Book dit eventyr nu til sommeren 2022
Perlen på den hvide kyst

Sprogrejse til Alicante

Alicante er en tiltrækkende, historisk og dynamisk by med fantastiske strande og en ustoppelig energi. Tilbring sommeren på denne verdensklasse destination, mens du lærer spansk, får nye internationale venner og får mest muligt ud af det altid solrige vejr.

Highlights

  • Nogle af Spaniens bedste strande
  • 3000 års historie
  • Borgen Castillo de Santa Bárbara
  • Den hyggelige og fængslende gamle by
  • Fede festivaller året rundt
  • Venlig og imødekommende lokalbefolkning

Vores programmer

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær spansk i Alicante

Det er ingen hemmelighed at den bedste og hurtigste måde at lære et nyt sprog på er ved at tilbringe tid på det sted, hvor det tales som modersmål. Du er omgivet af sproget konstant og får mulighed for at øve det i rigtige hverdagssituationer. Vores Klassiske Spansk Sprogkurser i Alicante tilbyder den perfekte balance mellem klasseundervisning og hverdagserfaring, og tilbyder også et skema fyldt med aktiviteter, lege, udflugter og, selvfølgelig, tid til at slappe af på stranden. Det spanske folk er typisk åbne og imødekommende og snakker gerne med dig så du kan øve dig, uanset hvor du er. På den første dag vil du tage en niveautest så du kan være sikker på at komme i netop dén klasse, der passer bedst til dig og så du kan få mest muligt ud af undervisningen. Målet med sprogkurset er at forbedre alle aspekter af dit spansk. Du vil udvide dit ordforråd, forbedre din udtale og grammatik, samt tage dit flow til et nyt niveau.

Dit ophold i Alicante

I Alicante kan du enten på hos en værtsfamilie eller på campus. Begge muligheder har deres eget sæt af fordele, så her kommer der et par enkelte ting du kan have i baghovedet, når du skal beslutte dig for, hvilken type ophold der passer bedst til dig. Når du bor hos en værtsfamilie, vil du få en unik mulighed for at opleve det spanske hverdagsliv og lære den lokale kultur bedre at kende indefra. Det vil også give dig chance for at øve dit spansk med spansktalende hver dag. At på bo campus betyder til gengæld at du kan bruge mere tid med din rejsegruppe og få en smagsprøve på campuslivet. Både morgenmad og aftensmad er inkluderet uanset, hvilken type ophold du vælger.

Aktiviteter

Din sprogrejse til Alicante er en perfekt kombination af spanskundervisning, sjove aktiviteter og udflugter. Alle aktiviteter og ture er styret af dedikerede og erfarne STS ledere. Masser af forskellige aktiviteter er inkluderet på din sprogrejse, såsom en weekendtur til Madrid, en guidet tur i Alicante, et besøg til Aqoupolis vandland og en udflugt til Valencia. Du vil også få mulighed for at være med i sports- og strandaktiviteter, som begge er sjove måder at møde og socialisere med dine nye venner på.

Tilkøb

Maximér din sprogrejse til Alicante ved at tilkøbe et Explorer Pass og få adgang til en masse ekstra aktiviteter. Med Explorer Pass i Alicante får du mulighed for at nyde en af Europas største forlystelsesparker, Terra Mitica. Du kommer også til at besøge Tabarca, en smuk ø med en charmerende fiskerby, fantastiske strande og grotter og lækkert seafood.

Om Alicante

Alicante er en smuk by på Spaniens Costa Blanca, og en af landets mest populære destinationer med over tre millioner besøgende hvert år. Området omkring Alicante har været beboet i over 7.000 år og dets lange og indholdsrige historie er let at få øje på i byens klassiske arkitektur. Det er også en meget aktiv by som elsker at udnytte udendørsfaciliteterne (især dets betagende strande) og man kan nyde godt af det aktive kulturelle liv med dens restauranter, caféer, gode shoppingmuligheder og museer i topklasse. Byens atmosfære på havsiden er simpelthen uden sammenligning.

Hurtige facts

Sprog: Spansk
Befolkning: 330.000
Valuta: Euro (EUR)
Landekode: +34

Et af mine bedste minder fra Alicante var sammenholdet og kammeratskabet i gruppen. Selv om vi var 65 elever i alt, havde vi et virkelig godt sammenhold! / Amanda

Rejs til Alicante

Din rejse til Alicante er gjort nem med STS. Vores personale vil møde dig i afrejselufthavnen og være der for dig på din rejse for at gøre den sikker og komfortabel. Når du ankommer, vil du enten møde din værtsfamilie eller tage til campus sammen med dine rejsegruppe, hvor I kan pakke ud og begynde at forberede jer på de kommende uger, der vil være fyldt med sjov på Spaniens smukke kyst.

Resumé

En sprogrejse til Alicante er en enestående oplevelse. Det giver dig en usammenlignelig blanding af sprogtræning, store oplevelser og sommersjov i solen. Du vil møde mennesker fra hele verden og sammen vil i opleve alt, hvad byen har at tilbyde. Du vil også kunne øve dit spansk i almindelige hverdagssituationer mens du tager del i sjove aktiviteter og besøger fascinerende steder rundt omkring i Spanien inklusiv den storslåede by, Madrid. Alt i alt sætter Alicante de bedste rammer for et sommereventyr, du aldrig vil glemme.