Empowering young people since 1958
Bæredygtighed

Flere bæredygtige rejser

Som en international uddannelses- og kulturudvekslings virksomhed er det vores mission at hjælpe unge mennesker til at opleve verden fuldt ud. Men det er også vores pligt at give vores elever en følelse af ansvar, når det kommer til deres handlinger og beslutninger samt at lære dem om bæredygtige rejser. Samtidigt ser vi det som vores pligt at tage ansvar for vores miljøpåvirkning, tilbyde bæredygtige alternativer og inspirere til gode valg, når man rejser.

Klimaforandringerne er et globalt problem, som skal tages alvorligt. Unge mennesker i dag søger efter muligheder til at hjælpe miljøet og til at træffe de rigtige valg. Vores nye foranstaltninger giver vores elever mulighed for at lære hvordan man gør en forskel som rejsende, forbruger og verdensborger. Med henblik herpå har STS Education taget store skridt hen imod at reducere luftforurening og sikre, at vores produkter fremstilles ved hjælp af bæredygtige materialer og metoder.

STS’ initiativ til klimakompensation

Vi har taget de første vigtige skridt mod at mindske flyrejserne ved at tilbyde togtransport mellem de europæiske lande. Mange af vores programmer kræver dog stadig, at de unge rejser med fly, hvilket udleder store mængder CO2. Derfor tilbyder vi vores kunder klimakompensation for deres flyrejser via STS’ initiativ til klimakompensation. Dette initiativ understøtter Global Standard Certified Program (som bidrager til FN’s bæredygtighedsmål) og FlyGreenFund, som er en nonprofitorganisation, der bidrager til udviklingen af biobrændsel.

Togtransport for europæiske elever

Som annonceret i september sidste år, er STS Education begyndt at tilbyde togtransport til europæiske elever, som skal på sprogrejse til Brighton. Dette giver eleverne muligheden for at vælge mere miljøvenlige transportmidler - her inkluderes desuden stops i byer som Paris eller Bruxelles.

STS T-shirts og backpacks

Alle vores elever vil modtage en STS T-shirt som er lavet med økologisk bomuld og har OEKO-TEX Confidence i tøjmærket. Alle materialerne som bruges til vores STS rygsække er produceret eksklusivt for os, så vi sikre os at ulovlige materialer ikke indgår i produktet. Både T-shirts og backpacks er produceret i overensstemmelse med REACH - en EU lov, der begrænser brugen af ​​kemiske stoffer i tekstiler.