Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Churros og fodbold i hjertet af Spanien

Fodbold i Madrid

Madrid er en vidunderlig by midt i Spanien. Den spanske hovedstad er hjem for 3 millioner mennesker, hvilket gør den til en af Europas største byer. Spis de bedste churros, også kendt som spanskrør, i Spanien, besøg the Royal Palace og nyd den spanske livsstil i en af Europas fedeste byer.  


Kursustyper – Madrid

Real Madrid Football Camp

Fra 21.495 kr.

8-Segovia-Plaza-Azoguejo-Spain-AdobeStock_72286096 (1).jpg

Udflugt til Segovia, Avila og Toledo inkluderet

Du vil se meget mere end bare fodboldbanerne på din tur til Madrid. Vi udforsker ikke kun Madrid, vi tager også på udflugter til smukke byer som Segovia, Avila og Toledo for at lære mere om den spanske kultur og historie.

8-Runner-Sunset-AdobeStock_42008573 (2).jpg

Besøg på Santiago Bernabeu stadium & Real Madrid Trophy museum

Vi vil besøge det velkendte Santiago Bernabeu stadium og Real Madrid Trophy museum. Museet er proppet med alle pokalerne holdet har vundet og væggene er dækket med spektakulære fotos.  

Fakta Madrid

Sprog: Spansk

Alder: 14–19 år
Antal indbyggere: 3,2 millioner
Valuta: Euro (€)
Badning:
Sommertemperatur: 29 °C – 32 °C
Shopping: Fantastisk

Indkvartering på campus

I Madrid bor du på campus sammen med dine holdkammerater og ledere, hvilket giver dig det bedste udgangspunkt til at få nye venskaber både på og uden for fodboldbanen. Halvpension er inkluderet.

8_0144_Bo_Portsmouth_ext_2012 (1).jpg

Inkluderede aktiviteter

Udover fodboldtræning vil du i Madrid have et aktivitetetsskema med en masse sjove aktiviteter. Du vil lære det bedste af Madrid og nabobyerne at kende. Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Santiago Bernabéu

Hvad ville en Real Madrid fodbold camp være uden et besøg på den legendariske arena Santiago Barnabéu? Selvfølgelig skal vi besøge Real Madrids hjemmebane på en guidet rundtur. Santiago Bernabéu Stadium har været Real Madrids hjemmebane siden 1947 og der er plads til mere end 80.000 tilskuere. Mange store og kendte turneringer har været spillet her, og du og dine nye venner vil se arenaen fra et helt unikt perspektiv.

The Real Madrid Trophy Museum

Vi skal også besøge the Real Madrid Trophy Museum, hvor vi kikker på Real Madrids trofæer, priser, sweaters og fotos fra holdet mest mindeværdige øjeblikke. Du vil blive introduceret til Real Madrids historie og blandt andet se den store foto væg med spillere som gennem tiden har spillet for storklubben. Dette besøg er et absolut "must" for ægte Real Madrid fans.

Guided tour i Madrid

Vi hopper på en sigtseeing bus og tager på en guidet tur rundt i Madrid. Vi skal besøge kendte seværdigheder som The Royal Palacio de Madrid Palaca, Plaza de Cólon og San Francisco el Grande. Vi gør også stop ved populære butikker, vandrer selv rundt og holder pause på nogle af de smukke steder rundt omkring i byen.

Udflugt til Segovia

Vi forlader Madrid for en stund og sætter kursen mod nabobyen Segovia. Segovia er en virkelig flot by, som har historiske bygninger og en meget imponerende arkitektur. Vi slendre rundt i de charmerende gader og køber en kaffe eller is på en af de hyggelige caféer.

Udflugt til Toledo

Placeret højt oppe på en bakke finder du byen Toledo og dens smukke arkitektur. Toledo har været på UNESCO's World Heritage List siden 1986. Vi besøger denne skønne by, køber en souvenir eller to og har en hyggelig dag.

Udflugt til Avila

Vi tager til den cool by Avila, som er mest kendt for den mur som byen er omringet af. Avila har en middelalder feeling over sig, og du vil virkelig få et godt indblik ind i den spanske kultur og historie. Du kan se frem til en rigtig hyggelig dag, hvor vi slentrer rundt, tager flotte billeder og hygger med en picnic.

Shoppingtur

Selvfølgelig er der også tid til shopping i Madrid. Populære mærker som Zara, Mango og Pull & Bear er alle etableret i Spanien, og du kan ofte få tøjet til billigere penge end i Danmark. Forny dit klædeskab eller køb en gave med hjem til din familie.

Churros og fodbold i hjertet af Spanien

Madrids placering gør den mindre turistet end de spanske byer, der ligger langs kysten, hvilket betyder du vil få en mere ægte spansk oplevelse i denne by i løbet af sommeren.

Byen er fuld af historie, populær mode og fantastisk mad. Spanien er hjemland til flere af de store modebrands som Zara, Bershka, Pull & Bear og Mango så du vil helt sikkert finde noget til din smag. Folk i Madrid er store sports fans og byen er hjemsted til store fodboldhold som Real Madrid og Atlético Madrid. Med STS får du chancen for at få et nærmere kig på den første klub!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!