Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Derfor vælger kunderne STS

En sprogrejse er på alle måder en stor oplevelse. Rejs med en organisation, der fører din drøm ud i livet på en tryg og sikker måde. Læs mere om vores styrker, og hvad de betyder for dig og din oplevelse.

1. Vi er erfarne specialister

Vi har mange års erfaring med kulturelle udvekslingsprogrammer. Dette betyder vi har fået et værdifuldt netværk af nøje udvalgte partnere, værtsfamilier og lokale repræsentanter. Sammen, kan vi opfylde dine drømme om en sprogrejse.

Vidste du, at STS blev grundlagt i 1958? I dag har vi lokale kontorer i 17 lande og tilbyder sprogrejser til 16 destinationer?

2. Vi er med dig på hele rejsen

Du vil få mest ud af sprogrejsen, når du kan give dig helt hen og nyde samt udforske din sprogrejse-destination. Derfor står vi ved din side fra det øjeblik, du beslutter dig for at rejse, til den dag du vender hjem. Med vores engagement og viden får du altid den bedste personlige støtte og vejledning. Dette inkluderer alt fra at få dig helt forberedt til at hjælpe dig med at knytte bånd med dine klassekammerater.

Vidste du, at du bliver præsenteret for din STS leder før du tager afsted, og at lederne og medarbejderne i undervisningsbyen, er til rådighed for dig døgnet rundt under hele sprogrejsen?

3. Vi får de bedste anbefalinger

Vores passion for at rejse, store erfaring indenfor branchen og dygtige og engagerede medarbejdere, kan gøre en stor forskel. Dette afspejles i de tilbagemeldinger, vi får fra STS-elever. De fortæller om deres sprogrejse, og om hvordan vi opfyldte deres forventninger – og ofte overgik dem. Det er rart at vide, at du er i trygge hænder, når det er din tur til at se verden.

4. Vi elsker også at rejse

Vi elsker den følelse af spænding, lige før man rejser, tanken om hvordan en rejse får en til at vokse og alle de erfaringer man tager med sig hjem. Det er en følelse som ingen anden. Ikke sandt? Når du udforsker verden sammen med os, opdager du hurtigt, hvordan vores engagement for vores arbejde gør en forskel for dig.

Vidste du, at næsten 9 ud af 10 af vores medarbejdere har egne erfaringer fra arbejde eller studie i udlandet?

 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!