Empowering young people since 1958

Derfor skal du tage på high school-udveksling med STS

Tue Sep 26 2023

At tage på high school-udveksling er en stor beslutning, men det vil være den bedste beslutning i dit liv. Vi vil hjælpe dig! Her er nogle grunde til, at du skal tage på udveksling med STS.

Mange destinationer at vælge imellem

Når du tager på high school-udveksling med STS, kan du vælge mellem en bred vifte af destinationer, som kan hjælpe dig med at realisere din drøm. Med os kan du tage til spændende lande som Canada, Italien og New Zealand - eller hvorfor ikke seje Japan? Vores eksperter hjælper dig med at finde den perfekte destination for dig! Næste år kan du fejre Thanksgiving i USA, opdage et spændende dyreliv i Australien eller nyde nærheden til både Rivieraen og Alperne i Frankrig.

Vi ved, hvad vi taler om

Vi kan godt lide at være personlige, og vi brænder for rejser og kulturudveksling! Vi kender vores studerende ved navn og vil ledsage dig på din rejse fra start til slut. Før, under og efter dit udvekslingsår får du hjælp fra vores eksperter, som har førstehåndserfaring med at gå i high school og studere i udlandet. I 65 år har vi hjulpet unge mennesker med at komme ud i verden og realisere deres drømme. Vi er engagerede og ser frem til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit udvekslingsår!

Du vil være sikker

Din sikkerhed er afgørende for os. Vi sørger for, at du føler dig støttet og passet på under hele din rejse. Sammen med vores globale netværk af håndplukkede skoler, værtsfamilier, partnere og lokalt personale arbejder vi på at sikre dit velbefindende i alle faser. Vi tager os af detaljerne, så du ikke behøver at gøre det.

STS velkomstlejr inkluderet

For at give dig den bedst mulige start på dit udvekslingsår, er STS Welcome Camp inkluderet på de fleste af vores destinationer. Sammen med studerende fra hele verden bliver du forberedt på dit store high school-eventyr. Du får masser af praktisk information om livet i dit nye værtsland og et indblik i, hvad du kan forvente i løbet af dit high school-år. En fantastisk start på et fantastisk år!

Tjek vores nyhedsspalte og elevhistorier for at blive endnu mere inspireret af tidligere elevers eventyr, eller kontakt os for at få mere at vide.