Discover You - in a new language
Manga, kawaii og ældgamle traditioner

Sprogrejse til Kyoto

Kyoto er en by fuld af overraskelser og muligheder, et sted hvor traditioner og innovation forenes og skaber noget helt unikt. Med så meget at se, gøre og opdage, er det intet mindre end den perfekte sprogrejse destination.

Highlights

  • En fusion af historie og innovation
  • Fuld fordybelse i Japans unikke kultur
  • Superb og varieret madkultur

Vores programmer

Japansk i Kyoto
Kyoto, Japan
  • Alder 13-19
  • Værtsfamilie
  • Halvpension
  • Japansk

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Lær japansk i de rette omgivelser

Lige meget om du har studeret japansk før eller er nybegynder, er den bedste måde at lære sproget at studere det i Japan, som vil tage dig til det næste niveau. Du vil være omgivet af mennesker som har japansk som deres modersmål, hvilket vil give dig muligheden for at afprøve hvad du har lært i hverdagssituationer. Vores japanske sprogkursus i Kyoto kombinerer undervisning i klasseværelset med sjove aktiviteter og udflugter, så du kan forbedre dit japanske mens du udforsker byens seværdigheder og lærer om den lokale kultur. Du vil have undervisning sammen med internationale klassekammerater hvor kvalificerede og engagerede lærere vil undervise jer. Vores sprogrejser er selvfølgelig langt mere end bare sprogundervisning – du vil lære noget nyt om verden, dine klassekammerater og om dig selv. Du vil vokse som person og huske denne sommer som den bedste sommer i dit liv.

Livet i Kyoto

Du vil bo hos en værtsfamilie under din sprogrejse i Kyoto, hvilket betyder at du får en unik mulighed for at øve dine sprogfærdigheder i hverdagssituationer og opleve det japanske familieliv. Din værtsfamilie vil støtte dig i din udvikling og hjælpe dig til at lære om den japanske kultur. Værtsfamilierne kan bo i forskellige områder af Tokyo, hvilket vil give dig muligheden for at opleve forskellige dele af byen.

Aktiviteter

Din rejse består af mere end kun sprogundervisning. Du vil have et fuldt skema af aktiviteter og udflugter som vil give dig en bedre forståelse for den japanske kultur. Du kan blandt andet lære mere om japansk håndværk når vi lærer origami og deltager i en traditionel te ceremoni. Du vil også besøge nogle af byens mest kendte steder.

Om Kyoto

Kyoto var Japans hovedstad før Tokyo. Byen kaldes for ”Japans kulturelle hovedstad” og er en meget stor turistby med over 1000 templer og Shinto Shrines. Eftersom Kyoto har været skånet for ødelæggelse under krigen, er byen velbevaret og utrolig smuk. Kyoto huser også flere af Japans ældste universiteter. En tur her garanterer en autentisk japansk oplevelse!

Hurtige facts

Sprog: Japansk
Befolkning: 14 millioner
Valuta: Japanske Yen (JPY)
Landekode: +81

Rejsen til Kyoto

Det er en lang rejse til Japan, og vi er her for at sikre at alt går som det skal. Når du ankommer, vil du blive hentet i lufthavnen af en privatbus og blive kørt til vores samlingssted. Her vil du blive hentet af din værtsfamilie så du kan pakke ud og finde dig tilrette. Alle aktiviteterne er styret af erfarne ledere som vil sørge for at du er tryg og får det meste ud af din oplevelse.

Resumé

Japan er et land fuld af overraskelser og endeløse muligheder. Grib chancen til at udforske den vidunderlige by Kyoto, lær japansk og få en uforglemmelig rejse med nye venner fra hele verden. Vores kursus i Kyoto kombinerer undervisning i klasseværelset med sjove aktiviteter og udflugter for at hjælpe dig til at udvikle dine sprogfærdigheder og deltag i en rejse du aldrig vil glemme. Det er svært at forestille sig et mere spændende sted at bruge din sommer.