Book dit eventyr nu til sommeren 2022
Oplev Vancouvers skønhed

Sprogrejse til Vancouver

Lær engelsk og oplev en smuk og spændende by på en enestående sprogrejse til Vancouver. Rejs med en gruppe af kommende, internationale venner, få nye kompetencer, udfordre dig selv og gør denne sommer til den bedste, du nogensinde har haft.  

Highlights

  • Cool og anderledes forstæder
  • Spændende madscene
  • Smukke og fantastiske naturlige omgivelser
  • En hyggelig havnefront
  • Varierede og fascinerende kulturelle muligheder
  • En imødekommende og international stemning

Vores programmer

Google Reviews

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i Vancouver

Det er svært at forestille sig en bedre by at lære engelsk i end Vancouver. Det er en dynamisk og spændende by med en magnetisk atmosfære og en imødekommende, multikulturel befolkning. Vores sprogrejse til Vancouver er designet til at give dig den bedst mulige oplevelse i byen, hvor du kommer til udforske de bedste seværdigheder, nabolag samt tage del i sjove aktiviteter og få chancen for at øve dit engelsk i hverdagssituationer på daglig basis. Du vil få undervisningstimer med kvalificerede og passionerede lærere, og du kan være sikker på at mærke forbedringer i dit ordforråd, grammatik, talerytme og selvsikkerhed på ingen tid. Det allerbedste er nok, at du kommer til at opleve det hele med en fantastisk gruppe af internationale STS elever, som du vil skabe venskaber med, der holder længe efter sprogrejsen er slut. Gå ikke glip af chancen for at opleve denne fantastiske by og gør din sommer til den bedste i dit liv.  

Dit ophold i Vancouver

På din sprogrejse til Vanvouver kan du vælge mellem to forskellige typer indkvartering: du kan enten vælge at bo på campus med andre STS elever, hvor du vil få en smagsprøve på college-livet eller du kan vælge at få et indblik i den canadiske kultur og dagligsdagsliv hos en lokal værtsfamilie. Begge muligheder indkluderer helpension og begge steder får du mulighed for at træne dit engelske sprog - så det kommer vitterligt ned til, hvad du helst foretrækker. Valget er dit.

Aktiviteter

Hos STS tror vi på, at man lærer bedst ved at praktisere sproget, så du vil få masser af chancer for at øve dit engelsk uden for klasselokalet. Din sprogrejse inkluderer et skema fyldt med sjove aktiviteter og udflugter, som vil give dig mulighed for at se nogle af Vancouvers bedste seværdigheder og attraktioner og opleve endnu mere sjov med dine klassekammerater og ledere. Du vil besøge de forskellige bydistrikter, se kendte seværdigheder, tage på endagsudflugter til strande i nærheden og have tid kun til at shoppe.

Om Vancouver

Livskvaliteten i Vancouver er en af de bedste i verden, og byen scorer konsekvent højt på listen over de mest attraktive byer at bo i år efter år. Den kombinerer dynamiske byområder med smukke naturområder og tilbyder spændende kultur, mad og underholdning, nærmest uanset, hvor du går hen. Vancouver er derudover sammensat af forskellige nationaliteter og sprog, som alle kommer til udtryk gennem en lang række forskellige begivenheder og festivaler i løbet af året. Om du lever for en livsstil med højt tempo i byen, udendørsaktiviteter eller kulturelle oplevelser, så vil Vancouver være stedet for dig.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk
Befolkning: 630.000 
Valuta: Canadian Dollar 
Sommertemperatur: 25–28 °C

Rejs til Vancouver

Vancouver er et stykke væk, men vi sørger for, at du får en sikker og behagelig tur. Vi vil møde dig i afrejselufthavnen og støtte dig på din rejse. Efter ankomst vil du blive transporteret til et STS afhentningsted, hvor din værtsfamilie vil vente for at kunne bringe dig til dit nye midlertidige hjem, så du kan finde dig til rette og herefter kan alt det sjove for alvor begynde.  

Resumé

Vores programmer i Vancouver tilbyder mere end blot sprogkurser. Udover at få nye kompetencer og forbedre dit engelsk, får du chancen for at udforske en af verdens fineste byer, tage del i spændende aktiviteter og opleve ting, som du aldrig havde drømt om. Du vil møde mennesker fra hele verden og opdage nye ting omkring dig selv og hinanden. Det er en enestående mulighed – én som vil få dig til at vokse og komme et skridt nærmere på at blive en sand verdensborger. Start your journey i dag og gør dig klar til en sommer, som du aldrig vil glemme.