Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Churros og fodbold i hjertet af Spanien

Sprogrejse til Madrid

Tilbring sommeren i en af Europas mest spændende hovedstæder og forbedr dine sprogkompetencer, mens du spiller den sport du elsker, nemlig fodbold. I samarbejde med Real Madrid har vi skabt en helt unik fodbold camp, der kombinerer fodboldtræning med de bedste trænere med et skema fyldt med sjove aktiviteter, så du kan få mest muligt ud af din tid udenlands.

Highlights

  • Historie på hvert gadehjørne
  • Verdensklassekunst på Museo del Prado og Reina Sofía
  • Et vigtigt epicenter i fodboldverdenen
  • Dejlig mad- og tapaskultur
  • Den storslåede Plaza Mayor
  • Smukke grønne arealer ved Parque del Buen Retiro

Vores programmer

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Fodbold Camp i Madrid

Madrid er en fascinerende by og hjemsted for nogle af verdens bedste museer, smukkeste parker og venligste befolkning. Tilfældigvis er det også hjemsted for en af verdens bedste og mest succesfulde fodboldklubber nogensinde. Vores innovative fodbold camp i Madrid gør det muligt for dig at træne på Real Madrids egne faciliteter med nogle af deres bedste trænere. Men det handler ikke kun om fodbold. Du vil også have et skema fyldt med interessante aktiviteter og udflugter, som vil give dig chance for at opleve den vidunderlige by og udforske det bedste fra spansk kultur. Sammen med dine holdkammerater fra hele verden vil du opleve en masse herlige ting, mens du får nye kompetencer og øver dig i sprog – både på og uden for banen. En uforglemmelig sommer venter forude!

Dit ophold i Madrid

Du og dine holdkammerater vil bo på det nyrenoverede og moderne Vallehermoso Residence Hall i hjertet af Madrid. Campus har en perfekt beliggenhed i det hyggelige nabolag Chamberí. På campus vil du finde alt, hvad du behøver for at få et perfekt ophold, inklusiv swimmingpool, fællesrum, billard, spisesal, fitnesscenter og automater med masser af snacks og drikkevarer. Receptionen er åben 24/7 og STS personale vil også bo sammen med dig på campus, så de altid er til at få fat på, hvis du har behov for hjælp til noget. Du vil få to måltider om dagen i den smukke spisesal og private shuttlebusser vil køre dig til træning og rundt omkring i byen, når I skal på udflugter og aktiviteter.

Aktiviteter

Du vil få et pakket skema, mens du er på fodbold camp i Madrid. Når du ikke spiller fodbold, vil du have mulighed for at opleve det bedste fra Madrid samt de nærliggende byer. Selvfølgelig vil du få en guidet tur på det legendariske Santiago Bernabéu stadium samt et besøg til Real Madrid Trophy Museum og en guidet tur i byen. Herudover skal du på en tur til de omkringliggende byer såsom Segovia og Toledo – alt dette vil være inkluderet på din sprogrejse.

Tilkøb

Maksimér din sprogrejse ved at tilkøbe det populære Explorer Pass til din booking og få adgang til ekstra aktiviteter. I Madrid består et Explorer Pass af et besøg til det vidunderlige vandland Aquopolis samt et besøg til Warner Bros. Forlystelsespark. Du vil også komme til at se et live Flamingo show, en typisk spansk opførelse med musik, sang og dans.

Om Madrid

Madrid er Spaniens pulserende hovedstad, en kæmpe by med en elektrisk atmosfære. Byens lange og indholdsrige historie er synlig alle steder, fra betagende arkitektur i form af det majestætiske Royal Palace til de charmerende gader og stræder som kan findes alle steder i byen. Der er smukke grønne parker, verdensklasse museer, livlige udendørsrestauranter og over 3 millioner af de venligste mennesker, som du sikkert vil komme til at møde i hvilken som helst verdensby.

Hurtige facts

Sprog: Spansk
Befolkning: 3,1 millioner
Valuta: Euro (EUR)
Landekode: +34

Rejs til Madrid

Dit store sommereventyr i Madrid starter med en flyvetur. Uanset hvad vil STS personale møde dig i afrejselufthavnen og være der for dig. Når du først ankommer, vil du mødes med alle dine medrejsende og følges til campus, så du kan pakke ud og begynde en uforglemmelig tid i den fantastiske spanske hovedstad. Vi er her for at sikre, at du får en sikker og komfortabel tur fra start til slut.

Resumé

Real Madrid fodbold camp er en drøm, der går i opfyldelse. Forestil dig at du spiller fodbold på Real Madrids helt egne faciliteter og trænet af holdets professionelle trænere. Du kommer til at besøge holdets hjemmebane, Santiago Bernabéu, på en guidet tur. Du kommer også til at lære nye ting omkring fodbold og dig selv idet du møder nye udfordringer sammen med dine nye venner fra hele verden. Hvis du elsker fodbold, vil der simpelthen ikke være nogen bedre måde at tilbringe din sommer.