Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Manga, kawaii og gamle traditioner

Sprogrejse til Tokyo

Tokyo er en by, der konstant kan overraske og give nye muligheder, et sted hvor tradition og innovation mødes og tilsammen skaber noget helt unikt. Med så meget at se, lave og udforske vil det helt sikkert være den ultimative destination for din sprogrejse.

Highlights

  • En fusion af historie og innovation
  • Fuld fordybelse i Japans unikke kultur
  • Mærk pulsen i verdens største by
  • Animations- og gamingkulturen i Akihabara
  • Den nyeste mode i Harajuku
  • Superb og varieret madkultur

Vores programmer

Japansk i Tokyo
Tokyo, Japan
  • Alder 13-19
  • Værtsfamilie
  • Japansk
  • Grupperejser

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær japansk i Tokyo

Uanset om du har studeret japansk før eller du er nybegynder, vil du med sikkerhed kunne løfte dine sprogfærdigheder til at nyt niveau ved at tage på sprogrejse i Japan. Du vil hele dagen være omgivet af mennesker med japansk som modersmål og derfor have mulighed for at øve dét, du har lært, i almindelige hverdagssituationer. Vores Klassiske Japansk Sprogkursus i Tokyo giver dig chance for at kombinere klasseundervisning med fantastiske aktiviteter og udflugter, så du kan forbedre dit japansk, mens du oplever byens bedste attraktioner og lærer om den lokale kultur. Du kommer til at lære sammen med internationale klassekammerater i timerne, som styres af kvalificerede og passionerede undervisere, og du vil med sikkerhed blive opmuntret til at tale sproget af det japanske folk, når du begynder at bruge sproget i hverdagen. Men vores sprogkurser er mere end blot sprog. Du vil opleve nye ting omkring verden, om dine klassekammerater og dig selv. Du kommer til at udvikle dig på nye måder og huske tilbage på din sommer som den bedste nogensinde.

Dit ophold i Tokyo

På din sprogrejse til Tokyo,vil du blive indkvarteret hos en værtsfamilie. Når du bor hos en værtsfamilie, får du en unik mulighed for at træne sproget endnu mere, samt lære det japanske familieliv at kende på et dybere niveau – dette vil gøre hele oplevelsen endnu mere givende. Værtsfamilierne kan bo mange forskellige steder i og omkring Tokyo, så du vil få muligheden for at opleve forskellige nabolag i byen.

Aktiviteter

Din sprogrejse består af mere end blot sprogkurser. Mens du er i Tokyo, vil du have et skema fyldt med ekstra aktiviteter og udflugter, som vil give dig en større indsigt i den japanske livsstil og de vidundere ,som findes i byen. Du vil få en smagsprøve på noget af landets klassiske håndværk med origami, kalligrafi, og ikebana workshops (en traditionel te-ceremoni), og du vil få mulighed for at prøve en ægte kimono. Du vil også komme til at besøge nogle af byens mest kendte steder – nogle traditionelle, såsom Meiji Shrine og Asakusa distriktet, andre moderne, såsom centret for tech- og popkultur i Akihabara. Dette er bare nogle af de ting, du kommer til at se!

Tilkøb

Du kan få mere ud af din sprogrejse ved at tilkøbe et STS Explorer Pass. Det giver dig adgang til endnu flere aktiviteter og udflugter, så du virkelig kan få mest muligt ud af din tid i Japan. I Tokyo inkluderer Explorer Pass en dagstur til Kamakura, en kystby blot en time væk, hvor du kommer til at se byens hovedattraktioner. Du får også mulighed for at se Tokyo fra et andet perspektiv ved at nyde et cruise på floden Sumida, efterfulgt af et besøg i Tokyo Towers imponerende observatorium i 250 meters højde.  

Om Tokyo

Som den største metropol i verden består Tokyo primært af flere små byer, som hver især har sit eget personlige præg og charme. Shinjuku og Shibuya er nogle af byens største underholdningsdistrikter med sine mange restauranter og butikker, mens Harajuku er center for knivskarp mode. Besøg Akihabara for at være opdateret på den nyeste teknologi, spil og popkultur eller besøg Asakusa og Ueno for at få mere af det traditionelle Tokyo. Der er simpelthen ingen ende på listen af ting, du kan opleve i denne enorme by.

Hurtige facts

Sprog: Japansk 
Befolkning: 14 millioner 
Valuta: Japanske Yen (JPY) 
Landekode: +81

Det bedste var at lære min fantastiske værtsmor at kende, som jeg stadig har kontakt med i dag og at være på fyrværkerifestival med mine to fantastiske venner / Linn

Rejs til Tokyo

Der er lang vej til Tokyo, men vi er her for at sikre, at alt går som det skal. Vores personale vil møde dig i afrejselufthavnen og være der for dig, så du er sikker på at få en komfortabel og sikker rejse. Når du ankommer, vil du blive hentet i lufthavnen af en privat bus og kørt til et samlingspunkt, hvor du vil få en orientering sammen med resten af gruppen. Herefter vil du enten blive hentet af din værtsfamilie eller blive fulgt til campus, hvor du kan pakke ud. Tokyos offentlige transport er ren og effektiv, så du vil ikke have problemer med at finde vej til og fra skoletimerne eller i byen. Alle vores aktiviteter og udflugter er styret af vores erfarne STS ledere, der vil sikre, at du kan føle dig tryg og får mest muligt ud af din oplevelse.   

Resumé

Tokyo er konstant i udvikling og finder hele tiden nye måder at blande det nye med det gamle. Det er en by fuld af overraskelser og endeløse muligheder.  Grib chancen og gå på opdagelse i en vidunderlig by, lær japansk og få en uforglemmelig sprogrejse med dine nye venner fra hele verden. Vores sprogrejser i Tokyo kombinerer klasseundervisning med en bred vifte af forskellige aktiviteter og udflugter – alle beregnet til at forbedre dine sprogkompetencer og for at give dig en rejse, du aldrig glemmer.