Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Et stykke af paradis

Sprogrejse til Bali

Uanset om du ønsker at være i zen, slappe af på stranden, gå på eventyr i et tropisk paradis eller få en chance for at møde nye mennesker fra hele verden, kan du finde det på vores sprogrejse til Bali. Tag med os på en uforglemmelig rejse og oplev mere, end du kan drømme om på denne fantastiske destination.

Highlights

  • Nogle af de bedste surf-spots i Indonesien
  • Vidunderligt tropisk klima
  • Den unikke hindukultur med templer
  • Fremragende dykkersteder
  • Surrealistiske naturoplevelser
  • Vandring op til en vulkan

Vores programmer

Bali Surf & Yoga
Bali, Indonesien
  • Alder 15-19
  • Resort
  • Engelsk
  • Grupperejser

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

Surf og Yoga på Bali

Vores sprogrejse til Bali er meget mere end blot end en sprogrejse. Den giver mulighed for at svømme, surfe og dykke i bølgerne på de smukke strande, vandre, klatre og udforske de frodige, tropiske regnskove og vulkantoppe samt øve dig i et nyt sprog sammen med dine nye venner fra hele verden. Vores sprogrejser til Bali gavner din sundhed og personlige udvikling og fokuserer på surfing, yoga og fitness, alt imens du lærer mere om dig selv og dine medrejsende. Gennem lege, aktiviteter og udflugter kommer du til at opleve unikke steder og udvide dit syn på verden. I løbet af hele rejsen vil du forbedre dit engelsk hver dag ved at bruge sproget i realistiske situationer, og ved at kommunikere med dine nye internationale venner. Vores sprogrejse til Bali er en unik oplevelse, som du helt sikkert vil huske på i mange år.

Dit ophold på Bali

På din sprogrejse til Bali bliver du indkvarteret på The Studio Bali. Det er en stor privat villa, med beliggenhed i et af de mest populære områder. Kuta er kendt for de sublime strande, smukke solnedgange, gode restauranter og verdensklasse resorts. I villaen har du privatliv og kan slappe af på ægte balinesisk manér. Værelserne er fuldt udstyret, der er en pool med lounge og direkte adgang til stranden.

Aktiviteter

Mens du er på Bali, kommer du til at bruge tiden på de mange spændende aktiviteter, som vil gøre det muligt at se og opleve Bali og dets mange utrolige eventyr. Du vil komme til at bestige Mount Batur – en aktiv vulkan – i solopgang, komme med på snorkelling ved Blue Langgon Candi Casa, besøge en vandpark & kulturpark samt en abe-skov. Du skal også med på fede aktive aktiviteter som yoga, crossfit, rafting og selvfølgelig surfing på nogle af verdens bedste strande. Du får også rig mulighed for at knytte tætte bånd med de andre STS elever, når I skal med til STS Beach party, STS Barbecue og andre aftenaktiviteter. Du kommer på ingen måde til at kede dig på din sprogrejse til Bali.

Tilkøb

Hvis du er interesseret i at opleve endnu flere eventyr på din sprogrejse, kan du tilkøbe et STS Explorer Pass for at få flere aktiviteter og udflugter. På Bali får du i vores Explorer Pass en helt uforglemmelig heldagstur på en katamaran. Du vil sejle i det turkisblå vand, mens I gør jer flere stops på vandet, så I kan snorkle blandt de flotte koraller eller blot nyde solen. Dagen slutter med en middag i solnedgangen på stranden. Du vil også komme med på en udflugt til Uluwatu Temple - et tempel som ligger 70 meter over vandet, og som har en fantastisk udsigt og flotte statuer. Du skal også med på en kaffeplantage, hvor vi kan smage noget af verdens mest friske kaffe og lære mere om selve produktionsprocessen – derudover tilbringer vi også tid på Bukit’s smukke strand. Vi lover dig, at du ikke vil gå glip af alle disse aktiviteter.

Om Bali

Når man forestiller sig Bali, vil man nok tænke på et frodigt tropisk paradis med gyldne strande og solnedgange, der kan få tiden til at stå stille. Faktisk er dette ikke langt fra realiteten. Bali er alle disse ting, men også meget mere. Det huser adskillige kulturer, sprog og mennesker med en fascinerende historie og traditioner, der stadig eksisterer den dag i dag. Dets landskaber er ligeledes mere varierede end man skulle tro, med flammende vulkaner, eventyrlige vandfald og betagende rismarker. Der er mere at opleve og se på Bali end bare strandene, så vi anbefaler, at du holder dit sind åbent for mulighederne.

Hurtige facts

Sprog: Balinesisk, indonesisk
Befolkning: 4,2 millioner
Valuta: Indonesiske rupiah
Landekode: +62

Rejs til Bali

Din flyvetur til Bali vil med sikkerhed være en lang en af slagsen, men at rejse med STS er altid nemt og sjovt. Vores personale vil møde dig i afrejselufthavnen og støtte dig på din rejse. Når du ankommer, vil du blive hentet i en privatbus, som vil køre dig direkte til resortet, så du kan få pakket ud og begynde at nyde opholdet. STS ledere vil også være med dig på din sprogrejse til Bali og deltage i alle aktiviteterne og udflugterne, så du er sikker på altid at få den støtte, du har behov for på dette utrolige eventyr i paradis.

Resumé

Vores sprogrejser til Bali kombinerer alt, hvad du kan drømme om i forhold til den perfekte sommer: Tropiske omgivelser, en privat villa, nye venner fra hele verden og eventyr bag hvert eneste hjørne. Du vil også få mulighed for at udfordre dig selv og prøve nye ting, du aldrig havde forestillet dig – du vil komme hjem med fornyet selvtillid. Uanset om du laver yoga, surfer eller bygger et sandslot, vil du være sikker på at komme hjem med nye kompetencer samt nye venner og med sikkerhed en masse minder, som du kan tænke tilbage på resten af dit liv.