Hvorfor skal du blive værtsfamilie

At være værtsfamilie med STS betyder, at du byder en udvekslingselev mellem 15-18 år, fra et andet land, velkommen i din familie. Eleverne kommer til Danmark for at lære dansk, gå på et dansk gymnasium og opleve den danske kultur.

Du vil ikke kun få et nyt familiemedlem og en ven for livet, men også starte et nyt eventyr fra din stue og lære en ny kultur at kende. Det er meget givende at være værtsfamilie, for hvert eneste medlem af din familie. Du vil få en ny person at holde af, og din hverdag vil få et rigtigt energiboost. Denne periode vil du altid huske, og din værtselev vil helt sikkert altid huske dig, din kærlige familie, og den tid I har haft sammen.

For mange familier er dette også en god mulighed til at forberede sig på den dag, hvor ens egne børn skal på udveksling. Det er også sjovt at have en ekstra international bror eller søster i familien, en du kan have kontakt med hele livet.

Invitér verden indenfor!

Send din interesse for at blive værtsfamilie til os i dag. Vi kontakter dig med yderligere information omkring hvordan det fungerer og omkring din udvekslingselev.

Din interesse forespørgsel er selvfølgelig ikke bindende.