Empowering young people since 1958

Spørgsmål og svar om din sprogrejse

Mon Apr 08 2024

At tage på en sprogrejse er ikke kun godt for dine sprogfærdigheder, men også godt, fordi du kan møde nye venner fra hele verden. Oplev en ny kultur og øv dine sprogfærdigheder på en sjov og spændende måde. Det er også godt for din personlige udvikling.

Her er nogle af de mest almindelige spørgsmål:

  • Hvad er en sprogrejse, og hvorfor er det vigtigt at deltage i en?
    En sprogrejse er en tur, hvor du tager til et andet land for at lære et nyt sprog, mens du oplever dets kultur og traditioner. At deltage i en sprogrejse er vigtigt, fordi det giver dig mulighed for at forbedre dine sprogfærdigheder på en praktisk og sjov måde, samtidig med at du får nye internationale venner og oplevelser.
  • Hvad er fordelene ved at tage på en sprogrejse?
    Fordelene ved at deltage i en sprogrejse er, at du forbedrer dine sprogfærdigheder, øger din selvtillid og uafhængighed og skaber minder og venskaber for livet. Du vil opdage nye kulturer og også få nye venner for livet. En oplevelse, du aldrig vil glemme.
  • Hvilke lande kan jeg rejse til?
    Du kan vælge mellem tre forskellige destinationer: England, Malta og Frankrig. Uanset hvilket land du vælger, vil din sprogrejse blive en mindeværdig og givende oplevelse, hvor du ikke kun forbedrer dine sprogfærdigheder, men også udforsker en ny kultur og skaber minder for livet.
  • Fra hvilke lande kommer de, der tager på sprogrejse?
    Vores sprogrejser giver dig en unik chance for at møde mennesker på din alder fra hele verden, da alle vores sprogrejser er internationalt blandede. Du vil ikke kun lære et nyt sprog, men også skabe minder for livet og nye venskaber, der går på tværs af grænser.
  • Hvor meget vil jeg lære?
    Du kommer til at øve sproget dagligt. Både i timerne og i fritiden. Da du er omgivet af sproget overalt - i skolen og i din fritid, lærer du hele tiden. Det, du lærer i klasseværelset, er kun en del af din uddannelse. Du lærer også meget, når du praktiserer sproget efter skole, mens du handler eller køber is.
  • Hvilke aktiviteter er der at lave i fritiden?
    Det kan afhænge af de forskellige destinationer, du vælger, men det kan variere fra strandaktiviteter, spil, sportsaktiviteter, diskoteker til halv- og heldagsudflugter. Under alle omstændigheder vil du deltage i aktiviteterne sammen med dine venner.
  • Hvad er en typisk dag på en sprogrejse?
    En typisk dag på en sprogrejse kan omfatte sprogundervisning om morgenen efterfulgt af udflugter eller kulturelle aktiviteter om eftermiddagen og aftenen.
  • Hvordan kan jeg forberede mig til min sprogrejse?
    For at forberede dig til din sprogrejse bør du øve dig i sproget, før du tager af sted, læse om landets kultur og traditioner og pakke passende tøj og andre fornødenheder til din rejse.


Hvad venter du på? Begiv dig ud på et eventyr og udforsk verden gennem sprogrejser i dag!