Discover You - in a new language
Kultur, kunst og feel-good i Barcelona

Ungdomsture til Barcelona

Velkommen til Spaniens andenstørste by og hovedstaden i den autonome region Catalonien. Her, med kysten mod middelhavet, har du lige så stor adgang til sol og badning, som betagende arkitektur, spændende historie og fantastisk mad.

Highlights

  • En af verdens mest besøgte byer
  • Et mix af pulserende by- og strandliv
  • Betagende arkitektur

Vores programmer

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Lær spansk i det rigtige miljø

I Barcelona taler de både spansk og catalonsk, hvilket er to vidt forskellige sprog. Du vil øve spansk sammen med dine klassekammerater, men vil du charmere en beboer fra Barcelona, kan du øve en kort sætning på catalansk – det er en sikker succes. I løbet af din tid i Barcelona vil vi udforske byen sammen og udvikle sprogkunstskaber, ved at interagerer med hinanden og de lokale.

Dit ophold i Barcelona

I Barcelona vil du bo sammen med andre unge på campus i byens centrum, hvor du også vil få serveret morgenmad og aftensmad. Frokost er for alle deltagere og vil blive indtaget under vores ture til byen. Barcelona er fyldt med muligheder, og Spanien er kendt for deres fantastiske mad, hvilket gør frokosten til en del af både sprogtræningen, og det at opleve den spanske kultur.

Om Barcelona

Barcelona er en af verdens mest besøgte byer, og det er ikke svært at forstå hvorfor – her er et sjældent mix af pulserende by- og strand liv, samt oldtids historie og moderne teknologi. Måske er det grunden til at de fleste mennesker der bor i byen aldrig vil flytte derfra.

Hurtige facts

Sprog: Spansk
Befolkning: 1.7 millioner
Valuta: Euro (EUR)
Landekode: +34

Rejsen til Barcelona

Da det er et af Europas transportcentrer er det nemt at komme til Barcelona med tog og fly.