Empowering young people since 1958

Planlæg din sommersprogrejse nu!

Mon Jan 29 2024

Nu er det tid til at begynde at planlægge sommerens sprogrejse og skabe minder for livet! Hvis du er mellem 14-17 år, så gør dig klar til et fantastisk eventyr! Hvorfor ikke rejse til solrige Malta for at lære engelsk, tage på en klassisk rejse til Brighton eller måske forbedre dine franskkundskaber på den franske riviera?

Sådan fungerer det

Om formiddagen i hverdagene får du spændende sprogundervisning. Om eftermiddagen og i weekenden vil der være forskellige sjove aktiviteter, hvor du kan udforske din destination og hænge ud med dine nye venner. Du skal ikke bekymre dig om dine sprogfærdigheder. Du vil blive placeret i en gruppe i henhold til dine forkundskaber.

Hvorfor tage på en sprogrejse?

Forestil dig, hvordan dine sprogfærdigheder vil blomstre, når du bruger det lokale sprog hele dagen lang - både i klasseværelset og i din fritid! Og det bedste af det hele: Det vil også afspejle sig i dine karakterer, når du kommer hjem!

En sprogrejse er den perfekte måde at møde fantastiske mennesker fra andre lande på. Det vil ikke kun være sjovt, men det vil også give dig ny indsigt i andre kulturer. Hvis ingen af dine venner hjemmefra kan komme med, er der ingen grund til bekymring! Mange teenagere rejser alene på vores ture og kommer tilbage med masser af nye venner.

At rejse på egen hånd får dig faktisk til at vokse meget. Ikke alene gør det dig mere uafhængig, men du får også styrket din selvtillid gennem alle de nye færdigheder og oplevelser og ved at klare dig uden støtte fra forældrene.

Hvorfor vælge STS?

Hos STS har vi over 60 års erfaring i branchen, og vi ved, hvordan man skaber den absolut bedste sprogrejseoplevelse. Desuden er alle vores rejser internationale, hvilket betyder, at du vil blive placeret i en gruppe med studerende fra forskellige lande.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi er her for at hjælpe dig! Vi glæder os til at se dig på et uforglemmeligt eventyr!