Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Keep calm og tag til London

Sprogrejser til London

Engang var det centrum for verdens mest magtfulde imperium, i dag er London stadig en af verdens mest tiltrækkende byer i forhold til kultur, mode, industri, videnskab, underholdning og uddannelse. Byen kan ikke sammenlignes med andre og er bestemt det perfekte sted at lære verdenssproget engelsk.

Highlights

  • En af verdens bedste byer
  • Englands kulturelle centrum
  • Vigtig historie på hvert gadehjørne
  • Epicenter for mode og innovation
  • Ikoniske attraktioner som Big Ben og The London Eye
  • Tonsvis af sommerkoncerter

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i London 

Det kan ikke overraske nogen, at London er en af de bedste steder i verden at lære engelsk og hvis du gerne vil afsted på denne sprogrejse, vil du være i godt selskab: London huser elever fra mere end 200 lande, og de er der alle for at forbedre deres engelsk, mens de nyder alt det, som denne fantastiske by har at tilbyde. STS´ elever har mulighed for at opleve den klassiske sprogrejse, som er den mest populære, og den er en perfekt måde at få det bedste ud af din sommer. Disse ture bidrager med et perfekt mix af klasseundervisning, sjove aktiviteter og spændende udflugter, der giver dig en dyb forståelse af sproget, byen og den britiske livsstil. Tilpas dit engelsk i fællesskab med dine rejsekammerater fra hele verden i den fascinerende hovedstad i England og få en sommer, du aldrig vil glemme.

Din indkvartering i London  

På din sprogrejse til London kan du enten vælge at få en smagsprøve på campus-livet eller få et tæt indblik I den britiske kultur, ved at bo hos en britisk værtsfamilie. Både campus Harrow & Docklands har fantastiske beliggenhed, og campus er kun en kort togtur ind til centtrum af London. STS personale vil være til rådighed på campus 24/7. Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet og serveres dagligt i kantinen på campus. Du kan også vælge en mere kulturel oplevelse, og derved vælge at bo hos en værtsfamilie, hvor du også vil få øvet en masse engelsk.

Aktiviteter

Vores sprogrejser til London består af mere end blot engelsktimer. Du får chancen for opleve alt hvad en smuk by som London har at byde på gennem aktiviteter og planlagte ture, som organiseres af vores dedikerede og erfarne STS ledere. Du vil besøge den engelske hovedstads verdenskendte steder og distrikter, nyde de gode shoppingmuligheder og deltage i de mange lege og aktiviteter, som er designet til at du kan lære London og dine rejsekammerater bedre at kende.

Tilkøb

Maksimér din sprogrejse yderligere ved at tilvælge vores populære Explorer Pass til din booking. Alle mulige former for aktiviteter kan være inkluderet i dit Explorer Pass i London: Et besøg på Madam Tussauds, London Eye, en tur i ”cable car” med Emirates Air Line og cruise på Themsen.

Om London 

Historisk og samtidig moderne, kosmopolitisk, men med sin egen, unikke identitet, multikulturel, men stadig empatisk engelsk. Der findes ingen byer som London. Ikoniske seværdigheder og historiske landemærker er at finde bag hvert gadehjørne og hver dag bringer ny spænding, innovation og eventyr. Foruden de allerede kendte steder er der fascinerende museer og smukke parker, såvel som arrangementer, forestillinger og koncerter næsten hver eneste dag. Start Your Journey med STS for at opleve det hele på første hånd!

Hurtige facts

Sprog: Engelsk  
Indbyggere: 8.4 millioner  
Valuta: Britiske Pund (GBP) 
Landekode: +44 
Areal: 1,572 km2

Rejsen til London  

Vi sørger altid for, at du får en nem og komfortabel rejse til din destination. Du vil møde dine STS ledere i lufthavnen og sammen vil I flyve til London, hvor jeres sprogrejse starter. Efter ankomst vil du køre til campus med STS medarbejderne og dine kommende STS venner.   

Resumé  

Brug en sommer på at opleve en af verdens fedeste byer sammen med ligesindede, unge rejsende. Brug dit engelsk, få en ny form for selvstændighed og knyt tætte bånd med mennesker fra hele verden på vores sprogrejser til London.