Book dit eventyr nu til sommeren 2022
Velkommen til London-by-the-sea

Sprogrejse til Brighton

Tag på en af vores mest populære sprogrejser til Brighton, nyd den engelske sydkyst og oplev den sprudlende by stemning. Du vil få dit livs sommer i en af Englands mest farverige og unikke byer!

Highlights

 • Sydenglands smukke kyst
 • Den unikke Brighton Palace Pier  
 • Hip og varieret madkultur  
 • Den storslåede Royal Pavilion
 • Byens varierede og inkluderende stemning 
 • Fantastisk shopping

Vores programmer

Engelsk i Brighton
Brighton, Storbritannien
Fra 9.500 kr.
 • Alder 13-19
 • Campus/værtsfamilie
 • Helpension
 • Engelsk
Engelsk + Foto i Brighton
Brighton, Storbritannien
Fra 17.500 kr.
 • Alder 13-19
 • Campus/værtsfamilie
 • Helpension
 • Fotokursus

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i Brighton

På vores sprogrejser til Brighton får du den perfekte blanding af engelskundervisning og sjove timer i fritiden. Brighton, som ofte bliver beskrevet som ”London-by-the-sea”, er en af Englands mest hyggelige og mest interessante byer. I Brighton kommer du til at gå på vores standard sprogkursus hvilket vil forbedre din viden og udtale, samtidig med at du bliver tryg ved at snakke engelsk. På den første dag vil du tage en placeringstest, så du kommer i en gruppe af unge mennesker med det samme viden og færdigheder som dig selv. Da det er en international gruppe, vil du møde nye venner fra hele verden. Undervisningen foregår på The University of Brighton’s Moulsecoomb campus, hvor dine lærere vil sørge for, at du får lært så meget som muligt i løbet af din rejse. Alt undervisningsmaterialet er inkluderet, og i slutningen af kurset vil du modtage et STS Diplom.

Din indkvartering i Brighton

I Brighton kan du vælge mellem to typer af indkvartering. Prøv campuslivet samme med de andre studerende eller bo hos en nøje udvalgt værtsfamilie. Vælger du at bo hos en værtsfamilie, så vil du opleve de britiske traditioner og få en værdifuld indsigt i deres livsstil. Hos en værtsfamilie vil du bo sammen med en anden studerende. Der er helpension inkluderet i begge muligheder og uanset hvad du ender med at vælge, er du garanteret et sikkert og behageligt ophold med STS.

Aktiviteter

Vores sprogrejser til Brighton handler ikke kun om engelskundervisning, men også en masse sjove aktiviteter for dig og dine nye venner. Dedikerede og erfarne ledere er med på alle aktiviteter og ture under din rejse. En guidet tur rundt i Brighton, strandture, strandfester, sjove spil og forskellige sportsgrene samt det legendariske Sudent Party er inkluderet for alle så du er garanteret at finde noget du kan lide!

Om Brighton

Brigton er Englands mest populære kystby, med over 8,5 millioner besøgende årligt. Året rundt sker der fede ting i byen, men det er først og fremmest om sommeren byen virkelig lever, når turister og sprogrejseelever fra hele verden strømmer til byen for at se hvad den kan tilbyde. Brighton er en spændende ”studie by”, der tiltrækker unge fra hele England, som ønsker at forfølge deres drømme om studie eller arbejde. Brigton er den perfekte by at tilbringe din sprogrejse i!

Hurtige facts

Sprog: Engelsk
Indbyggertal: 260,000
Valuta: British Pound (GBP)
Landekode: +44
Areal: 87.79 km2

Mine tre uger i Brighton var de bedste i mit liv! / Sabina Widman

Rejsen til Brighton

Du vil blive mødt af vores medarbejdere i lufthavnen når du lander i England, og sammen vil I rejse til Brighton. Hvis du skal bo hos en værtsfamilie, vil du blive kørt til et mødested hvor din familie vil hente dig. Hvis du skal bo på campus, kører du afsted til campus med din leder og de andre studerende.

Resumé

Brighton er en af vores mest populære destinationer for vores sprogrejser, og det er nemt at forstå, hvorfor så mange mennesker fra hele verden finder byen så tiltalende. Her er charmerende strande, hvor mange mennesker kommer til for at bade, hænge ud eller lytte til musik langt ud på de lange sommernætter. Velkommen til London-by-the-Sea!