Empowering young people since 1958

Oplev eventyret: Tips til et vellykket udvekslingsår!

Sat Aug 05 2023

Uanset om du tager på udveksling i tre måneder eller et helt år, vil det være en utrolig oplevelse, som vil ændre dig for altid. Du vil opdage nye sider af dig selv og få fantastiske oplevelser, som vil være en del af dig resten af dit liv. For at gøre dit udvekslingsår så godt som muligt, vil vi gerne give dig nogle tips med på vejen.

  1. Hav et åbent sind og vær nysgerrig over for forskellige perspektiver. Der er så mange måder at se tingene på, og du vil lære så meget ved at være åben over for nye ideer og kulturer.
  2. Vær ikke bange for at stille spørgsmål. Du får ikke noget at vide, hvis du ikke tør spørge. Udforsk, lær og vær nysgerrig på alt, hvad det nye land har at byde på.
  3. Gør din værtsfamilie til din anden familie. Prøv at føle dig hjemme og blive en del af familien. Ofte bliver værtsfamilien den vigtigste del af din udveksling, og mange udvekslingsstuderende tager tilbage for at besøge dem og fortsætte forholdet efter udvekslingen.
  4. Læg telefonen og computeren væk nogle gange Det er nemt at blive hængende ved skærmen, men giv dig selv mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter med dine nye venner. Udforsk omgivelserne, tag del i kulturen og skab minder, som ikke kan findes på en skærm.
  5. Hav det sjovt og nyd hvert øjeblik. Et udvekslingsår er en unik tid i dit liv, så sørg for at nyde det til fulde. Skab minder, prøv nye ting og grin meget. Det er en oplevelse, der vil påvirke dig for evigt.

Vil du have flere tips til et vellykket udvekslingsår? Læs mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit udvekslingsår og skaber minder for livet.