Sprogrejser 14 til 17 år
Sidste chance! Book din sprogrejse inden 20. maj!
Sådan lærer vi dig et nyt sprog

Skoler og programmer på din sprogrejse

Der er mange fordele ved at lære et sprog i det land, hvor det tales, sammenlignet med at lære det derhjemme. Du vil lære en masse i timerne, og du får mulighed for at øve dig endnu mere efter skole, hvor du rigtig kan bruge sproget i praksis – fx hvis du vil købe en is, tale med dine klassekammerater eller spille beachvolley.

Grundidéen er at hjælpe dig med at udvikle dig, både sprogligt og personligt, samtidig med at du får en fantastisk sommer på din sprogrejse. Når du vender hjem efter din sprogrejse, vil du opdage, at din rejse har givet dig meget mere end bare bedre sprogkundskaber. På denne rejse vil du også udvikle dig som person, og det vil give dig et nyt perspektiv på fremtiden.

Vores skoler og sproglærere

Dine lærere er nøje udvalgt og taler sproget flydende. Undervisningen foregår i et klasseværelse, der passer perfekt til de små klasser, vi er kendt for at have. Du skal måske køre med bus for at komme i skole, men skolen kan også ligge inden for gåafstand. Du følges til skole med dine nye venner og snakker med dem på vejen derhen. Din værtsfamilie eller leder viser dig vejen til skolen den første dag.

Skræddersyet undervisning

Før din ankomst eller på den første dag på din sprogrejse tester vi dine nuværende sprogkundskaber. Ud fra resultatet bliver du placeret i en gruppe med elever, der er på samme sprogniveau som dig. Dine lærere bringer ofte noget fra den lokale kultur med ind i klasseværelset – det er en unik måde at lære mere på. Efter skole vil du blive overrasket over, hvor meget dit sprog faktisk har forbedret sig. Efter den sidste test modtager du et kursusdiplom som bevis på din forbedring.

Læringsmetoder

På vores sprogrejser fokuserer vi mere på læring end på undervisning. Dine sprogkundskaber bliver hurtigt bedre ved hjælp af varierede timer, gruppeprojekter og forskellige rollespilslege. Samtale og interaktion er vigtigt, og det samme er grammatik, ordforråd og læse- og lytteforståelse.

Gode sprogkundskaber og kulturel bevidsthed er vigtigere end nogensinde, og fordi du bor blandt de lokale, vil du lære sproget så meget hurtigere. Du får mulighed for at øve dine sprogkundskaber dagligt, både i klasseværelset og under alle dine fritidsaktiviteter. Du vil lære udtryk og talemåder, der vil komme dig til gavn i fremtiden. Ved at lære et sprog i udlandet vil du også lære om kulturelle ligheder og forskelle, og du bliver motiveret til at lære, fordi du kan gøre brug af dine nye kundskaber med det samme!

Men sprogundervisningen stopper ikke, bare fordi du forlader klasseværelset eller har fri fra skole. Du får konstant mulighed for at øve sproget, når du går i butikker, er sammen med din værtsfamilie eller hænger ud med dine internationale venner.