Book dit eventyr nu til sommeren 2022
Bonjour glamour!

Sprogrejse til Den Franske Riviera

Fra det imponerende Nice og Monaco til billedskønne landsbyer og smukke strande langs kysten - Den Franske Riviera er et spændende og sofistikeret sted at tilbringe sommeren. Vores sprogrejser giver dig chancen for at opleve Rivieraen, og lære det smukke franske sprog sammen med de andre unge fra hele verden.

Highlights

  • Fransk glamour ved vandet
  • Hyggelige middelalder-kystbyer
  • Cool byer, såsom Nice og Cannes
  • Det specielle Picasso Museum
  • Verdensklasse-madscene
  • Elegante resortbyer

Vores programmer

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær fransk på Den Franske Riviera

Den Franske Riviera er et eksempel på, hvad det er, der gør Frankrig fantastisk. Smukke strande, charmerende landsbyer samt storslåede og elegante storbyer. Om sommeren er gaderne fulde af liv og fyldt med mennesker og udendørscaféer. Vores sprogrejser er designet så du kan få den bedste oplevelse, opleve alle seværdighederne i området, tage del i de sjove aktiviteter og øve dig i at snakke fransk i hverdagssituationer. Du vil få undervisning af kvalificerede og passionerede lærere og forbedre dine sprogkompetencer, mens du knytter nye bånd med andre unge fra andre lande. Gå ikke glip af muligheden for at opleve dette fantastiske sted og gør denne sommer til den bedste i dit liv.

Dit ophold på Den Franske Riviera

I løbet af din sprogrejse på Den Franske Riviera vil du bo sammen med en lokal værtsfamilie i området Juan-Les-Pins og Atibes; to smukke byer, som er vokset sammen over tid. Når du bor sammen med en værtsfamilie, får du ikke bare støtte og tryghed, mens du er afsted, det giver dig også en unik chance for at øve dit fransk i dagligdagssituationer. Du vil få en unik indsigt i den franske hverdag, lære mere om kulturen og det vil åbne op for nye muligheder.

Aktiviteter

Din sprogrejse til Den Franske Riviera er meget mere end blot undervisning. Din sprogrejse vil starte med en velkomst-picnic samt en guidet tur rundt i Antibes og Juan-Les-Pins, så du lærer området og dine klassekammerater at kende. Du skal besøge markeder i Antibes samt Picasso Museet – det første museum nogensinde dedikeret til den legendariske kunstner, som brugte en del af sin tid i området. Dine ledere vil også planlægge mange sjove lege og aktiviteter, inklusiv skattejagte, konkurrencer og et student party.

Tilkøb

Du kan vælge at tilkøbe et kursus i Stand-up Paddle Boarding (SUP). Du lære det grundlæggende om SUP og får chancen for at være i vandet og se Antibes fra en ny vinkel.

Den Franske Riviera

Den Franske Riviera blev for alvor populær for hundreder af år tilbage, da Europas rige og berømte (inklusiv royal og aristokrater) opdagede regionens elegante byer og perfekte strande. Selvom området den dag i dag stadig bibeholder sin glamour og finesse fra dengang er det nu blevet en langt mere tilgængelig og populær feriedestination, som tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Fra de storslåede steder såsom Nice og Monaco til de charmerende mindre byer langs middelhavskysten, er der næsten intet smukkere end Den Franske Riviera.

Hurtige facts

Sprog: Fransk
Befolkning: 2 millioner
Valuta: Euro (EUR)
Landekode: +33

Jeg havde ikke drømt om, at det ville ende med at blive SÅ sjovt i Frankrig. Jeg kom hurtigt til at kende alle i gruppen, og stemningen var altid god / Quang Lillsö

Rejsen til Den Franske Riviera

At rejse til Den Franske Riviera med STS er let. Lige meget hvor du rejser fra vil vi møde dig i lufthavnen og støtte dig på din tur. Du flyver til det smukke Nice, hvor en privatbus vil hente dig og de andre studerende og køre jer til mødestedet på havnen i Antibes (ca. 45 minutters kørsel). Her vil din værtsfamilie hente dig så du kan starte dit nye eventyr.

Resumé

Sprogrejser er en enestående måde hvor du kan øve dig i et fremmedsprog, lærer nye ting, og møde venner fra hele verden. Hvis du elsker det franske sprog og det glamourøse Côte d’Azur, så tag med os til Den Franske Riviera og få en sommer, du aldrig glemmer. Du vil få et skema fyldt med interessante aktiviteter og spændende eventyr – alt sammen noget du kan opleve sammen med dine nye venner og passionerede ledere.