Hvorfor vælge STS?

Du er vores første prioritet!

Vi kan godt lide at være personlige. Vi kender alle elevernes navne og følger dig på din rejse fra start til slut. Vi involverer os følelsesmæssigt i din oplevelse, dit velbefindende og din fremtid – og vi vier vores liv til at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale.

Din rejse er vores passion.

Det er ikke et arbejde for os – det er en passion, en livsstil. Næsten alle hos STS har studeret eller arbejdet i udlandet. Vi gør det, fordi vi elsker det. Vi elsker at se, hvordan du udvikler dig som person, hvordan du fremmer din forståelse for andre kulturer, og ikke mindst: hvor sjovt du har det undervejs! Og vi elsker at give dig den oplevelse og erfaring.

Du kan føle dig helt tryg.

Din tryghed er altafgørende for os. Vi sikrer os, at du føler dig støttet og draget omsorg for under hele opholdet. Sammen med vores globale netværk af håndplukkede skoler, værtsfamilier, partnere og lokale medarbejdere arbejder vi for at sikre, at du har det godt under hele opholdet. Vi tager os af alle detaljerne, så du ikke skal tænke på dem.

Nyd godt af vores lange erfaring.

Vi har eksisteret siden 1958, og over 1.200.000 elever har rejst med os siden dengang. Vi har gjort drømme til virkelighed hver dag i 65 år, så vi ved, hvad vi laver.

Beretninger fra eleverne

Tag et kig på vores Beretninger fra eleverne. Her kan du læse om vores elevers oplevelser. Du kan også følge os på Instagram og TikTok, hvor du kan se daglige opdateringer direkte fra eleverne.