Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Amerikas fineste by

Engelsk i San Diego

San Diego er kendt for sine endeløse strande af blødt hvidt sand. Skyer og regndråber er yderst sjældne om sommeren, og det lune Stillehav er fyldt med badende turister, surfere, dykkere og sejlbåde. Lyder det som noget for dig? Tag med os til Californien! 


Kursustyper – San Diego

Engelsk

Fra 30.495 kr.

3_iStock_3249802_San_Diego.jpg

Tag ud og surfe

Vil du vide, hvordan man fanger den perfekte bølge? Tilføj surfing til dit engelskkursus, og få masser af sjov i vandet. Kurset er velegnet for både begyndere og dem med mere erfaring. Benyt muligheden for at lære at surfe i en by, hvor surfing er en livsstil.

3_Hollywood_Sign_Los_Angeles_DSC04764.jpg

Maximér din sprogrejse

Få mest muligt ud af din sprogrejse til San Diego! Med et STS Explorer Pass vil din sprogrejse blive fyldt med endnu flere sjove aktiviteter og udflugter.

Læs mere om STS Explorer Pass

Fakta om San Diego

Sprog: Engelsk
Alder: 13-19 år
Indbyggere: 1,2 mio.
Valuta: Amerikanske dollar
Bademuligheder: Smukke strande ved Stillehavet
Sommertemperatur: 25-28 °C
Shoppingmuligheder: Lækre butikker i centrum, indkøbscentre findes lidt længere ude

Det er præcist som på film – en mega sej skole, strande, palmetræer og en Starbucks på hvert gadehjørne.
Emma Pettersson
San Diego

Bo hos en værtsfamilie i San Diego

En amerikansk værtsfamilie glæder sig til at byde dig velkommen i San Diego. Alle vores værtsfamilier er nøje udvalgt og glæder sig til at vise dig deres kultur og traditioner.

2_5489_Bo_Host_2012.jpg

Sammen med 2-3 andre STS elever, så vil du bo som en amerikansk teenager hos familien i San Diego. Du vil få alle måltider fra din værtsfamilie, inklusiv madpakker.

Som i mange amerikanske familier, vil du bliver kørt af familien til og fra skole hver dag.

Inkluderede aktiviteter

Alle STS sprogrejser er pakket med sjove aktiviteter, og sprogrejsen til San Diego er ingen undtagelse. Hvordan lyder en stranddag i smukke La Jolla for eksempel? Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Obs: nogle aktiviteter kan godt blive ændret.

1-Lions-San-Diego-Zoo-AdobeStock_543454 (3).jpg

Besøg i San Diego Zoo

Vi besøger én af verdens største zoos, San Diego Zoo, i Balboa Park, San Diego. Her er over 3700 dyr fordelt på 660 forskellige arter. Parken har et stort grønt område, hvor man kan se over 700.000 forskellige planter. Her kan du for eksempel se tigre, næsehorn, giraffer og elefanter – vi får en super hyggelig dag sammen!

Udflugt til poplære La Jolla

La Jolla er en badeby med en flere kilometer lang kyst ved Stillehavet. La Jolla er en del af San Diego og man kører til stedet på ca. 15 minutter. I La Jolla finder du fantastiske strande, gode shoppingmuligheder, surfing og hyggelige caféer. Det er et sandt San Diego-must, og du vil elske at slentre rundt her.

Udflugt til Gaslamp Quarter

The Gaslamp Quarter er det historiske centrum af San Diego og byens centrum for underholdning. Mange arrangementer og festivaler såsom Mardi Gras og Street Scene Music Festival afholdes her. Vi slentrer rundt i området og tager på sightseeing og shopping. På denne udflugt besøger vi også Chicano Park og Petco Park.

1_San_Diego_Beach_1781G.jpg

Strandture til kendte strande

Naturligvis er en stor del af Californien strand-miljøet. Vi besøger kendte strande som Pacific Beach og La Jolla. Disse strande er de mest kendte i San Diego og her er vitterligt noget for alle. Om du bare er til afslapning eller måske at få pulsen lidt op, så kan du godt glæde dig.

Shoppingture

Vi benytter lejligheden til at købe gaver til vores familie og venner derhjemme – og selvfølgelig nogle lækre ting til os selv også. Priserne er gode, og du vil finde flere berømte butikker og indkøbscentre.

Udflugt til Mission Beach & Belmont Park

Vi tager til det idylliske Mission Hill Beach og besøger den populære forlystelsespark Belmont Park. I løbet af en hel dag solbader vi, prøver rutsjebaner og har det super sjovt sammen. Billetter til rutsjebaner og "games" er ikke inkluderet.

(Kun inkluderet på sprogrejser af 3 ugers varighed).

USS Midway Museum & Seaport Village

Vi besøger en af San Diego mest spændende museer: USS Midway Museum Shipping Museum, der ligger helt ud til kysten. Her skal vi se på imponerende fly og færger. Efter besøget tager vi til den hyggelige by Seaport Village, som ligger tæt på.

University of California

Vi besøger et af San Diegos største universiteter, University of California (UCSD) og får en rundvisning på universitetet og selve området af personale fra UCSD. Det er et enormt spændende besøg, og du vil sandsynligvis genkende mange af omgivelserne fra amerikanske film. Hvem ved, måske kommer du til at studere på et universitet i Californien en dag?

(Kun inkluderet på sprogrejser af 3 ugers varighed).

En udflugt med vandretur ved Torrey Pines Gliderport

Vi rejser til et utroligt facinerende område ved kysten, hvor vi ser på folk paraglide. Udsigten er smuk, og vi tager på en kort vandretur for at se så meget som muligt i området.

(Kun inkluderet på sprogrejser af 3 ugers varighed).

Forskellige sportsaktiviteter

En eftermiddag planlægger dine ledere sportsaktiviteter for dig og din sprogrejsegruppe. Du og din gruppe kan selv foreslå hvilken sportsgrene i gerne vil prøve. Sørg for at medbringe dit træningstøj.

STS Student Party

Dine ledere planlægger en sjov og festlig aften, hvor du og dine nye venner kan danse og hænge ud, mens I har det mega sjovt. Festen er noget vores elever altid ser enormt meget frem til, og du lærer gruppen endnu bedre at kende.

Om San Diego

Det er Sydcalifornien, når det er bedst, og der er mere i det end bare strandliv. San Diego er en spændende by – den ottende største i USA – med masser af underholdning, butikker og kultur som kan udforskes. Det er det perfekte sted at studere engelsk. Og der foregår også meget på spansk.

Undervisningen foregår på Francis Parker School, som er en de bedste skoler på vestkysten. Det er ret sejt at kunne fortælle det til dine venner derhjemme.

Mad og hyggetid er vigtigt i Californien. Hvis du kan lide saftige bøffer, frisk salatbar og krydret grillmad, er du kommet til det rette sted. Dine STS-ledere ser frem til at give dig og dine nye venner uforglemmelige oplevelser på den helt rigtige californiske måde.

Dette kan du lave i San Diego

Der venter dig en masse sjov fritid i San Diego. Der er masser af planlagte aktiviteter for dig og dine nye venner. Du får også tid til at hygge dig med værtsfamilien. Grib chancen - lær familien godt at kende og hør mere om den amerikanske livsstil og kultur.

Indkvartering hos værtsfamilie

Her kan du leve som en amerikansk teenager hos en værtsfamilie i San Diego. På denne måde vil du lære en lokal familie at kende og få et værdifuldt indblik i den amerikanske måde at leve på.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!