Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Det australske paradis

Sprogrejsen til Queensland 

Kendt som Australiens “Sunshine State”, Queensland eksemplificerer alt, hvad vi elsker ved Australien. Det er ikke kun hjemsted for nogle spektakulære strande, verdens ældste regnskov og selvfølgelig Great Barrier Reef, men staten er også et vigtigt epicenter for den australske aboriginal kultur og deruodver har staten den spændende by Brisbane. Få en autentisk australsk oplevelse med vores unikke sommer high school program i Queensland.

Highlights

  • Afslappet livsstil
  • Australiens ‘Sunshine State’
  • Smuk og varieret natur
  • Cool storbyer og hyggelige byer
  • The Great Barrier Reef
  • Få high school erfaring fra udlandet 

Vores programmer

Engelsk i Queensland
Queensland, Australia
  • Alder 13-17
  • Værtsfamilie
  • Engelsk
  • Grupperejser

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i Queensland

Queensland er den perfekte kulisse for denne enestående sprogrejse, som giver dig flere muligheder for at forbedre dit engelske sprog, samt opleve det australske liv. Du vil modtage engelskundervisning, som på en almindelig sprogrejse, men udover det, vil du også blive placeret på en lokal skole, hvor du skal følge den almindelige australske skolegang. Dette betyder, at du vil bilve integreret i det lokale samfund, samt opleve kulturen på første hånd. Grib denne chance, og fordyb dig fuldt ud i dette sted, imens du bliver inspirereret til at fortsætte med at studere i udlandet i fremtiden.

Din indkvartering i Queensland 

Under alt din tid i Queensland bliver indkvarteret hos en af vores fantastiske værtsfamilier, som i sig selv er en vigtig del af oplevelsen. Det vil blive tilføjet et helt nyt perspektiv til din kulturelle og sproglige læring i Australien. Din værtsfamilie vil helt sikkert bilve en af dine yndlings elementer på sprogrejsen. Du kan tale engelsk med familien hver dag, smage australsk hjemmelavet mad og lære mere om det lokale kultur- og familieliv. Du spiser normalt morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie og får en madpakke med i skole.

Aktiviteter

Udover din daglige undervisning, vil du også få muligheden for at deltage i nogle sjove aktiviteter og udflugter i løbet af din sprogrejse til Queensland. Du vil nyde området fantastiske natur på vores nøje tilrettelagte afventure aktivitetsprogram – og derudover skal I besøge et miljøuddannelsescenter. Du vil også besøge lokale turistattraktioner, spændende forlystelsesparker og endda lære om den lokale aboriginale kulturer.

Om Queensland 

På mange måder er Queensland Australien I en miniature udgave. Når det kommer til natur attraktioner, har staten lidt af det hele: perfekte strande, tropisk regnskov, det australske outback og selvfølgelig Great Barrier Reef. Udover alt dette er hovedstaden Brisbane en er de hurtigst voksende byer I denne del af verden. Byen er en moderne by, som har et miks af forskellige personer og kulturer. Regionen er også hjemsted for en lang række kulturer af indfødte, samt nogle af landets bedste resorts. Queensland har virkeliget noget for alle.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk
Indbyggere: 4,7 millioner
Valuta: Australske dollars (AUD) 
Landekode: +61 

Rejsen til Queensland 

Når du rejser til Queensland, vil du sandsynligvis flyve til i Brisbane Airport, som har gode internationale forbindelser til resten af det asiatiske-stillehavsområdet og verden. Du vil helt sikkert have en lang tur foran dig, men STS vil være her til at gøre din rejse nemme, tryggere og mere behagelige. Husk ansøge om et eVisitor Travel Authorisation inden du rejser.

Resumé

Med smuk natur, aboriginal kulturer, spændende multikulturelle byer og fantastiske uddannelsesmuligheder, mangler der ikke grunde til, hvorfor man skal vælge Queensland som sin sprogrejsedestination. Grib muligheden og fordyb dig på australsk gymnasium og tag dine engelske færdigheder til det næste niveau. Din selvtillid vil vokse og du vil skabe meningsfulde venskaber på et nyt og fascinerende sted.