Sprogrejser 15 til 18 år

STS' klimatiltag

Vi - STS Education - er en virksomhed som i over 60 år har arbejdet med udveksling og rejser til det meste af verden. Vi sætter vores kunder i første række, og sammen med disse har vi altid prioriteret miljøet højt. Taget vores branche i betragtning og de vigtige klima-tider vi lever i, er det nu endnu vigtigere at vi tager ansvar. Derfor har vi besluttet os at engagere os endnu mere i klima-kampen.

No-fly sprogrejse

Vi har åbnet op for en helt ny kategori af sprogrejser - nemlig klima-venlige sprogrejser, hvor transporten er med tog i stedet for med fly. I sommeren 2020 lancerer vi en sprogrejse til Sydengland, hvor man kan stige på toget i hhv. Göteborg, København og Hamborg. På vej til Sydengland, gør vi et 3-dages stop i Paris, og på hjemrejsen stopper vi 2 dage i London. Derved bliver selve transporten også til en del af rejsen.

STS Welcome Camp i Europa

I mange år har vi holdt vores STS Welcome Camp på europæiske high school elever i London, men for at gøre det mere klima-venligt, har vi valgt at rykke denne welcome camp til Paris, så en større del af vores europæiske elever kan rejse med tog fremfor fly.

STS Climate Compensation

Vi kommer ikke udenom at en stor del af vores sprogrejser og udvekslingsprogrammer er afhængige af fly, da mange af vores destinationer er oversøiske. Grundet dette har vi valgt at give vores kunder muligheden for at bidrage til den grønne udvikling, ved at donere et valgfrit beløb. De bestemmer selv hvor meget de ønsker at donere. Når sommeren 2020 går på hæld, vil STS donere det fulde beløb til to forskellige klima-organisationer: Global Standard Certified Programmes og non-profit organisationen FlyGreenFund.