Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Bonjour glamour!

Fransk på den franske riviera

Der findes ikke et mere spændende, internationalt og smart sted at lære fransk end Juan-les-Pins på Côte d'Azur. Efter tre uger kan du se tilbage på en fantastisk sommer – på fransk!


Kursustyper – Den franske riviera

Fransk

Fra 18.995 kr.

8_shutterstock_153817571_Paddle_Board_Ocean (1).jpg

Surf på bølgerne – prøv Stand Up Paddling

Uanset om du ønsker at træne, øve dig eller bare vil surfe på bølgerne og have det sjovt, er Stand Up Paddling en perfekt måde at komme ud på vandet og opleve den fantastiske kyst på Antibes. Læs mere, og tilmeld dig det ekstra kursus, når du bestiller din sprogrejse.

iStock_9366642_Nice_Beach.jpg

Den Franske riviera venter på dig

Der findes ikke et mere spændende, internationalt og elegant sted at studere i Frankrig end på Côte d’Azur. Udendørscaféerne, butikkerne, solen, turisterne og de store yachter i havnen. 

Se alle inkluderede aktiviteter

Fakta om Juan-les-Pins

Sprog: Fransk
Alder: 13-19 år
Indbyggere: 75.000
Valuta: Euro
Bademuligheder: De længste og bredeste strande på rivieraen
Sommertemperatur: 30 °C
Shopping: Fremragende både i Juan-les-Pins og Antibes

Jeg havde ikke drømt om, at det ville ende med at blive SÅ sjovt i Frankrig. Jeg kom hurtigt til at kende alle i gruppen, og stemningen var altid god!
Quang Lillsö
Juan-les-Pins

Bo hos en fransk værtsfamilie

En fransk familie ser frem til at være din værtsfamilie på din sprogrejse til Juan-les-Pins. De giver dig rig mulighed for at øve dig i fransk og viser dig, hvordan det i virkeligheden er at bo i Frankrig!

1_0818_Juan-les-Pins_host_family_IMG_0144.jpg

Når du bor hos en værtsfamilie, stifter du bekendtskab med den franske kultur indefra. Der bor op til tre andre elever hos familien, og I spiser alle morgenmad og aftensmad hjemme – hvilket er den perfekte mulighed for at øve sit franske.

De fleste værtsfamilier bor centralt, ofte tæt på havet og ca. 5-20 minutter fra skolen.

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til Den Franske Riviera er fuld af sjove aktiviteter og udflugter, hvor vi skal opleve det bedste smukke Antibes og Juan Les Pins har at byde på. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

City tour i Antibes – Juan-les-Pins

Din sprogrejse begynder med en guidet tur rundt i skønne Antibes og Juan-les-Pins, som du skal tilbringe de næste par uger i. Vi gør dette, for at du hurtigt kan finde rundt i byen og for at du hurtigt føler dig hjemme. Du kan stille alle de spørgsmål du har lyst til i løbet af gåturen.

Welcome Picnic

Vi starter sprogrejsen på bedste vis med en stor picnic på stranden sammen med STS lederne, STS eleverne og værtsfamilierne. Brugbar information og dejlig mad er på programmet og det er en perfekt måde at lære både elever og værtsfamilier at kende på.

Besøg på The Picasso Museum

The Picasso Museum har beliggenhed i Chateau Grimaldi – en borg i den gamle bydel af Antibes. Vi tager et kig på den specielle kunst og lærer mere om en af verdens mest kendte kunstnere.

Markedet i Vieil Antibes

Hver morgen kan man besøge et frugt- og grønsagsmarked i den gamle bydel i Antibes, og nogle dage kan du også shoppe tøj, sko og møbler. I én af dine fransktimer tager du med klassen til markedet, hvor I skal lære nye franske ord ved at tale med sælgerne.

Forskellige lege og aktiviteter

Sprogrejsen er fyldt med sjove lege og aktiviteter. Vi laver en skattejagt, holder konkurrencer og forskellige team-øvelser, hvor vi lærer hinanden bedre at kende imens vi har det super sjovt. Dine STS ledere planlægger alle aktiviteterne.

STS Student Party

STS lederne planlægger festaftener, hvor vi spiser dejlig mad og danser til musik. Vi er enten på skolen, på stranden eller i en park. Det bliver nogle skønne sommeraftener på Den Franske Riviera.

Om French Riviera

Det solrige Juan-les-Pins og tvillinge-byen Antibes er placeret midt mellem Nice og Cannes på rivieraen. Byen har en lang hvid sandstrand der summer af liv, uendeligt mange udendørs restauranter og caféer, butikker, turister og store imponerende yachts i havnen. Her kan du forbedre dine franskfærdigheder døgnet rundt. Ikke kun i klassen, men også mens du spiser en is på stranden, køber en smart t-shirt i en af butikkerne eller taler med din værtsmor over en croissant til morgenmad.

Hvad sker der i Juan-les-Pins?

Efter skole tager vi ofte en gåtur rundt i den gamle bydel, Viel Antibes. Husk at prøve en crêpe med Nutella og banan - det smager himmelsk! Andre dage kan vi kigge på luksusyachter på Quai des Milliardaires, shoppe eller bare slappe af på den lange sandstrand.

Franske værtsfamilier

I Juan-les-Pins vil du bo hos en flink og indbydende fransk værtsfamilie. På denne måde vil du lære en lokal familie at kende og få et værdifuldt indblik i den franske måde at leve på.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!