og får også nye indtryk og kropssproget med. Det vil tage dine sprogkundskaber til et helt nyt niveau.
 • Du vil opleve en ny kultur
  Når du tager på sprogrejse, vil du opleve mere af kulturen, end hvis du var på en almindelig ferie – især, hvis du vælger at bo hos en værtsfamilie. Dine lærere er lokale og tager elementer af deres kultur med ind i klasseværelset.
 • Et nyt syn på din egen kultur
  Ved at se din egen kultur med nye øjne vil du lære en masse om dig selv. Hvad kan du godt lide ved dit land? Er der noget, du godt kunne tænke dig var anderledes? Hvad er anderledes i dit værtsland?
 • Personlig udvikling
  Det her kan være en af de første gange, du rejser alene til udlandet uden dine forældre. Du lærer at stå på egne ben, og det vil udvikle dig og give dig mange værdifulde færdigheder, fx mod til at tackle nye udfordringer. Du vil også føle dig mere selvsikker, og du vil lære at have et åbent sind.
 • Et internationalt netværk af venner
  Du vil få mange nye venner på din alder og fra forskellige lande. Lad dig inspirere af dem, del dine tanker med dem, og hold kontakten. Et internationalt netværk er uvurderligt, både for dig personligt og for din fremtidige karriere.