Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Bonjour glamour!

Sprogrejse til Den Franske Riviera

Fra det imponerende Nice og Monaco til de hyggelige kystbyer med de billedskønne strande – Den Franske Riviera er et spændende og sofistikeret sted at tilbringe sommeren. Vores sprogrejser giver dig chancen for at opleve dets vidundere, mens du lærer det smukke franske sprog sammen med dine medrejsende fra hele verden.

Highlights

  • Fransk glamour ved vandet
  • Hyggelige middelalder-kystbyer
  • Cool byer, såsom Nice og Cannes
  • Det specielle Picasso Museum
  • Verdensklasse-madscene
  • Elegante resortbyer

Vores programmer

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær fransk på Den Franske Riviera

Den Franske Riviera er et eksempel på, hvad det er, der gør Frankrig sådan et tillokkende land. Strandene er spektakulære, landsbyerne er charmerende, og storbyerne er storslåede og elegante. Om sommeren er gaderne fulde af liv, udendørscaféer og sjov i solen. Det skaber den perfekte grobund for en uforglemmelig sprogrejse. Vores sprogrejser er designede til at give dig den bedst mulige oplevelse, og så du kan opleve områdets fantastiske seværdigheder og tage del i de sjove aktiviteter, mens du øver dit fransk i hverdagssituationer. Du vil få undervisning med kvalificerede og passionerede lærere og forbedre dine sprogkompetencer, mens du knytter nye bånd med en herlig gruppe af internationale medrejsende, som kan give dig venskaber på tværs af alle landegrænser. Gå ikke glip af muligheden for at opleve dette fantastiske sted og gør denne sommer til den bedste i dit liv.

Dit ophold på Den Franske Riviera

I løbet af din sprogrejse på Den Franske Riviera vil du bo sammen med en lokal værtsfamilie i området Juan-Les-Pins og Antibes; to smukke byer, som er vokset sammen over tid. Når du bor sammen med en værtsfamilie, får du ikke bare støtte og tryghed, mens du er afsted, det giver dig også en unik chance for at øve dit fransk i dagligdagssituationer. Du vil også få et intimt indblik i den franske livsstil, som kan give dig værdifuld indsigt og udvide dit perspektiv og måde at tænke på.   

Aktiviteter

Din sprogrejse til Den Franske Riviera er meget mere end blot undervisning. Din sprogrejse vil starte med en velkomst-skovtur samt en guidet tur rundt i Antibes og Juan-Les-Pins, så du kan finde vej rundt i byerne og lære din nye rejsegruppe at kende. Du kommer til at besøge vidunderlige markeder i den gamle del af Antibes samt Picasso Museet – det første museum nogensinde dedikeret til den legendariske kunstner, som brugte en del af sin tid i området. Vores fantastiske STS ledere vil også planlægge mange sjove lege og aktiviteter, inklusiv en skattejagt, konkurrencer og et STS Student Party.   

Tilkøb

Hvis du ønsker at opleve endnu mere og få mest muligt ud af din sprogrejse, skal du huske at tilkøbe et STS Explorer Pass. Det vil give dig adgang til ekstra aktiviteter, udflugter og oplevelser langs Den Franske Riviera. Explorer Pass inkluderer ture til Saint-Raphaël og Île Sainte-Marguerite, og du vil også få chancen for at nyde en dag i det skønne vandland Aquasplash, som er en perfekt sommerbeskæftigelse. Hvis du vælger at tage på den sprogrejse, der varer 3 uger, kan du også besøge nogle af de fine byer i regionen, såsom Nice, Cannes og bystaten Monaco.

En anden stor oplevelse, som du kan tilkøbe på din sprogrejse, er sportskurser. På den Franske Riviera kan du tilkøbe stand-up paddling. Du vil lære det basale i SUP og få mulighed for at tage ud på vandet, mens du skuer ind mod den lange kyststrækning i Antibes – et helt unikt syn.

Om Den Franske Riviera

Den Franske Riviera blev for alvor populær for hundreder af år tilbage, da Europas rige og berømte (inklusiv royale og aristokrater) opdagede regionens tiltrækkende udstråling, elegante byer og perfekte strande. Selvom området den dag i dag stadig bibeholder sin glamour og finesse fra dengang er det nu blevet en langt mere tilgængelig og populær feriedestination, som tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Fra de storslåede steder såsom Nice og Monaco til de mindre, charmerende byer langs middelhavskysten, er der næsten intet smukkere end Den Franske Riviera.

Hurtige facts

Sprog: Fransk
Befolkning: 2 millioner 
Valuta: Euro (EUR) 
Landekode: +33

Jeg havde ikke drømt om, at det ville ende med at blive SÅ sjovt i Frankrig. Jeg kom hurtigt til at kende alle i gruppen, og stemningen var altid god / Quang Lillsö

Rejs til Den Franske Riviera

At rejse til Den Franske Riviera med STS er let. Vi vil møde dig i afrejselufthavnen og støtte dig på din tur. Du flyver til lufthavnen i det smukke Nice, hvor en privatbus vil hente dig og de andre STS elever og køre dig til mødestedet på havnen i den gamle bydel i Antibes (ca. 45 minutters kørsel). Her vil du møde din værtsfamilie og herefter køre hjem for at pakke ud, så du kan starte dit nye eventyr.  

Resumé

Sprogrejser er en enestående måde at rejse på; øve dig i et fremmedsprog, få nye kompetencer og nye venner fra hele verden. Hvis du elsker det franske sprog og det glamourøse Côte d’Azur, så tag med us til Den Franske Riviera og få en sommer, du aldrig vil glemme. Du vil få et skema fyldt med interessante aktiviteter, sjove udfordringer og uventede eventyr – Alt sammen noget, du kan nyde sammen med dine nye venner og passionerede STS ledere. Start your journey i dag.