Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Perlen på den hvide kyst

Spansk i Alicante

Læs spansk i Alicante på den smukke og solrige Costa Blanca. Sandstrande, der fortsætter i uendelighed, Middelhavets varme bølger og sprogundervisning døgnet rundt venter på dig. 


Kursustyper – Alicante

Spansk

Fra 23.995 kr.

8_shutterstock_262331123_Plaza_Cibeles_Madrid_Spain.jpg

Fire dage i Madrid er inkluderet!

Under opholdet i Alicante skal vi på en 4-dagstur til den spanske hovedstad Madrid. Vi skal bo på et campus med swimmingpool og bruge dagene på at udforske byen, smage den gode mad og lære at danse flamenco. 

Læs mere om fritidsaktiviteter

1_Alicante_Pool_4647.jpg

Prøv det spanske studieliv

Hvis du er nysgerrig på hvordan det er at være studerende i Spanien, kan du med fordel vælge at bo på campus. Vores erfarne STS ledere bor også på campus og vil sikre dig de bedste uger i Spanien. Indkvarteringen på campus inkluderer helpension. 

Mere om at bo på campus

Fakta om Alicante

Sprog: Spansk
Alder: 13-19 år
Indbyggere: 330.000
Valuta: Euro
Bademuligheder: Lange strande og en pool på campus
Sommertemperatur: 25 °C
Shopping: Mange muligheder i det centrale Alicante

Et af mine bedste minder fra Alicante var sammenholdet og kammeratskabet i gruppen. Selv om vi var 65 elever i alt, havde vi et virkelig godt sammenhold!
Amanda
Alicante

Værtsfamilie eller campus i Alicante

Du kan vælge mellem to forskellige typer indkvartering i Alicante. Bo hos en spansk værtsfamilie, eller udforsk, hvad det vil sige at være spanskstuderende ved at bo på campus. Hvad passer dig bedst?

1_Alicante_Pool_4647.jpg

Bo på campus

Hvis du er nysgerrig efter, hvordan det er at studere i Spanien, kan du vælge at bo på Villa Universitaria campus i Alicante. Her deler du værelse med en anden STS elev og har adgang til pool, fitnesscenter, TV, café og gratis wi-fi.  En lækker morgenmads- og frokostbuffet er inkluderet i prisen og serveres dagligt i den store spisesal. Villa Universitaria campus har investeret meget i deres forplejning og tilbyder mange forskellige muligheder for velsmagende og nærende mad, som du med sikkerhed vil nyde. Hvis du har allergier så giv os besked når du booker din rejse, så vi er sikre på at campus kan tilpasse deres mad efter dit behov.

Campus er ideelt placeret nær Alicante University, hvor du finder boulevarder med palmetræer, smukke haver og butikker. Campusområdet er moderne og du er tæt på byen med caféer og shopping centre.

Vores erfarne STS ledere bor også på campus og vil sikre at du får en fantastisk sprogrejse til Spanien. Din campus indkvartering i Alicante inkluderer halvpension.

2_IT_famiglia bomba.jpg

Bo hos en spansk værtsfamilie

Hvis du ønsker at få en ægte spansk oplevelse og opleve den spanske kultur indefra, skal du bo hos en værtsfamilie. Alle vores værtsfamilier er nøje udvalgt og ivrige efter at åbne deres hjem for dig og op til tre andre elever.

Du spiser morgenmad og frokost sammen med familien og får derved masser af muligheder for at tale spansk og lære nye ord. Ifølge de spanske traditioner serveres aftensmaden som regel sent, omkring kl. 21 eller 21.30.

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til Alicante har den perfekte kombination af spanskundervisning og masser af sjove aktiviteter. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

8_shutterstock_262331123_Plaza_Cibeles_Madrid_Spain.jpg

Weekend i Madrid

Din sprogrejse til Alicante starter med et par fantastiske dage i Madrid, hvor I alle skal lære hinanden af kende alt imens I går på opdagelse i den skønne hovedstad. Vi bor på Universitaria Vallehermoso campus, hvor du deler værelse med 2-3 andre STS elever. Alle måltider er inkluderet i weekenden, og normalt vil vi spise I campus' store cafeteria – men vi kan også spise udendørs i solen. Universitaria Vallehermoso har beliggenhed lige udenfor Madrid og har en stor dejlig pool, som vi naturligvis kan benytte. Herunder kan du se et eksempel på, hvordan dagene i Madrid kan forløbe.

Et eksempel på dagene i Madrid:

Dag 1: Vi ankommer til Madrid om morgenen og spiser frokost sammen på campus. Vi skal ud og se byen til fods, og om aftenen skal vi introduceres til dansen Flamenco på en workshop.

Dag 2: På den anden dag af turen skal vi på en guidet sightseeing tur rundt i byen og spise mad på en typisk spansk restaurant. Her er tid til shopping for de elever som gerne vil det.

Dag 3: Vi tager på en udflugt til nabobyen Segovia, hvor vi skal på opdagelse rundt i byen og spise en skøn spansk picnic.

Dag 4: Vores introduktionsdage i hovedstaden er ovre, og det er tid til at starte sprogrejsen for alvor. Afsted til Alicante!

Guided tur i Alicante

Du og din sprogrejsegruppe skal med på en guidet tur rundt i Alicante sammen med jeres STS ledere. Her vil du få muligheden for at lære byen, du skal tilbringe de næste par uger i, bedre at kende. I Alicante er der masser af ting at se, og du vil hurtigt komme til at elske byen.

Vand-sjov i Acuopolis

Gør dig klar til en dag fuld af grin, vand-sjov og vandrutsjebaner! Vi besøger en af Spaniens bedste vandparker, Acuopolis, som består af en masse kæmpe vandrutsjebaner og en masse forskellige pools. I Acuopolis, er der noget for alle, og du kan godt glæde dig til en dag fuld af sjov.

Udflugt til Valencia

Vi tager til den populære fodboldby Valencia – Spaniens 3. største by – og kommer på en guidet tur, hvor du vil se alle de berømte seværdigheder byen har. Valencia er en virkelig skøn by, som har en smuk havn, helt klart havvand og høje bjerge. Vi er sikre på at, du får lyst til at tage til Valencia igen efter dette besøg.

1_Group-Hug_8145.jpg

Strandaktiviteter

Naturligvis indeholder sprogrejsen til Alicante en masse sjov og tid på stranden. Dine STS ledere organiserer mange sjove lege og aktiviteter på stranden, men selvfølgelig er der også tid til noget afslapning under solparasollerne.

Sportsaktiviteter

Et par gange om ugen springer vi i vores træningstøj og træner sammen. Vi spiller volleyball, basketball og fodbold. Tal med dine STS ledere, hvis der er en specifik sport, du gerne vil prøve - så arrangerer de det.

Aftenaktiviteter

Hver aften er der en række aktiviteter på campus for alle STS elever i Alicante. Vi hygger sammen, ser film, spiller spil og har det sjovt sammen. For mindst én af aftnerne vil jeres ledere planlægge en grill-aften på stranden – en aktivitetet, som alle vores elever i Alicante altid ser frem til.

Om Alicante

Alicante er et af Spaniens mest populære turistmål. Den kombinerer strandliv og gode shoppingmuligheder med sin 3.000 års begivenhedsrige historie. Slottet Santa Bárbara skuer ud over byen fra et højt bjerg, og de billedsmukke smalle gader i den gamle bydel er perfekte at udforske, når solen ikke er for varm.

Vores skole på Alicantes universitet er moderne og der er også træningsfaciliteter på campus samt en swimmingpool. Det er det perfekte sted at forbedre dine spanskfærdigheder, inden I sammen går ud og øver det, I har lært.

Fritid i Alicante

Efter skole er der masser af tid til at hygge sig på stranden, solbade og svømme. Vi mødes også til en gåtur rundt i den smukke gamle bydel og langs promenaden, Explanada de España.

Værtsfamilie eller campus?

Begge muligheder har sine fordele! At bo hos en lokal familie er en fantastisk måde at opleve den spanske kultur på, mens campuslivet betyder, at du bor sammen med alle dine klassekammerater og ledere og er tæt på skolen og alle dens faciliteter. Det er helt op til dig!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!