Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Velkommen til London-by-the-sea

Sprogrejse til Brighton

Tag på en af vores mest populære sprogrejser til Brighton, nyd den engelske sydkyst og oplev en af de mest sprudlende bystemninger i hele verden. Du vil få dit livs sommer i en af Englands mest faverige og unikke byer.

Highlights

  • Sydenglands smukke kyst
  • Den unikke Brighton Palace Pier  
  • Hip og varieret madkultur  
  • Den storslåede Royal Pavilion
  • Byens varierede og inkluderende stemning 
  • Fantastisk shopping

Vores programmer

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i Brighton

På vores sprogrejser til Brighton får du den perfekte blanding af engelskundervisning og sjove timer i fritiden. Brighton, som ofte bliver beskrevet som “London-by-the-sea", er en af Englands mest hyggelige og mest interessante byer. Byen er kendt for sin alternative vibe og det sjove og kærlige folkefærd. I Brighton kommer du til at gå på vores standard sprogkursus, som er vores mest populære i England. Det er et klassisk sprogkursus, hvor du vil forbedre alle de forskellige aspekter af det engelsk sprog. Du vil komme til at føle dig tryg ved engelske samtaler, og du vil forbedre din udtale.

På den første dag vil du tage en placeringstest, så vi kan tildele dig en klasse med andre STS-elever, der har samme viden og færdigheder som dig selv. Klasserne er et internationalt miks, hvilket gør at du får en enestående mulighed for at skabe langvarige venskaber med folk fra hvert hjørne af verden. Undervisningen foregår på The University of Brighton's Moulsecoomb campus, hvor dine lærere vil sørge for at du får lært så meget som muligt i løbet af din sprogrejse. Alt undervisningsmaterialet vil du modtage af STS, og i slutningen af kurset vil du modtage et STS Diplom.

Din indkvartering i Brighton

På din sprogrejse til Brighton kan du vælge mellem to typer indkvartering. Prøv campus livet sammen med andre studerende eller bo med et par af dine nye venner i en nøje udvalgt værtsfamilie. Vælger du at bo hos en værtsfamilie, så vil du opleve de britiske traditioner og få en værdifuld indsigt i deres livsstil. På din sprogrejse vil du bo sammen med minimum én anden STS elev hos familien. Der er helpension inkluderet i begge muligheder. Uanset hvad du ender med at vælge, er du garanteret et sikkert og behageligt ophold med STS.

Aktiviteter

Vores sprogrejser til Brighton handler om mere end blot engelskundervisning. Der er masser af sjove aktiviteter at deltage i i din fritid – alle sammen med dedikerede og erfarne STS-ledere. En guidet tur rundt i Brighton, strandture kombineret med strandfester, sjove spil og forskellige sportsgrene samt det legendariske STS Party er inkluderet. Så du er garanteret at finde noget, som du kan lide på din sprogrejse.

Tilkøb

Maximér din sprogrejse ved at tilkøbe vores populære Explorer Pass til din booking. Når du tilkøber vores STS Explorer Pass bliver der tilføjet ekstra aktiviteter til din sprogrejse – aktiviteter, som du ikke vil gå glip af. Det er blandt andet flere ture til London, hvor I skal se byens berømte seværdigheder, indgang til Brightons berømte Sea Life Center, som er et massivt akvarium (verdens ældste, som stadig er i drift) - stedet har også en fascinerende undersøisk gennemgangstunnel. Derudover er et besøg på Royal Pavilion også inkluderet samt en dagstur til Canterbury.

Om Brighton

Brighton er Englands mest populære kystby, med over 8,5 millioner besøgende årligt. Året rundt sker der fede ting i byen, men det er først og fremmest om sommeren byen virkelig lever, når turister og sprogrejseelever fra hele verden strømmer hertil. Brighton er en kreativ “studieby”, der tiltrækker unge fra hele England, som ønsker at forfølge deres studiedrømme på Englands sydkyst. Her er desuden gode studie-muligheder, mulighed for praktikophold eller jobmuligheder. Det er den perfekte by at tilbringe din sommer i.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk
Indbyggertal: 260,000
Valuta: British Pound (GBP)
Landekode: +44
Areal: 87.79 km2

Mine tre uger i Brighton var de bedste i mit liv! / Sabina Widman

Rejsen til Brighton

I Københavns Lufthavn bliver du mødt af STS medarbejdere, som vil byde jer velkommen og sørge for du og din sprogrejsegruppe bliver sendt godt afsted mod London. Skal du bo hos en værtsfamilie på din sprogrejse, bliver du og de andre STS elever kørt til et samlet afhentningssted. Skal du bo på campus, kører du og din STS leder sammen afsted til campus.'

Vi tilbyder en helt specielt “no-fly” mulighed for vores sprogrejser til Brighton. Elever som gerne vil til Brighton kan nu vælge at rejse med tog, fremfor at flyve. Vi har flere forskellige stops på vejen, hvilket betyder du vil komme til at se en masse forskelligt I løbet af rejsen. Du vil formindske dine Co2 fodaftryk, og lære dine medrejsende at kende helt fra start.

Resumé

Brighton er et af vores mest populære destinationer for vores sprogrejser, og det er derfor nemt at forstå, hvorfor så mange mennesker fra hele verden finder byen så tiltalende. Brighton er en ideel by med gode vibes, fra hjertet af byen til den charmerende strand, hvor mange mennesker kommer for at bade, hænge ud eller lytte til musik til langt ud på de lange sommernætter.