Sprogrejser 12 til 19 år
En fantastisk tid på et fjernt sted
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Engelsk på Bali

Alder 15-19

Bliv bedre til engelsk på denne enestående surf- og yogacamp på den spektakulære ø Bali. Oplev dette fascinerende sted med dine internationale medrejsende og nyd en sommer, der ikke kan sammenlignes med noget, du nogensinde har oplevet før.

Surf & Yoga

Campen Surf & Yoga på Bali er ikke en ordinær sprogrejse. Den handler mere om eventyr, afslapning, selvudvikling og dét at skabe relationer end noget andet. Du vil ikke have nogen sprog-kurser som sådan, men du kommer i stedet til at dedikere dig selv til at styrke din krop og dit sind gennem yoga, surfing, fitness og en bred vifte af sjove aktiviteter sammen med nye venner fra hele verden. Du kommer til at få undervisning i surfing, instrueret af professionelle instruktører fra det internationalt anerkendte brand Rip Curl, samt timer i yoga eller fitness, og desuden massevis af spændende aktiviteter og udflugter rund omkring på øen, fra toppen af vulkaner til bunden af billedskønne vandfald. På hele turen kommer du til at forbedre dit engelsk og få nye kompetencer. Du vil formentlig tage til Bali med et bestemt formål: Afslapning, nye udfordringer og venskaber. På denne fantastiske sprogrejse er du sikker på at finde alt, hvad du søger og mere til.

Inkluderede aktiviteter

På vores adventure rejse til Bali er der en masse sjove og fantastiske aktiviteter inkluderet. Hvordan lyder surfing, yoga og river rafting i dine ører? Dedikerede og erfarne STS ledere er med til alle aktiviteter og udflugter.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til Bali? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Din indkvartering på Bali

I løbet af din sprogrejse på Bali, vil du bo i en luksuriøs privat villa, som ligger tæt på stranden i Pantai Muaya – du vil bo sammen med dine venner og leder.

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering på resort med helpension
  • Sprogtræning ”Learning by doing”
  • Aktiviteter og udflugter
  • STS rygsæk
  • STS T-shirt
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Dato & priser

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!