Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Velkommen til London-by-the-sea

Engelsk i Brighton

Lad dig ikke narre af den smukke beliggenhed, den lange strand og den klassiske mole– Brighton har fingeren på pulsen, underholdning, trends og shopping, som en hver anden storby. Og alle turisterne og sprogrejseeleverne, der tager til Brighton hver sommer, gør stemningen endnu mere farverig og international.


Kursustyper – Brighton

2000 kr. rabat

Engelsk

Fra 14.495 kr.
2000 kr. rabat

Engelsk + Photo

Fra 19.995 kr.

1_0695_Almunecar_Costa_Tropical_DSC_3292 (3).jpg

Tilføj Multiwater efter skole

Tilmeld dig det ekstra Multiwater-kursus i Brighton. Du får lov at prøve Stand Up Paddling (SUP), windsurfing og sejlads i seks forskellige sessioner. Det bliver fedt! Tilgængeligt på STS Original.

1_Oxford_Magdalen college_6321.jpg

Et smugkig ind i det britiske studieliv

Vil du prøve hvordan det er at være studerende i UK så vælg at bo på campus. Du vil bo i enkeltværelse i en delt lejlighed og indtage alle dine måltider i det fælles spiseområde. En god måde at møde nye venner fra mange lande!

Bo på campus

Fakta om Brighton

Sprog: Engelsk
Alder: 12-17 år
Indbyggere: 260.000 (inkl. Hove)
Valuta: Britiske pund (GPB)
Sommertemperatur: 23 °C
Strand: Ja. Lang strand med en klassisk mole
Shopping: Fremragende i Brighton og endnu bedre i London mod nord.

Mine tre uger i Brighton var de bedste i mit liv!
Sabina Widman
Brighton

Værtsfamilie eller campus

Du kan vælge mellem to forskellige typer indkvartering i Brighton. Prøv livet på campus sammen med andre studerende, eller bo sammen med dine nye venner hos en nøje udvalgt værtsfamilie.

1-Brighton-Moulsecoomb-Residential (4).jpg

Bo på campus

Vælg at bo på campus, og få en smagsprøve på, hvordan det er at være studerende i Storbritannien. Du bor på et enkeltværelse i en fælles lejlighed. Hver lejlighed har seks soveværelser, fælles bad, fælles køkken og et fællesområde.

Overnatning på campus inkluderer helpension. Du spiser alle måltider i et fælles spiseområde bortset fra frokost på lørdage og søndage, hvor du får en madpakke. En dag om ugen serveres der en komplet engelsk morgenmad i spiseområdet.

Denne mulighed er tilgængelig for dig som booker Original English.

1_Host_Family_Malta_0917.jpg

Bo hos en engelsk værtsfamilie

Hvis du bor hos en af vores værtsfamilier, får du kendskab til de lokale traditioner og et godt indblik i den britiske kultur og livsstil. Vores familier bor i forskellige områder af Brighton, og du skal bo sammen med op til tre andre elever.

Du spiser både morgen- og aftensmad derhjemme. Din familie laver en madpakke, som du får med i skole.

Denne mulighed er tilgængelig for dig som booker Original English eller Original English + Photo.

Inkluderede aktiviteter

Vores sprogrejser til Brighton består af mere end blot engelskundervisning, der er også en masse sjove aktiviteteter inkluderet i din fritid. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Aktiviteterne er inkluderet for sprogrejser af 2 og 3 ugers varighed, med mindre andet er angivet nedenfor.

1_Fanny_Alenius_Brighton_UK_0953.jpg

Guided tur i Brighton

Din sprogrejse til Brighton starter med en guided tur rundt i byen. Dette er en super mulighed for at lære din sprogrejsegruppe at kende, samtidigt med du vil lære byen du skal bo i de næste par uger bedre at kende. Vi besøger skolen, stranden og centrum og du må selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til.

1-CTM-julia-cederblad-Backpack-Beach-Brighton.jpg

Strandture

Brighton har den perfekte beliggenhed lige ved kysten, og vi skal naturligvis på flere strandudflugter, hvor vi nyder det dejlige vand og forhåbentlig også det solrige vejr.

Beach Party

Dine STS ledere planlægger en fest på stranden for dig og dine venner i løbet af sprogrejsen. En skøn eftermiddag venter forude med masser af sjov, musik, grin og snacks. (Kun inkluderet for 3-ugers sprogrejser).

Lege og aktiviteter

Dit aktivitetsskema er fyldt med sjove aktiviteter, som dine STS ledere organiserer hver dag. Det kan være alt fra en konkurrence, til en filmaften eller en karaokeaften. Disse aktiviteter er perfekte for dig, som bare gerne vil slappe af og hænge ud sammen med dine nye venner.

Forskellige sportsaktiviteter

Nogle dage vil dine STS ledere planlægge sportskonkurrencer med blandt andet "Olympic Nights", hvor I skal prøve en masse forskellige typer sport. Der er absolut ingen krav til kvalifikationer – det handler kun om at have det sjovt! Tal med dine ledere, hvis der er en specifik sportsgren du gerne vil prøve, og så vil de forsøge at få dit ønske til at gå i opfyldelse.

STS Student Party

Dine STS ledere organiserer fester, hvor du og dine nye venner danser til musik, hygger og spiser snacks. Tag dit festtøj med og gør dig klar til nogle skønne aftener!

Om Brighton

Flere end 8,5 millioner mennesker besøger byen hvert år og det har gjort Brighton til Englands førende badeby. Det varme og solrige klima i Brighton fungerer som en magnet, for den kunstneriske og kreative person – hele året rundt. Ønsker du mere kreativitet på din sprogrejse, kan vi varmt anbefale vores photo-kursus i Brighton. Se mulighederne nedenfor

Dette kan du lave i Brighton

Når du har fritid, er der en masse skønne ting at lave i byen. Brighton har en lang smuk strand og en klassisk forlystelsesmole, hvor du, dine ledere og nye venner kommer til at bruge en masse tid. Molen er som ét stort underholdningscentrum og et populært mødested for elever som er på sprogrejser. Det er også her Englands bedste diskotek er, hvor du kan danse hele aftenen med dine venner til et STS Student Party - flere gange om ugen. Imens du slendrer rundt i byen, vil du lære alle de bedste spisesteder og sejeste shops at kende.

Værtsfamilien eller campus

Her kan du enten bo hos en nøje udvalgt værtsfamilie eller på campus. Prøv livet på campus sammen med andre elever eller bo med dine nye venner i en nøje udvalgt værtsfamilie. 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!