Sprogrejser 15 til 18 år
Forbedre dit engelske i London

Engelsk i London

Alder 15-17

Få en international oplevelse på din sprogrejse sammen med studerende fra hele verden, når du besøger den fantastiske by London.

Klassisk engelsk sprogkursus

På din sprogrejse til London tager du STS’ klassiske engelskkursus. Lektionerne har en perfekt blanding af øvelser og test, som forbedrer din læse- og skriveforståelse og også din udtale og dit ordforråd. Individuelle opgaver kombineres med gruppeøvelser, som gør, at du udvikler dig på flere områder. Du vil opleve fremskridt allerede efter nogle dage på kurset, især vil du opleve, at sproget flyder bedre, og din udtale bliver bedre, men du bliver også mere selvsikker i den daglige samtale.

Alle dine lærere er CELTA-kvalificerede og har lang erfaring og en professionel baggrund. Alt studiemateriale indgår, og efter afslutning af kurset får du et STS-diplom. Vores sprogkurser i Storbritannien gennemføres af vores partner EC English. EC English har over 50 års erfaring og er akkrediteret af British Council.

Dit sprogkursus med STS

 • Undervisning: 15 timer pr. uge (kan variere, kontakt STS for flere detaljer)
 • Klasses størrelse: Maks. 17 elever pr. klasse, en blanding af internationale studerende fra over 20 lande.
 • Niveau: Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)
 • Undervisningsmetode: Vi underviser på alle niveauer, fra nybegyndere til øvede, og underviserne er kvalificerede lærere med akademisk baggrund. De arbejder med varierende læreplaner, som udvikler elevernes færdigheder på deres forskellige niveauer.
 • Materiale: Eksklusivt undervisningsmateriale er inkluderet i programafgiften
 • Start-test: Alle skal igennem en start-test, så vi kan finde ud af hvilket niveau eleven er på
 • Diplom: I slutningen af kurset vil du modtage en Academic Report med en vurdering i relation til CEFR samt Certificate of Attendance.

Inkluderede aktiviteter

Der er masser af se og lave i London, så selvfølgelig skal vi også beskæftige os med meget andet end bare engelskundervisning! Når skoledagen er slut, går vi på opdagelse i denne spændende by og finder på sjove aktiviteter. Alle udflugter og aktiviteter ledes af erfarne og engagerede ledere.

Aktiviteterne i hverdagene er skemalagt mellem lektionerne, men i weekenderne har vi både halvdagsture og heldagsudflugter. Alle aktiviteter er udformet, så du hele tiden lærer mere engelsk ved at omgås dine nye venner og deltage i forskellige aktiviteter, som for eksempel idræt, udflugter og forskellige sportsevents. Husk, at alle aktiviteter sammensættes hver uge, så hvad du når at opleve afhænger af, hvor mange uger du vælger at være her.

Den første aften, når du ankommer til London, har vi en velkomstaktivitet, hvor du får mulighed for at møde personalet og de andre elever, samtidig med at du får al den information, der skal til for at gøre din gøre din sprogrejse så god som mulig.

Indkvartering

I London kan du vælge mellem to typer indkvartering. Prøv livet på campus sammen med andre elever, eller bo sammen med dine nye venner hos en nøje udvalgt værtsfamilie. Læs mere om vores indkvarteringsalternativer nedenfor.

Hvad er inkluderet?

 • Indkvartering
 • Helpension
 • Transfer til og fra lufthavn/togstation
 • 15 timers sprogundervisning pr. uge
 • Kursusmateriale
 • Aktiviteter og udflugter på stedet
 • STS-diplom
 • Lokale ledere og lærere
 • Support 24/7

Dato & priser

Fly- og togbilletter er ikke inkluderet i prisen. Du booker din egen transport og rejser på egen hånd til og fra din destination. Det betyder, at du kan vælge det rejsealternativ, som passer dig bedst. STS sørger for transfer fra og til lufthavnen eller togstationen på din destination, så det er vigtigt, at du meddeler os dine ankomst- og afgangstider.

Vi vil gerne have, at du ankommer mellem kl. 9.00 og 16.00 den dag, hvor dit kursus starter. Vælger du at flyve til London, vil vi helst have, at du ankommer til London Gatwick eller til London Heathrow. Bestil dit hjemrejsefly fra samme sted, som du ankommer. Afrejsetidspunktet kan være fleksibelt, men helst mellem kl. 8 og 20 den dag, hvor kurset slutter.

Book gerne dine fly- eller togbilletter via vores partner partner Dib Travel på telefon +46108887062 eller via e-mail til support@dibtravel.com og fortæl dem, at du booker til en STS-studerende.