Amerikas fineste by

Sprogrejse til San Diego

Med perfekt vejr, en afslappet udendørs livsstil og nogle af landets skønneste mennesker, lever San Diego i den grad op til sit kaldenavn ”USA’s Finest City”. Det er muligvis også den bedste destination for sprogrejser i USA, da det er et perfekt sted at tilbringe sommeren, mens du øver dit engelske sprog sammen med nye venner fra hele verden.

Highlights

  • USAs “finest” city
  • Californiens afslappede vibe
  • Spændende kulturscene
  • Landets bedste vejr findes her
  • Interessante og unikke byområder
  • Gode surfmuligheder på byens mange strande

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Kontakt os

Lær engelsk i San Diego  

Med sit vidunderlige californiske klima, den afslappede livsstil og fantastiske natur, har San Diego alt hvad du kan ønske dig på en sprogrejse. Californiens naturlige skønhed strækker sig fra de gyldne strande til det vilde landskab, og den afslappede californiske livsstil gør, at du når at nyde det hele. Lige fra byens karakteristiske distrikter til de store grønne parker og surferkultur samt det unikke fusionskøkken. Tag med på vores sprogrejse til San Diego til sommer, og bliv bedre til engelsk på vores klassiske engelskkursus. Du vil møde nye venner fra hele verden og udforske den fascinerende destination. Din sommer vil blive fyldt med eventyr, oplevelser, udvikling og oplevelser du aldrig vil glemme. Når du ikke har undervisning med dine fantastiske lærere, skal du med ud på et fuldt planlagt aktivitetetsprogram. Det står på udflugter og en masse tid sammen med dine nye internationale venner gennem hele din sprogrejse. Gør næste sommer til en sommer, du husker tilbage på!

Din indkvartering i San Diego  

I San Diego vil du komme til at bo hos en nøje udvalgt værtsfamilie, sammen med op til tre andre STS elever. Dette giver dig en unik mulighed for at opleve en amerikansk families hverdag, og samtidig fordybe dig i et engelsktalende miljø gennem hele sprogrejsen. Din værtsfamilie kan bo i forskellige områder af byen, og de kan komme fra forskellige baggrunde. Men én ting de alle har tilfælles er, at de vil byde vores sprogrejseelever et varmt velkommen, og samtidig sikrer de sig at I får en unik og uforglemmelig oplevelse. De har ansvaret for transport til og fra skolen, og sørger også for alle dine måltider. På de fleste dage vil du spise morgenmad og aftensmad med familien, og de sørger for at du får en madpakke med i skole.   

Aktiviteter

På din sprogrejse til San Diego skal du lave meget mere end blot studere engelsk. På din sprogrejse er der en masse aktiviteter og udflugter inkluderet, hvilket betyder du vil få udforsket hele denne vidunderlige by i løbet af sprogrejsen. Hvad dit aktivitetesskema består af, kommer an på, hvor længe du er afsted, men nogle af de aktiviteter, som du kommer til at opleve vil være; halvdagsudflugt til den verdenskendte San Diego Zoo, et besøg i La Jolla, en tur rundt i San Diego’s historiske Gaslamp Quarter, flere strand- og shoppingture samt forskellige sportsaktiviteter, og ej at forglemme det fede STS Student Party.

Tilvalg

Ved at tilkøbe vores STS Explorer Pass får du endnu mere ud af din sprogrejse. Vores STS Explorer Pass indeholder ekstra aktiviteter og endnu mere sjov og hygge. I San Diego er der en tur til Los Angeles med overnatning inkluderet. Her vil du besøge de mest kendte steder, som Santa Monica, the Hollywood Walk of Fame og Universal Studios! Gå ikke glip af chancen for at tilkøbe den fede ekstra tur til din sprogrejse.

Om San Diego

Selvom San Diego er en af USA’s største byer (5. største efter befolkning), føles det mere som en tilbagelænet strandby end en storby. Byens tempo er ret afslappet, vejret er stort set perfekt, og de lokale er venlige og imødekommende. Det er byen, som bedst repræsenterer Californien, og her findes uendeligt mange ting du kan tage dig til. San Diego og byens smukke naturlige omgivelser har over 60 strande, hvor du kan slappe af eller prøve vandsport. De forskellige distrikter har en masse at byde på, og maden i San Diego er ”to die for”.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk 
Alder: 13–19  
Indbyggere: 1.4 million 
Valuta: US Dollar 
Sommertemperatur: 20–25 °C 

Det er præcist som på film – en mega sej skole, strande, palmetræer og en Starbucks på hvert gadehjørne. / Emma Pettersson

Rejsen til San Diego  

Det er en lang rejse til San Diego, men bare rolig – med STS er det nemt og sikkert. Vores ledere møder dig i Københavns Lufthavn, og når du ankommer til San Diego, bliver du mødt at din værtsfamilie, som vil tage dig med hjem til dit nye og midlertidige hjem. Du vil hurtigt falde til, så du kan begynde at nyde din sprogrejse.

Resumé 

De elementer, som skaber en perfekt sommer, finder du på en sprogrejse til San Diego: perfekt vejr, smukke omgivelser, tid til stranden, en smule eventyr og chancen for at få nye venner. Du vil opleve alt dette og mere, hvis du vælger denne by som din sommerdestination. De aktiviteter, du skal med på, og de venner du møder, vil være med til at skabe minder som vil holde resten af livet. Vælg San Diego og tilbring sommeren på en sprogrejse i en af USA’s skønneste byer.