Sprogrejser 15 til 18 år

Rejsen til din destination

Bestil din flyrejse

Du booker selv dine flyrejser til og fra din destination. Du bestiller hos det flyselskab, du foretrækker (måske har dine forældre points, som du kan bruge til at betale), og fra hvilken lufthavn. Husk at tjekke vores anbefalinger for ankomst- og afrejsetider og lufthavne, der er angivet på hver programside for dit specifikke sprogkursus.

I lufthavnen

Når du er ankommet til lufthavnen, vil der være personale, der venter på dig. Når I har mødt hinanden, går I sammen hen for at møde jeres værtsfamilie eller tjekke ind på jeres campus/hotel. Du vil også få hjælp med transport til lufthavnen, når det er tid til at rejse hjem igen.

Bemærk venligst: For at få denne transport skal du planlægge din ankomst/afrejse i forhold til vores anbefalinger, som står på hver programside for dit specifikke sprogkursus.

Eksempel:
Når du rejser til Storbritannien, beder vi om at du ankommer til London-Heathrow (LHR), London-Stansted (STN) eller London-Gatwick (LGW) mellem 9.00 og 16.00 den dag dit kursus starter. Bestil dit returfly fra den samme lufthavn. Afgangstiderne kan være fleksible, men helst mellem kl. 8-20.

Har du brug for hjælp?

Hvis du er mindreårig og gerne vil have hjælp af en ledsager, skal du kontakte dit flyselskab for at få mere at vide.