Empowering young people since 1958!

Kommende STS udvekslingselever

Vi har løbende udvekslingselever som kommer til Danmark, for at opleve den danske kultur på et high school år. De skal naturligvis bo hos en dansk værtsfamilie, og derfor søger vi altid familier til at huse vores udvekslingselever fra hele verden.

Vil du gerne høre mere, eller modtage elevens fulde profil inkl. billeder? Så kontakt os på [email protected] i dag.

Brasilien: Mauricio

  • Alder: 17 år
  • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Mauricio fylder 17 år kort før han kommer til Danmark. Han bor i Caxias do Sul, som ligger i det sydlige Brasilien. Her bor han sammen med sin mor, sin far og deres hund. Han har 4 søskende, men ingen af dem bor længere hjemme, da de er meget ældre end ham. Mauricio er oprindelig adopteret da han var lille, men har stadig kontakt til sin biologiske mor. Han har ingen kontakt til sin biologiske far. Mauricios adoptivmor er hans mors tante. Mauricio interesserer sig for ridning, som han fortæller, er en familie passion. Derudover elsker han volleyball, at være aktiv og træne, at rejse, gå i biografen og at se film. Han elsker alt udendørssport og arbejder til daglig i en sportsforretning som sælger beachwear, Her arbejder han sammen med sin mor. Derudover elsker han musik og beskriver sig selv som en glad og udadvendt fyr, som let får nye venner. Han er åben for nye ting og prøver altid at se tingene fra den positive side og tænke på de gode ting i livet.

Mauricio elsker dyr og at have god plads omkring sig. Han håber på at blive placeret hos en sjov og kærlig familie med dyr, børn og masser af grønt, da han elsker naturen 😊 Grunden til at Mauricio arbejder i stedet for at gå i skole er, at han dumpede sidste semester i skolen og han derfor skal taget semesteret om. Det gør han på aftenskole, hvor han læser fagene op igen, hver dag fra 19.00 – 23.00 efter en fuld arbejdsdag. Hans lærer fortæller at han er en åben, sød og interesseret dreng som tager ekstra engelsktimer for at gøre det så let som muligt for ham at starte i et nyt land. De fortæller han er super motiveret og glæder sig til sit nye eventyr. OBS: Mauricio har en let katte allergi og derudover er han overfølsom overfor skaldyr.

Brasilien: Felipe

  • Alder: 17 år
  • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Felipe bor i Sao Paulo, Brasilien. Der bor han sammen med sin mor, som er anklager, sin far, som er politichef og han bor også sammen med sin jævnaldrende bror, Guilherme, som de adopterede da Felipe var 6 år. Felipe omtaler sin bror som sin tvilling, da der kun er 3 måneder imellem dem. Hjemme bor også deres bedstemor og deres 7 hunde og 2 papegøjer. Felipe kan godt li´ sport, selvom han lige pt. ikke går til noget. Senest har han gået til svømning og boksning, men for tiden bliver det mest til lidt træning i det lokale fitnesscenter. Han elsker musik og spiller selv guitar, han har spillet siden han var helt lille.

Felipe er en meget social og kærlig person, han elsker at bruge tid med sine mange venner. De spiller computerspil (counter strike), ser Netflix, går i biffen eller holder barbeque. I skolen interesserer hans sig mest for historie, samfundsfag, filosofi og politik og han håber en gang at blive diplomat, måske ambassadør for Brasilien et sted i verden. Hans lærer fortæller at han er rigtig dygtig i skolen, at han er motiveret og har mange venner. De fortæller også at Felipe altid er klar til at hjælpe og at han allerede har været primus motor i flere projekter bla. et velgørenhedsprojekt som blev omtalt i avisen. Efter han deltog i ”youth without boarders”, fik han ekstra blod på tanden til at rejse på udveksling og tage hul på at lære et nyt land at kende. Han glæder sig til at få en masse nye venner og at lære et nyt sprog og en ny kultur at kende. Da jeg skypede med Felipe lærte jeg en lidt genert og meget charmerende ung mand at kende. Han er dygtig til engelsk og virker som en meget sød og engageret teenager, som glæder sig til at komme på udveksling.

OBS: Felipe har katteallergi og kan derfor ikke bo med kat.

Italien: Daniele

  • Alder: 16 år
  • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Daniele er 16 år, og bor med sine forældre og ældre bror i Milano, Italien. Han er født i oktober 2002 og skal derfor holde sin 17-års fødselsdag i Danmark. Daniele elsker at bruge tid udenfor. Hans største passion er skateboarding. Daniele og hans venner er altid på udkig efter nye steder at skate. Han elsker udfordringen og føler han har en form for frihed når han skater, da man selv kan opfinde nye tricks og nye måder at gøre tingene på. Udover at skate spiller han også klaver i et band på skolen, de spiller primært rock, men tidligere har han også spillet både jazz og klassisk musik.

Daniele beskriver sig selv som en aktiv og glad person, som altid tænker positivt. Han er velorganiseret, optimistisk og har god humor, hvis han selv skal sig det 😉 Han elsker at lære nye ting og få nye oplevelser – og så han elsker han at bruge tid med familie og venner. Udover at skate interesserer Daniele sig også for MMA (Martial Art - som er en form for japansk karate), at snowboarde og at cykling. Når han slapper af derhjemme, elsker han at læse, se en film eller måske tegne lidt. I skolen går det godt, selvom hans lærer skriver at han har mange interesser også udenfor skolen og at han nogle gange skal lære at balancere dem. Jeg tænker han lyder som en helt almindelig ung 😉

Vil du gerne høre mere om at blive værtsfamilie for en udvekslingselev?
Så kontakt os idag på [email protected] eller telefon 44 40 44 47.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Invitér verden indenfor!

Send din interesse for at blive værtsfamilie til os i dag. Vi kontakter dig med yderligere information omkring hvordan det fungerer og omkring din udvekslingselev.

Din interesse forespørgsel er selvfølgelig ikke bindende.