Sprogrejser 15 til 18 år

Derfor vælger kunderne STS

En sprogrejse er på alle måder en stor oplevelse. Rejs med en organisation, der fører din drøm ud i livet på en tryg og sikker måde. Læs mere om vores styrker, og hvad de betyder for dig og din oplevelse.

1. Vi er erfarne specialister

Vi har mange års erfaring med kulturelle udvekslingsprogrammer. Dette betyder vi har fået et værdifuldt netværk af nøje udvalgte partnere, værtsfamilier og lokale repræsentanter. Sammen, kan vi opfylde dine drømme om en sprogrejse.

Vidste du, at STS blev grundlagt i 1958? I dag har vi lokale kontorer i 17 lande og tilbyder sprogrejser til 16 destinationer?

2. Vi er med dig på hele rejsen

Du vil få mest ud af sprogrejsen, når du kan give dig helt hen og nyde samt udforske din sprogrejse-destination. Derfor står vi ved din side fra det øjeblik, du beslutter dig for at rejse, til den dag du vender hjem. Med vores engagement og viden får du altid den bedste personlige støtte og vejledning. Dette inkluderer alt fra at få dig helt forberedt til at hjælpe dig med at knytte bånd med dine klassekammerater.

Vidste du, at du bliver præsenteret for din STS leder før du tager afsted, og at lederne og medarbejderne i undervisningsbyen, er til rådighed for dig døgnet rundt under hele sprogrejsen?

3. Vi får de bedste anbefalinger

Vores passion for at rejse, store erfaring indenfor branchen og dygtige og engagerede medarbejdere, kan gøre en stor forskel. Dette afspejles i de tilbagemeldinger, vi får fra STS-elever. De fortæller om deres sprogrejse, og om hvordan vi opfyldte deres forventninger – og ofte overgik dem. Det er rart at vide, at du er i trygge hænder, når det er din tur til at se verden.

4. Vi elsker også at rejse

Vi elsker den følelse af spænding, lige før man rejser, tanken om hvordan en rejse får en til at vokse og alle de erfaringer man tager med sig hjem. Det er en følelse som ingen anden. Ikke sandt? Når du udforsker verden sammen med os, opdager du hurtigt, hvordan vores engagement for vores arbejde gør en forskel for dig.

Vidste du, at næsten 9 ud af 10 af vores medarbejdere har egne erfaringer fra arbejde eller studie i udlandet?