Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Et stykke af paradis

Nyd livet på Bali

På Bali vil du opleve en masse. Du vil møde nye mennesker, og nyde de flotte nye naturoplevelser. Der er en masse aktiviteter på programmet, blandt andet surfing, yoga og strandliv – alt er inkluderet på Bali. 

Du vil få et fuldt program med udflugter, kulturelle oplevelser og simpelthen bare en masse sjove stunder. Alt dette vil foregå på øen, som er kendt for sin skønhed. Dine STS ledere er der for dig 24/7 og du kommer til at elske hvert et sekund. 


Kursustyper – Bali

Bali Surf & Yoga

Fra 29.995 kr.

1-Resort-Hotel-Pool-Beach-Bali-AdobeStock_188853 (4).jpg

Et resort på stranden

Du vil bo på Puri Saron Resort, som ligger ved den smukke strand Seminyak. Her er en pool helt ud til havet og en smuk have med tropiske blomster og planter. Man bor to og to på værelserne og her er helpension inkluderet. 

Læs mere om din indkvartering her

1-Surfing-Palms-Bali-iStock_000007228090.jpg

Maximér din sprogrejse

Få mest muligt ud af din sprogrejse til Bali! Med et STS Explorer Pass vil din sprogrejse blive fyldt med endnu flere sjove aktiviteter og udflugter.

Læs mere om STS Explorer Pass

Fakta om Bali

Sprog: Engelsk tales i løbet af hele sprogrejsen, men det officielle sprog på Bali er Indonesisk (balinesisk)
Alder: 15-19 år
Indbyggere: 4,2 mio.
Valuta: Rupiah
Strand: perfekte strande og pools
Temperatur: 28 C
Shopping: Bali er ikke kendt for sin shopping, men Kuta har mange gode shopping malls, markeder og lokale shoppe-gader

Et fantastisk strand-resort

Du og dine ledere samt medrejsende vil bo på Puri Saron Resort, som ligger lige på Seminyak på det sydlige Bali. Du vil dele et værelse sammen med en anden STS elev. På resortet finder du en fantastisk stor seaside pool og i den smukke have, kan du se alle slags tropiske planter og blomster.

1-Resort-Hotel-Pool-Beach-Bali-AdobeStock_188853 (5).jpg

Alle måltider er inkluderet i prisen. Du vil spise morgenmad, frokost og aftensmad på den lokale café på den anden side af vejen. Her er naturligvis gratis wifi, hvilket er perfekt, da du helt sikkert får lyst til at dele de smukke omgivelser på de sociale medier.

Det lokale sprog er indonesisk, men dine ledere, STS venner, hotel staff, guider og sportsinstruktører snakker alle engelsk. Så selvom der ikke er noget reel sprogundervisning, vil du stadig få en masse sprogtræning. 

Inkluderede aktiviteter

På vores adventure rejse til Bali er der en masse sjove og fantastiske aktiviteter inkluderet. Hvordan lyder surfing, yoga og river rafting i dine ører? Dedikerede og erfarne STS ledere er med til alle aktiviteter og udflugter.

1-Surfing-Lesson-Group-Bali.jpg

9 Surfingundervisning

Med STS på Bali har du muligheden for at blive surfer. Efter 9 lektioner vil du surfe som en professionel. Dine surflektioner vil foregår på Rip Curl School og Surfing på den smukke Seminyak Beach. Dine lektioner inkluderer alt du har brug for at vide, såsom:

 • Moderne surfboards
 • Engelsktalende instruktører
 • Alt nødvendigt sikkerhedsudstyr: hjelm, surf-støvler, flyde hjælpemidler og rev-støvler
 • Surftøj: rash shorts, surf shorts, leggings og våddragter
 • Håndklæder, drikkevand, forfriskninger, solcreme og surfyogi Zinc
 • Livreddere

12 yoga eller fitness sessions

Vil du helt, helt ned i gear og øve din vejrtrækning samt balance eller få gang I blodomløbet og pulsen i vejret? Vælg mellem 12 yoga eller 12 fitness sessions på din sprogrejse til Bali. Vi træner i moderne studios og der vil være professionelle instruktører til stede. At starte dagen med en sveddryppende træningstime eller en rolig yogatime er virkelig den bedste måde at starte dagen på - og efter træningen kan du tage en kølig dukkert i havet.

En 3-dages udflugt til Singaraja Sambangan

Vi tager på en uforglemmelig tur til smukke Singaraja Sambangan. Denne tur er fuld af sjove aktiviteter og udflugter. Vi besøger en kaffefarm, en zoo, tager på delfinsafari og nyder vandfaldet i Sambangan Secret Garden, såvel som en middag med et balinesisk danseshow. Der er også tid til snorkling og afslapning på stranden. Kan det blive meget bedre?

Shopping i Kuta

Vi bruger en eftermiddag i Kuta, hvor du finder fantastisk shopping. Du vil både kunne shoppe lokale ting, men der er også internationale butikker med kendte surf mærker såsom Billabong og Quicksilver. Dette er den perfekte mulighed for at købe en gave med hjem til familien, eller måske en souvenir eller to til dig selv.

Strandfest

Dine ledere planlægger en fed fest på stranden, hvor I skal have god mad, lytte til musik og ha' det sjovt sammen.

8-Mount-Batu-sunrise-Bali-AdobeStock_175972526 (1).jpg

2 dage i Batur

Vi besøger den smukke vulkan Mount Batur på en 2-dages udflugt. Vi står tidligt op for at se solopgangen og vandrer så til vulkanen. På vejen besøger vi hot springs såvel som lokale landsbyer, så du kan se hvordan de lokale bor.

River rafting

Har du nogensinde prøvet river rafting før? Om det så er et ja eller nej, kan du godt glæde dig! Dette er en vild udendørsaktivitet, hvor du på en oppustelig gummibåd sejler ned ad floden. Dette er en super sjov aktivitet!

Udendørs filmaften

Kan du forestille dig noget skønnere end at se en film under stjernerne? Vi nyder en udendørs filmaften, og ser en god film sammen.

BBQ night

Dine ledere planlægger en hyggelig barbeque aften på stranden, med flere lækre retter. Hvis der er noget specifikt du gerne vil smage, så fortæl det til dem, så vil de prøve at planlægge det.

Lege og aktiviteter

Hver dag sørger dine STS ledere for, at der er masser af sjove aktiviteter at deltage i. Sammen laver vi sjove ting, har quiz-aftner og talentshows. Vores elever elsker disse gruppelege, og vi kan godt garantere en masse latter.

Om Bali

Bali er en frodig og tropisk ø, som er fuld af liv og smukke udsigter. Øen er malerisk, fuld af mysterier og let at forelske sig i. Ro og harmoni er i fokus. Overalt vil du se blomsterdekorationer og smukt dekorerede ”ofrings” kurve. 

1-oyatur_temple-Bali.jpg

Den fantastiske natur på Bali er et miks af grønne rismarker, tyk jungle, smukke strande og et dybblåt hav med hvide bølger på toppen. Denne lille og populære ø, tilbyder verdensklasse surfing, dykning iblandt de flotteste koraller, trekking eller rafting, såvel som bestigning af vulkaner. 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!