Sådan bliver du værtsfamilie

 1. Fortæl os, at du er interesseret
  Udfyld formularen – det er helt uforpligtende!
 2. Vi kontakter dig
  Vi kontakter dig og forklarer dig mere om, hvad det vil sige at være værtsfamilie. Vi besvarer dine spørgsmål og laver et kort interview med dig. Vi matcher dig så med nogle af vores udvekslingselever ud fra dine interesser og præferencer. Du modtager information om vores elever og får mulighed for at vælge, hvilken en af dem du gerne vil være vært for.
 3. Hjemmebesøg
  Når du har valgt en udvekslingselev, kommer din lokale repræsentant på besøg hjemme hos dig for at fortælle dig mere om det at være værtsfamilie, og her kan du selvfølgelig stille spørgsmål om udvekslingseleven, og hvordan det er at være værtsfamilie. Din lokale repræsentant er der for både dig og udvekslingseleven under hele udvekslingsperioden.
 4. Lær din udvekslingselev at kende
  Når du har valgt, hvilken elev du gerne vil være vært for, udfylder du en værtsfamilieansøgning og bliver sat i kontakt med eleven. Når ansøgningen er godkendt, modtager I hinandens kontaktoplysninger og kan begynde at lære hinanden at kende, før udvekslingsprogrammet starter.
 5. Nu begynder eventyret
  Nu kan du begynde at forberede dig og glæde dig til den spændende tid, der ligger forude. STS arrangerer alt, hvad der har med udvekslingselevens rejse at gøre og udvekslingen generelt, som fx flybilletter, plads på skolen og forsikring.

Har du et barn derhjemme, der gerne vil på udveksling et år? Så kan du benytte Host & Go og spare op til 15.000 kr på dit barns udvekslingsår, hvis du samtidig selv er værtsfamilie for en anden udvekslingselev!

Invitér verden indenfor!

Send din interesse for at blive værtsfamilie til os i dag. Vi kontakter dig med yderligere information omkring hvordan det fungerer og omkring din udvekslingselev.

Din interesse forespørgsel er selvfølgelig ikke bindende.