Empowering young people since 1958!
Et stykke af paradis

Sprogrejse til Bali

Uanset om du ønsker at være i zen, slappe af på stranden, gå på eventyr i et tropisk paradis eller få en chance for at møde nye mennesker fra hele verden, kan du finde det på vores sprogrejse til Bali. Tag med os på en uforglemmelig rejse og oplev mere, end du kan drømme om på denne fantastiske destination.

Highlights

  • Nogle af de bedste surf-spots i Indonesien
  • Vidunderligt tropisk klima
  • Den unikke hindukultur med templer
  • Fremragende dykkersteder
  • Surrealistiske naturoplevelser
  • Den imponerende Mount Agung Volcano

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Kontakt os

Surf og Yoga på Bali

Vores sprogrejse til Bali er meget mere end blot end en sprogrejse. Den giver mulighed for at svømme, surfe og dykke i bølgerne på de smukke strande, vandre, klatre og udforske de frodige, tropiske regnskove og vulkantoppe samt øve dig i et nyt sprog sammen med dine nye venner fra hele verden. Vores sprogrejser til Bali gavner din sundhed og personlige udvikling og fokuserer på surfing, yoga og fitness, alt imens du lærer mere om dig selv og dine medrejsende. Gennem lege, aktiviteter og udflugter kommer du til at opleve unikke steder og udvide dit syn på verden. I løbet af hele rejsen vil du forbedre dit engelsk hver dag ved at bruge sproget i realistiske situationer, og ved at kommunikere med dine nye internationale venner. Vores sprogrejse til Bali er en unik oplevelse, som du helt sikkert vil huske på i mange år.

Dit ophold på Bali

På din sprogrejse til Bali vil du bo på det spektakulære Puri Saron Seminyak – et firestjernet resort i en af Balis mest populære områder. Seminyak er kendt for dets billedskønne strande, vidunderlige solnedgange, gode restauranter og hoteller i verdensklasse. Puri Saron hotellet kombinerer luksus og afslapning i klassisk balinesisk stil med fuldt indrettede værelser, udendørs spisesteder og loungeområder – samt direkte adgang til stranden.

Aktiviteter

Mens du er på Bali, kommer du til at bruge tiden på mange spændende aktiviteter, hvilket gør at du får mulighed for at se og opleve Bali og landets mange utrolige eventyr. Du vil komme til at bestige Mount Batur – en aktiv vulkan – i solopgang, tage på delfinsafari i Singaraja, bruge en dag på at shoppe på Kutas vidunderlige markeder, og, selvfølgelig, lære at surfe på nogle af verdens bedste strande. Du vil også få mulighed for virkelig at lære dine medrejsende at kende til en grillaften på stranden, konkurrence i at bygge sandslotte og strandfester. Du vil på ingen måde komme til at kede dig på din sprogrejse til Bali!

Tilkøb

Hvis du er interesseret i at opleve endnu flere eventyr på din sprogrejse, kan du tilkøbe et STS Explorer Pass for at få flere aktiviteter og udflugter. På Bali vil Explorer Pass kunne tage dig med på et tre dages besøg til de verdenskendte Gili øer. De var engang et paradis for backpackere, og disse smukke øer er nu blevet en hel essentiel del af hvilket som helst besøg til Indonesien. Du vil komme til at bruge tre dage på at slappe af ved stranden, snorkle blandt de farverige koraller og opdage det eksotiske dyreliv. Hvis du har lyst, vil du også kunne afprøve dykning – en chance, du ikke må gå glip af.

Om Bali

Når man forestiller sig Bali, vil man nok tænke på et frodigt tropisk paradis med gyldne strande og solnedgange, der kan få tiden til at stå stille. Faktisk er dette ikke langt fra realiteten. Bali er alle disse ting, men også meget mere. Det huser adskillige kulturer, sprog og mennesker med en fascinerende historie og traditioner, der stadig eksisterer den dag i dag. Dets landskaber er ligeledes mere varierede end man skulle tro, med flammende vulkaner, eventyrlige vandfald og betagende rismarker. Der er mere at opleve og se på Bali end bare strandene, så vi anbefaler, at du holder dit sind åbent for mulighederne.

Hurtige facts

Sprog: Balinesisk, indonesisk
Befolkning: 4,2 millioner
Valuta: Indonesiske rupiah
Landekode: +62

Rejs til Bali

Din flyvetur til Bali vil med sikkerhed være en lang en af slagsen, men at rejse med STS er altid nemt og sjovt. Vores personale vil møde dig i afrejselufthavnen og støtte dig på din rejse. Når du ankommer, vil du blive hentet i en privatbus, som vil køre dig direkte til resortet, så du kan få pakket ud og begynde at nyde opholdet. STS ledere vil også være med dig på din sprogrejse til Bali og deltage i alle aktiviteterne og udflugterne, så du er sikker på altid at få den støtte, du har behov for på dette utrolige eventyr i paradis.

Resumé

Vores sprogrejser til Bali kombinerer alt, hvad du kan drømme om i forhold til den perfekte sommer: Tropiske omgivelser, første klasses resortoplevelse, nye venner fra hele verden og eventyr bag hvert eneste hjørne. Du vil også få mulighed for at udfordre dig selv og prøve nye ting, du aldrig havde forestillet dig – du vil komme hjem med fornyet selvtillid. Uanset om du laver yoga, surfer eller bygger et sandslot, vil du være sikker på at komme hjem med nye kompetencer samt nye venner og med sikkerhed en masse minder, som du kan tænke tilbage på resten af dit liv.