Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Keep calm og tag til London

Engelsk i London

Lær engelsk i den britiske hovedstad. London har det hele - historie, underholdning, trendy kvarterer og verdensberømte seværdigheder. Gør dig klar til en sprogrejse, hvor vi går på opdagelse og ser alt det bedste London har at tilbyde.


Kursustyper – London

Engelsk i Docklands, London

Fra 21.495 kr.

Engelsk i Greenwich, London

Fra 21.495 kr.

Engelsk i Harrow, London

Fra 21.495 kr.

Engelsk i Roehampton, London

Fra 20.495 kr.
2000 kr. rabat

E-sport Camp

Fra 23.795 kr.

Fakta om London

Sprog: Engelsk
Alder: 14-17
Indbyggere: 7.8 mio.
Valuta: Britiske pund (GBP)
Sommertemperatur: 22 °C
Shopping: Ja – her er alt!

Campus i London

Prøv det ægte britiske studieliv på din sprogrejse og bo på et universitets campus. I London kan du vælge mellem fire forskellige campuser - med forskellige profiler - i forskellige dele af London. Det er en super cool oplevelse, og vi er sikre på, at du vil elske det!

Du vil blive indkvarteret i et enkelt eller dobbeltværelse. Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet. Når vi er ude på udflugter, tager vi en madpakke med.

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til London består af mere end blot engelskundervisning! Efter undervisningen går vi på opdagelse i den smukke by og laver sjove aktiviteter. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

8-Westminster-Bridge-London-Big-Ben-AdobeStock_99879467.jpg

The best of London – sightseeing

På din sprogrejse til London får du chancen for at se byens bedste og mest berømte seværdigheder og kvarterer. Vi tager på guidede sightseeingture - både til fods og med bus - og efter dine uger i byen vil du helt sikkert føle dig hjemme og have en hel liste med London-favoritter.

På sprogrejsen besøger vi attraktioner såsom Buckingham Palace, Westminster Abbey og Big Ben, distrikter som Covent Garden, Chelsea, Camden og SoHo samt populære parker som St. James Park og Hyde Park. Fortæl dine STS ledere, hvis der er noget specielt du gerne vil se eller gøre, så vil de forsøge at få dit ønske til at gå i opfyldelse.

Shoppingture

London er et shoppingparadis, hvor du finder noget for enhver smag. Fra genbrug på markederne i Camden og Notting Hill til massive indkøbscentre, såsom Westfield i udkanten af byen, til populære butikker på Oxford Street lige i det centrale London. I London er du garanteret at finde noget som passer til dig! Hvis du ikke kan lide shopping, er det stadig spændende at besøge Londons markeder og shoppinggader, da de altid er fulde af liv, madvogne og en hyggelig atmosfære.

Games og aktiviteter

På dit aktivitetsskema på din sprogrejse med fodboldcamp er der en masse sjove aktiviteter som dine STS ledere organiserer dagligt. Det kan være alt fra en sjov leg, en biograftur, en quiz eller en karaoke aften. Disse aktiviteter er perfekte, når det kommer til at blot at slappe af og hænge ud med dine nye venner.

Forskellige sportsaktiviteter

Dine STS ledere organiserer sportsturneringer og "Olympic Nights", hvor vi prøver forskellige sportsgrene. Er der en speciel sportsgren du gerne vil prøve, så fortæl det til din leder, og så prøver de at organisere det.

STS Student Party

Dine STS ledere organiserer STS fester, hvor du og din sprogrejsgruppe skal have det sjovt med musik, dans, snacks og en masse hyggesnak. Det er en perfekt afslutning på en oplevelsesrig dag! 

About London

London er en stor og levende by med historie, mode, nye trends, kultur, musik, sport og mad fra hele verden. Som du sikker ved, er der mange ikoniske seværdigheder at tjekke ud såsom Big Ben, Tower Bridge og London Eye. Vi vil se dem alle. Og hvis du er interesseret i fodbold, er det helt sikkert stedet for dig!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!