Du bør helt bestemt blive værtsfamilie

Hvorfor blive værtsfamilie?

At tage imod en udvekslingselev giver dig ikke alene et nyt familiemedlem. Du vil også lære om en anden kultur og se din by, din livsstil og dine værdier med nye øjne. Ved at blive værtsforælder eller værtsfamilie i 3–10 måneder for en international udvekslingselev i alderen 14–18 år, får din familie ikke alene en ny ven og en bonussøskende fra udlandet – I får også en masse skønne minder sammen. For udvekslingseleven vil det at bo i Danmark byde på mange nye oplevelser hver dag, og som værtsfamilie vil du være en stor del af disse oplevelser.

For mange familier er det også en god mulighed for at forberede sig på deres eget barns udvekslingsår, og du har også mulighed for at benytte vores Host & Go. Berig din hverdag, og åbn dit hjem for en af vores internationale udvekslingselever!

Seks grunde til at blive værtsfamilie

  • Du vil gerne lære et ungt menneske fra et andet land at kende
  • Du vil gerne lære mere om andre kulturer
  • Du vil gerne lære mere om verden og få et nyt perspektiv
  • Du er interesseret i andre sprog
  • Du vil gerne vide mere om, hvad et år i udlandet indebærer
  • Du vil gerne hjælpe og se, hvordan en anden person udvikler sig personligt på et år i udlandet

Både om foråret og efteråret kommer der nye udvekslingselever til Danmark fra USA, Brasilien, Japan, Tyskland, Sverige, Italien og andre lande. Selvfølgelig får du som værtsfamilie lov til at vælge, hvilken udvekslingselev du gerne vil invitere ind i dit hjem, så grib chancen, læs mere, og lær vores udvekslingselever at kende for at se, om en af dem kunne passe ind i din familie!

Og tilmeld dig et af vores informationsmøder, hvor vi fortæller mere om, hvordan det er at være værtsfamilie. Du kan også læse vores ofte stillede spørgsmål og om vores tidligere værtsfamiliers oplevelser.

Invitér verden indenfor!

Send din interesse for at blive værtsfamilie til os i dag. Vi kontakter dig med yderligere information omkring hvordan det fungerer og omkring din udvekslingselev.

Din interesse forespørgsel er selvfølgelig ikke bindende.