Sprogrejser
For elever i alderen 10 til 19 år
88 51 01 67
Minder for livet

Hjemme igen

Du har haft et par intense uger fyldt med sjove stunder, venner og nye oplevelser. Når det er tid til at vinke farvel i lufthavnen, er det svært at forstå, at du kun har kendt disse mennesker nogle få uger. Men husk: "Græd ikke, fordi det er forbi, men smil, fordi det er skete."

Når du er faldet til derhjemme, finder du ud af, hvor meget disse uger har givet dig. Både i forhold til dine sproglige kompetencer, nye venner og personlig udvikling. Men det behøver ikke ende her. Mød dine nye venner igen til STS Reunion Party, hjælper andre med at beslutte, hvor de skal tage hen ved at dele din erfaring som STS-ambassadør, eller udvid din horisont yderligere ved at tage med STS på et nyt eventyr i udlandet.

STS Reunion Party

Party time! Reunion festen giver dig og din gruppe muligheden for at se hinanden igen. Genoplev alle de sjove oplevelser fra sommeren, dans til de største hits, og catch up med dine venner. Det bliver en uforglemmelig aften.

Læs mere

Bliv STS-ambassadør

Der er så mange mennesker, som gerne vil høre netop din historie. At høre om andre STS elevers oplevelser er en af de bedste måder at forstå, hvad en sprogrejse virkelig går ud på. Bliv ambassadør, og lad din historie hjælpe andre med at tage skridtet.

Læs mere

Nye eventyr med STS

Hvis du ikke kan få nok af at rejse, har vi gode nyheder til dig!  Med STS er der mange spændende muligheder for udlandsophold. Fortsæt dit STS eventyr med en sprogrejse mere, et år som udvekslingsstudent eller au pair, eller start din akademiske uddannelse i udlandet. Hvor vil du gerne hen næste gang?

Læs mere

E-mail

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakt os i dag

Vil du gerne vide mere om vores ture og finde den som præcis passer til dig? Kontakt os, vi hjælper gerne!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vandt til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

Ring til os88 51 01 67
Mandag-torsdag 10-15:30, fredag 10-15 Mere information

Besøg os
STS Sprogrejser Danmark
Gammel Kongevej 1, 2.sal
1610 København V

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017