Lad ikke dit hjem stå tomt

Bliv værtsfamilie med Host & Go

Vil dit barn gerne på udveksling med STS, og kunne du forestille dig at byde verden indenfor i dit hjem samtidigt? Perfekt! Lige nu tilbyder vi med Host & Go en besparelse på op til 11.000 kr til familier, der er vært for en udvekslingselev i ti måneder, og 5.500 kr til familier, der er vært i fem måneder, mens deres barn selv er på udveksling med STS.

Som værtsfamilie er du en stor del af elevens oplevelse i dit land, hvor du får mulighed for at at se eleven udvikle sig og lære dit sprog. Ved at være værtsfamilie, mens dit barn går på high school i udlandet, får hele familien en kulturel oplevelse. Denne uvurderlige oplevelse byder på nye perspektiver og livslange venskaber.

Benyt Host & Go både før og efter

Vil du gerne være værtsfamilie, inden dit barn tager på udveksling, og vil du gerne forberede dig og lære mere om, hvad det involverer? Intet problem! Du kan benytte Host & Go op til tre år efter, du har været værtsfamilie i mindst fem måneder. Hvis du gerne vil være værtsfamilie, efter dit barn har været på udveksling et år, kan du også benytte Host & Go op til tre år efter, at dit barn er kommet hjem.

Den udvekslingselev, du er vært for, er selv ansvarlig for udgifter til fx buskort, toiletartikler, tøj og fritidsaktiviteter. Du er kun ansvarlig for kost og logi.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om Host & Go. Du kan kontakte os ved at ringe på tlf. 44 40 44 47, sende en e-mail til host@sts.se eller udfylde formularen nedenfor.

Invitér verden indenfor!

Send din interesse for at blive værtsfamilie til os i dag. Vi kontakter dig med yderligere information omkring hvordan det fungerer og omkring din udvekslingselev.

Din interesse forespørgsel er selvfølgelig ikke bindende.