Empowering young people since 1958!

Kommende STS udvekslingselever

Vi har løbende udvekslingselever som kommer til Danmark, for at opleve den danske kultur på et high school år. De skal naturligvis bo hos en dansk værtsfamilie, og derfor søger vi altid familier til at huse vores udvekslingselever fra hele verden.

Vil du gerne høre mere, eller modtage elevens fulde profil inkl. billeder? Så kontakt os på [email protected] i dag.

Portugal: Maria Inês

 • Alder: 16 år
 • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Maria Inês kommer fra Lissabon i Portugal, hvor hun bor med sine forældre og hendes yngre bror André. Marias far er filminstruktør og hendes mor er mode designer. Maria Inês er en pige med mange interesser bl.a. går hun til Shotokan karate 2-3 gange om ugen, sammen med sin bror og sin far. Hun håber hun kommer til at bo et sted, hvor hun stadig kan praktisere dette. Derud over interesserer hun sig for ”lyrical singing”, og hun har undervisning én gang om ugen. Hun elsker at lytte til musik, læse og tegne ligesom hun elsker at besøge museer og gå i biografen, selvom det ikke er noget hun gør særlig tit. Maria Inês fortæller at de bedste ting ved hende er at hun altid er glad og smilende, undtagen de første 20 minutter efter hun vågner, hvor hun godt kan være lidt morgensur 😉 Hun elsker at joke og gøre folk glade. Hun elsker at snakke og have diskussioner og så elsker hun mad, prøve nye ting og bruge tid sammen med familie og venner.

Hendes lærer beskriver hende som den ideelle student. Dygtig, arbejdsom og meget social. Hun er desuden flydende i engelsk og hun glæder sig til at lære dansk.

Slovakiet: Anna Mária

 • Alder: 17 år
 • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Anna Mária er 17 år og kommer fra Slovakiet, hun fylder 18 år i oktober 2019. I dag bor hun sammen med sine forældre, sin bror og hendes søster. Anna Mária har længe glædet sig til at skulle på udveksling. Hun har tidligere været på 2 sprogskoleophold - ét i Irland og ét i Canada, så hun er dygtig til engelsk og er meget klar på at skulle lære dansk, selvom hun er klar over at det bliver en stor opgave. Hun beskriver sig selv som lidt genert i starten, venlig, sjov, loyal og ærlig. Anna Mária har valgt Danmark pga. vores design og arkitektur samt vores positive attitude til ”the good living”. Hun har læst meget om ”hygge” og glæder sig til at være en del af det. Hun håber at hendes ophold her kan hjælpe hende til at komme ind på universitetet i Danmark og læse skandinavisk litteratur senere hen. Hun er vokset op med H.C Andersen og glæder sig til at blive en del af hans hjemland.

Italien: Clara

 • Alder: 17 år
 • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Clara kommer fra det aller nordligste Italien - nærmere bestemt byen Novate Mezzola, hvor hun bor med sin mor, sin søster på 20 år og sin lillebror på 14 år. Derudover har familien også to katte og en skildpadde. Clara elsker at studere sprog og hendes yndlingsfag er engelsk, fransk og tysk. Derudover holder hun også meget af fagene kunsthistorie og filosofi. Hun er god til at tilpasse sig nye situationer og steder, og ser det som en spændende udfordring at blive en del af et nordisk uddannelsessystem - da det virker meget anderledes end det italienske. I sin fritid holder Clara af at se film med hendes venner, vandre, fotografere og generelt lære nye ting.

Clara glæder sig til at lave - fantasisk - italiensk mad for hendes værtsfamilie, og til at fortælle om den italienske kultur. Clara ser frem til at lære om den danske livsstil og så glæder hun sig også til at opleve "hygge", som hun ser som værende enormt "interssant".

Brasilien: Mauricio

 • Alder: 17 år
 • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Mauricio bor i Caxias do Sul, som ligger i det sydlige Brasilien, sammen med sin mor, sin far og deres hund. Han har 4 søskende, men ingen af dem bor længere hjemme. Mauricio er oprindelig adopteret da han var lille, men har stadig kontakt til sin biologiske mor. Han har ingen kontakt til sin biologiske far. Mauricios adoptivmor er hans mors tante. Mauricio interesserer sig for ridning, som han fortæller, er en familie passion. Derudover elsker han volleyball, at være aktiv og træne, at rejse, gå i biografen og at se film. Han elsker alt udendørssport og arbejder til daglig i en sportsforretning som sælger beachwear, Her arbejder han sammen med sin mor. Derudover elsker han musik og beskriver sig selv som en glad og udadvendt fyr, som let får nye venner. Han er åben for nye ting og prøver altid at se tingene fra den positive side og tænke på de gode ting i livet.

Hans lærer fortæller at han er en åben, sød og interesseret dreng som tager ekstra engelsktimer for at gøre det så let som muligt for ham at starte i et nyt land. De fortæller han er super motiveret og glæder sig til sit nye eventyr. OBS: Mauricio har en let katte allergi og derudover er han overfølsom overfor skaldyr.

Brasilien: Felipe

 • Alder: 17 år
 • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Felipe bor i Sao Paulo, Brasilien. Der bor han sammen med sin mor, som er anklager, sin far, som er politichef og sin jævnaldrende bror, Guilherme, som de adopterede da Felipe var 6 år. Felipe omtaler sin bror som sin tvilling, da der kun er 3 måneder imellem dem. Hjemme bor også deres bedstemor og deres 7 hunde og 2 papegøjer. Felipe kan godt lide sport, selvom han lige pt. ikke går til noget. Senest har han gået til svømning og boksning, men for tiden bliver det mest til træning i det lokale fitnesscenter. Han elsker musik og spiller selv guitar, hvilket han har spillet siden han var helt lille. Felipe er en meget social og kærlig person. Han elsker at bruge tid med sine mange venner. De spiller computerspil (Counter Strike), ser Netflix, går i biffen eller holder barbeque. I skolen interesserer han sig mest for historie, samfundsfag, filosofi og politik og han håber en dag på at blive diplomat eller måske ambassadør for Brasilien et sted i verden.

Efter han deltog i ”Youth Without Borders”, fik han ekstra blod på tanden til at rejse på udveksling og lære et nyt land at kende. Han glæder sig til at få en masse nye venner og at lære et nyt sprog samt kultur at kende.

Italien: Alice

 • Alder: 17 år
 • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Alice er 17 år og kommer fra Italien, hvor hun bor med sine forældre. Hun har altid drømt om at være en del af en stor familie, da de i hendes familie kun er ganske få medlemmer. Hun går på sit 3. år på High School og specialiserer sig i turisme, da hun elsker at rejse og opleve nye kulturer. Hun tænker hun måske vil bo i udlandet en gang, så hun vil gerne lære så meget som muligt om de lande hun kommer til. En anden stor passion Alice har er at synge og lytte til musik. Hun kan lide de fleste slags musik, men elsker især gospel. Hver uge synger hun 2 gange i et gospelkor og elsker det fællesskab og den energi det giver.

Alice elsker at lave mad, specielt desserter og pies er hendes favoritter 😉 Når hun har rejst med camper rundt omkring i Europa med sine forældre, har hun prøvet meget forskelligt mad og forældrenes kærlighed til mad er smittet af på Alice. Hun glæder sig til at lære nogle af jeres opskrifter at kende og glæder sig til at præsentere nogle italienske opskrifter til jer.

Ungarn: Lilla

 • Alder: 15 år (bliver 16 i oktober '19)
 • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Lilla kommer fra Budapest, hvor hun bor sammen med sine forældre. Hun har en halv søster og en halv bror, men de er flyttet hjemmefra. I skolen er Lillas yndlingsfag biologi og litteratur men hun kan også rigtig godt lide de sproglige fag. Lilla holder meget af sport, og har dyrket lidt forskelligt. Lige nu svømmer hun - hvilket hun selv synes hun er rigtig god til - men hun har også spillet meget badminton. I sin fritid kan hun godt lidt af lytte til musik - hendes yndlingsgenre er rock 'n roll og metal, men hun synes også musik fra Asien er super fedt (primært fra Japan og Korea). Lilla kan også godt lide at læse og her læser hun meget fantasy, sci-fi og krimi. Desuden kan hun godt lide dyr - familien har en kat som hedder Alice.

Brasilien: Sylvia

 • Alder: 15 år (bliver 16 i august '19)
 • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Hun bor i Guaruja i Brasilien sammen med sin far, mor, bror og bedstemor. Derudover har de både kat og hund. Dyrene er nogle Sylvia har reddet fra gaden, da hun ikke kunne bære at se at de ikke havde noget hjem. Hun har et stort hjerte for dyr og håber rigtig meget at hendes familie i Danmark også har dyr. Generelt har Sylvia et stort hjerte, hun er åben og smilende og elsker at møde nye mennesker. Hun laver tit ting sammen med sin familie og er hun ikke sammen med sin familie er hun sammen med sine venner. Sylvia er sjov, hjælpsom og åben og nysgerrig for nye ting. Sylvia spiller guitar og går i fitness. Derudover går hun til ekstra engelsk, for at forberede sig godt til hendes udvekslingsår i Danmark. Hjemme elsker hun at læse eller se en film og når hun er sammen med sine venner, cykler de tit til stranden, da de bor tæt på. Sylvia kan også godt lide at spille volleyball og høre musik. Hendes favoritband er Queen.

Italien: Daniele

 • Alder: 16 år
 • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Daniele er 16 år, og bor med sine forældre og ældre bror i Milano, Italien. Daniele elsker at bruge tid udenfor. Hans største passion er skateboarding. Daniele og hans venner er altid på udkig efter nye steder at skate. . Udover at skate spiller han også klaver i et band på skolen, de spiller primært rock, men tidligere har han også spillet både jazz og klassisk musik. Daniele beskriver sig selv som en aktiv og glad person, som altid tænker positivt. Han er velorganiseret, optimistisk og har god humor, hvis han selv skal sig det 😉

Udover at skate interesserer Daniele sig også for MMA (Martial Art - som er en form for japansk karate), at snowboarde og at cykling. Når han slapper af derhjemme, elsker han at læse, se en film eller måske tegne lidt.

Italien: Rebecca

 • Alder: 16 år
 • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Rebecca kommer fra det centrale Italien, hvor hun bor sammen med sine forældre og sin ældre søster. Nogle af de ting, som interesserer Rebecca allermest, er volleyball, mode, teater og performans art. Hun elsker at gå i biografen og kan også godt lide at besøge museer og gallerier. Hun har spillet volleyball siden hun var 4 år gammel. Hun spiller turneringer og elsker at være sammen med hendes volleyball venner. Rebecca beskriver sig selv som entusiastisk, målrettet, venlig og lidt morgensur😉 Hun er super nysgerrig - også på nye traditioner og ny mad. Hun har tidligere været på sprogrejser til Skotland og England og hun elsker at opleve nye steder og glæder sig til at komme til Danmark og se nogle af vores unikke steder. I skolen går det godt. Hendes lærer beskriver hende som åben, udadvendt, kreativ og en super elev, som begår sig godt både blandt lærere og kammerater. Hun er med i elevrådet og generelt yder hun en stor indsats i skolen.

Italien: Tea

 • Alder: 16 år
 • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Tea kommer fra Bergamo, i det nordlige Italien, hun har fødselsdag i november, hvor hun fylder 17 år. Hun bor sammen med sin lillebror Federico og sin mor, som er lærer og sin far, som arbejder indenfor tekstil. Tea elsker teater, film, at gå i biografen, bøger, poesi, musik og så går hun til fitness, løber og dyrker boksning. Hun bekymrer sig om miljøet og verden og elsker at snakke om hvad vi kan gøre og hvor det hele er på vej hen. Hun interesserer sig for sociale problemer og politiske emner og på skolen er hun med i elevrådet. . Hun har rejst i mange europæiske lande med hendes forældre og også tidligere været i Danmark. Hun håber at tilbringe store dele af hendes liv her, da hun elsker hygge og er meget fascineret af vores skolesystem, hvordan vi opdrager vores børn og opvækstmulighederne her hos os. Teas forældre beskriver hende som moden, nysgerrig og passioneret og fortæller at hun har en livlig karakter og er åben og hjælpsom. I skolen klarer hun sig godt og hendes lærer beskriver hende som interesseret, aktiv i debatter, entusiastisk og god til at arrangere diverse projekter.

Italien: Lavinia

 • Alder: 16 år
 • Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Lavinia kommer fra Rom. Hun er et stort familiemenneske og elsker når de i weekenden ofte spiser frokost med hendes bedsteforældre. Til dagligt bor hun sammen med sine forældre og sin yngre søster og ældre bror. Lavinias far er officer i det italienske flyvevåben og hun er derfor vant til at flytte en del. B.la. har hun boet 4 år i Tyskland og gået på international skole i Holland. Lavinia er en passioneret synkronsvømmer og træner flere gange om ugen og så elsker hun teater. Sammen med sin bedstemor går hun tit i teateret og hun har selv været med i en engelsk teatertrup de sidste 2 år. Derudover elsker hun musik og at synge, selvom hun ikke altid synger helt rent, som hun selv siger 😉 Hendes yndlingsretter er Lasagne og Tiramisu og både hendes mor og bedstemor er i gang med at lære Lavinia nogle italienske opskrifter, så hun kan lære hendes nye værtsfamilie om italiensk mad. Hun er også allerede startet et online sprogkursus på dansk. Hendes forældre beskriver hende som en høflig, smilende, en lidt stille og altid positiv pige, som de kommer til at savne meget.

Vil du gerne høre mere om at blive værtsfamilie for en udvekslingselev?
Så kontakt os idag på [email protected] eller telefon 44 40 44 47.

Vi ser frem til at høre fra dig!