Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Manga, kawaii og gamle traditioner

Japansk i Tokyo

Tokyo er ungdommelig, trendy og sjov og samtidigt fuld af gamle traditioner, antik kunst og klassisk arkitektur. Det er denne kontrast, der gør Japans hovedstad enormt spændende og interessant. Det bliver aldrig kedeligt.


Kursustyper – Tokyo

Japansk

Fra 31.995 kr.

1_Manabi_Tokyo_Japan_IMGP4946.jpg

Prøv campus livet

At bo på campus med mange internationale elever er virkelig sjovt! National Olympic Memorial Youth Center i Shibuya vil være dit hjem, i løbet af dit ophold i Tokyo og du vil dele værelse med en eller to andre elever. Halvpension er inkluderet.

Bo på campus

8-Tokyo-Skyline-AdobeStock_140444893 (3).jpg

Maximér din sprogrejse

Få mest muligt ud af din sprogrejse til Tokyo! Med et STS Explorer Pass vil din sprogrejse blive fyldt med endnu flere sjove aktiviteter og udflugter.

Læs mere om STS Explorer Pass

Fakta om Tokyo

Sprog: Japansk
Alder: 13-19 år
Indbyggere: Næsten 9 mio.
Valuta: Yen (JPY,¥)
Bademuligheder: Traditionelle badefaciliteter og swimmingpools
Sommertemperatur: 23 °C
Shopping: Sandsynligvis verdens bedste

Det bedste var at lære min fantastiske værtsmor at kende, som jeg stadig har kontakt med i dag og at være på fyrværkerifestival med mine to fantastiske venner!
Linn
Tokyo

Værtsfamilie eller Campus i Tokyo

Vil du bo hos en japansk familie eller på campus som en studerende? Du kan vælge mellem to forskellige typer indkvartering i Tokyo. Find ud af, hvad der passer dig bedst.

1_Manabi_Tokyo_Japan_IMGP4946 (1).jpg

Bo på campus

Hvis du foretrækker at bo sammen med andre elever, kan du vælge campus. Du skal bo på National Olympic Memorial Youth Center i Shibuya og dele et værelse med en eller to andre elever.

Halvpension er inkluderet på campus, og der er også adgang til Wi-Fi. 

2_Tokyo_Host_Family_Japan_080113_403.jpg

Bo hos en japansk værtsfamilie

At bo hos en værtsfamilie er en fantastisk mulighed for lære den japanske kultur indefra og samtidig opleve det lokale familieliv rundt om spisebordet. Endvidere er det en oplagt mulighed for at forbedre dine sproglige evner i et mere afslappet miljø. Alle familierne taler engelsk, mere eller mindre, men prøv at kommunikere på japansk, og få mest muligt ud af dit ophold.

Du bliver den eneste elev, der bor hos denne familie. Morgen- og aftensmad er inkluderet. 

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til Tokyo består af mere end blot japanskundervisning. Den består også at sjove aktiviteter og udflugter, hvor vi sammen udforsker det bedste fra den japanske hovedstad. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Besøg en animationsskole

Tokyo er det bedste sted når det kommer til animationsskoler, og vi besøger der The Japanese Technical College. Du vil få et 3-timers kursus i enten 3D animation, illustrationer eller stemme optagelse. Besøget er super sjovt!

Nakano Broadway

Vi besøger Nakano Broadway, som er et kæmpe shopping center med en masse små japanske butikker. Der er en masse sjove ting at se her, og det er det perfekte sted at købe en gave med hjem til familie og venner.

Ikke inkluderet for dig som vælger at studere 8 timers ekstra japansk.

1-CTM-linnea-nordqvist-Temple-Tokyo-Japan.jpg

Besøg Tokyos templer

Tokyo er fuld af berømte templer. Her kan man opleve en smule stilhed midt i byen. Vi besøger Asakusa og Meiji.

Shopping i Harajuku / Shibuya

Tokyo er et shopping-paradis, hvor du vil kunne finde gadgets, som du aldrig har set før. Vi besøger butikker i populære Harajuku i Shibuya og har det sjovt blandt alle de specielle butikker. Mange unge teenagere fra Tokyo hænger desuden tit ud her!

Traditionel japansk te-ceremoni

Vi bevæger os tættere på den japanske kultur med en klassisk japansk te-ceremoni. Vi både forbereder selve ceremonien og bliver introduceret til de specielle ritualer.

1_Tokyo_5549.jpg

Prøv kalligrafi

En lærer viser dig, hvordan man skriver ældgammel japansk kalligrafi. Herefter får du selv lov til at prøve det.

Lektion i origami

Origami er en traditionel japansk kunstart, hvor papir bliver foldet i tredimensionelle objekter. Vi har en lektion i origami og lærer alle de præcise teknikker bag.

Lektion i ikebana

Vi får også undervisning i ikebana, som er en traditionel måde at arrangere blomster på i Japan. Den er super sjovt, men kræver - ligesom med origami – enormt meget præcision og elegance. Resultatet bliver helt sikkert super smukt!

Besøg på the Ghibli Museum

Vi besøger the Ghibli Museum – et museum, som er dedikeret til det japanske animations studio kaldet Studio Ghibli, i det vestlige Tokyo. Vi besøger de forskellige udstillinger, som tager udgangspunkt i selve kunsten og teknikken bag animation.

Ikke inkluderet for dig som vælger at studere 8 timers ekstra japansk.

Tur til Akihabara

Vi besøger Akihabara, som er en farverig del af Tokyo, kendt for alle elektronik butikkerne. Akihabara er et "Tokyo must see", som du helt sikkert vil kunne genkende fra fotos og film. Dette kan du godt glæde dig til!

Ikke inkluderet for dig som vælger at studere 8 timers ekstra japansk.

1-CTM-laura-pettinari-Umbrella-Garden-Tokyo-Japan (1).jpg

Kimono prøvning

Vi skal prøve den traditionelle japanske kimono – en yukata. Når man skal have en yukata på, kræves det at man får hjælp af en assistent og en uddannet lærer som vil fortælle dig præcist hvordan du kommer i den, og ikke mindst binder den rigtigt.

Movie night

Japanske film er kendte over hele verden, og vi skal selvfølgelig også se et par stykker i løbet af vores sprogrejse i Tokyo. Vi mødes på skolen og ser kendte japanske film med engelske undertekster.

Ikke inkluderet for dig som vælger at studere 8 timers ekstra japansk.

Forskellige lege og aktiviteter

STS lederne planlægger forskellige sjove aktiviteter og lege gennem hele sprogrejsen. Vi har konkurrencer og laver forskellige gruppe-lege, hvor vi virkelig lærer hinanden at kende. Det bliver super sjovt!

Om Tokyo

Kawaii, kalligrafi og alt derimellem tokyo. Vil du vide, hvad den næste sjove og store trend bliver? Så skal du rejse til Tokyo. Her vil du helt sikkert blive overrasket over alle de opfindelser, du ikke vidste fandtes. Tokyo er en af verdens mest moderne byer, men alligevel lever japanerne efter deres gamle traditioner. Du vil bl.a. opleve blandingen af skyskrabere og templer samt flotte parker og et storslået shoppingmekka. Tag med til Tokyo til sommer og oplev begge sider af byen. Mens du lærer det grundlæggende i japansk, tager dine ledere dig med på fede udflugter, så du får oplevet den rige japanske kultur.

Værtsfamilie eller campus

Værtsfamilie: Du bor som eneste sprogrejseelev hos en værtsfamilie og spiser morgenmad og aftensmad med dem. Kontakt os hvis du ønsker at bo sammen med en ven/veninde. 

Campus: Bo på værelse med dele køkken  på National Olympic Memorial Youth Center i Shibuya. Du har halv pension og adgang til wifi.

Fritid

Når det bliver eftermiddag oplever vi Tokyo og alt, hvad byen har at tilbyde. Efter en aktivitet kan du slappe af med værtsfamilien eller på Campusområdet. På Campus findes der både en udendørs swimmingpool og mange forskellige motionsmuligheder.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!