Book dit eventyr nu til sommeren 2022
Amerikas fineste by

Sprogrejse til San Diego

Med tæt på perfekt vejr, en afslappet udendørs livsstil og nogle af landets skønneste mennesker, lever San Diego i den grad op til sit kaldenavn ”USA’s Fineste City”. Det er muligvis også den bedste destination for sprogrejser i USA, da det er et perfekt sted at tilbringe sommeren, mens du øver dit engelske sammen med nye venner fra hele verden.

Highlights

  • USAs “finest” city
  • Californiens afslappede vibe
  • Spændende kulturscene
  • Landets bedste vejr findes her
  • Interessante og unikke byområder
  • Gode surfmuligheder på byens mange strande

Vores programmer

Engelsk i San Diego
San Diego, USA
Fra 21.500 kr.
  • Alder 16-19
  • Værtsfamilie
  • Helpension
  • Engelsk

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i San Diego

Med sit vidunderlige californiske klima, den afslappede livsstil og fantastiske natur, har San Diego alt hvad du kan ønske dig af en sprogrejse. Regionens naturlige skønhed strækker sig fra de gyldne strande til det vilde landskab, og den afslappede californiske livsstil gør, at du når at nyde alt hvad San Diego har at byde på. Oplev byens karakteristiske distrikter, store grønne parker, surferkultur samt det unikke fusionskøkken. Tag med på en sprogrejse til San Diego, og bliv bedre til engelsk, mød nye venner fra hele verden og oplev denne fascinerende by. Din sommer vil blive fyldt med eventyr, udvikling og oplevelser du aldrig vil glemme. Når du ikke har engelsk undervisning, skal du med ud på et fuldt planlagt aktivitetsprogram med dine nye internationale venner. Sikker dig en uforglemmelig sommer i San Diego!

Livet i San Diego  

I San Diego vil du bo hos en nøje udvalgt værtsfamilie, sammen med op til tre andre internationale elever. Ved at bo i et lokalt hjem, får du en unik mulighed for at opleve det amerikanske familieliv, og du vil kunne fordybe dig i det engelsktalende miljø gennem hele dit ophold.

Aktiviteter

På din sprogrejse til San Diego skal du lave meget mere end blot at studere engelsk. På din sprogrejse er der en masse aktiviteter og udflugter inkluderet, hvilket betyder du vil få udforsket hele denne vidunderlige by og få det meste ud af din sommer. Hvad dit aktivitetsskema består af, kommer an på, hvor længe du er afsted, men nogle af de aktiviteter, som du kommer til at opleve i San Diego, vil være; et besøg i La Jolla, en tur rundt i San Diegos historiske Gaslamp Quarter, et utal af strand- og shoppingture samt forskellige sportsaktiviteter.

Om San Diego

Selvom San Diego er en af USA’s største byer (5. største efter befolkning), føles det mere som en tilbagelænet strand by. Byens tempo er ret afslappet, vejret er stort set perfekt, og de lokale er venlige og imødekommende. San Diego og byens smukke omgivelser har over 60 strande, hvor du kan slappe af eller prøve vandsport, opleve smukke parker og spise fantastisk mad. Dette er klart den fineste by i USA.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk 
Indbyggere: 1.4 million 
Valuta: US Dollar 
Sommertemperatur: 20–25 °C 

Det er præcist som på film – en mega sej skole, strande, palmetræer og en Starbucks på hvert gadehjørne. / Emma Pettersson

Resumé 

De elementer, som skaber en perfekt sommer, finder du på en sprogrejse til San Diego: perfekt vejr, smukke omgivelser, tid til stranden, eventyr og chancen for at prøve noget ny samt få nye venner. Du vil opleve alt dette og mere, hvis du vælger denne by som din sommerdestination. De aktiviteter, du skal med på, og de venner du møder, vil være med til at skabe minder som vil holde resten af livet. Vælg San Diego og få den bedste sommer i dit liv!