Sprogrejser 14 til 17 år
STS Sprogrejser - sjove og udviklende sprogrejser siden 1958
Så nærmer afrejsen sig!

Rejsen til din destination

Fly- eller togbilletter er ikke inkluderet i prisen for din sprogrejse. Du booker din egen transport og rejser selv til og fra din destination. Det betyder, at du kan vælge den rejseform, der passer dig bedst. Når du er ankommet i lufthavnen eller på togstationen, venter vores medarbejdere på dig, og de arrangerer transporten til det sted, hvor du skal bo.

STS arrangerer transfer til og fra lufthavnen eller togstationen på din destination. Derfor er det vigtigt, at du fortæller os tidspunkterne for din ankomst og afrejse. Book din fly- eller togbillet, så du ankommer samme dag, som kurset starter, og tager af sted samme dag, som kurset slutter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Når du rejser, så husk at have dine rejsedokumenter, som fx pas og billetter, nemt ved hånden i din håndbagage. Det er også en god idé at have adresse og telefonnummer til STS og den repræsentant, der skal møde dig på din destination, hvis du skulle få brug for det.

Før du booker dine billetter, skal du huske at tjekke vores anbefalinger for ankomst- og afgangstider og lufthavne. De står på programsiderne for dit specifikke sprogkursus. Hvis du er mindreårig og gerne vil have en ledsager med på rejsen, kan du kontakte luftselskabet for at få mere at vide. Vi anbefaler, at du booker billetter, der både kan ændres og refunderes.