Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Oplev Vancouvers skønhed

Sprogrejse til Vancouver

Tag med på en sprogrejse til Vancouver og oplev en af Canadas smukkeste byer. Studér engelsk, mød nye mennesker og få en sommer ud over det sædvanlige.


Kursustyper – Vancouver

Engelsk

Fra 24.995 kr.

2_6824_Bo_Sacred Heart_int_2012.jpg

Lær engelsk i Vancouver

Med STS får du en enestående mulighed for at forbedre dine engelskfærdigheder i den fantastiske by Vancouver. Her studerer du engelsk med andre unge fra hele verden. Det er en international sommeroplevelse i en virkelig international by. Vancouver er et glimrende valg til dig som gerne vil studere engelsk, og du vil uden tvivl forbedre dine sprogfærdigheder hurtigt på sprogrejsen til Canada. Vores sprogrejser til Vancouver er af høj kvalitet, og vi garanterer en fantastisk sommer i en af Nordamerikas sejeste og mest inspirerende byer.

1_Linn_Broberg_Malta.jpg

Rejsen til Vancouver

Vores STS ledere møder dig og din sprogrejsegruppe i lufthavnen, og sammen flyver vi til Vancouver. Fly fra København til Vancouver tager ca. 12 timer. I Vancouver hopper vi på en transferbus, og kører afsted til stedet, hvor din værtsfamilie møder dig og byder dig hjertelig velkommen. Sammen kører I til værtsfamiliens hus og så er sprogrejsen for alvor startet.

Fakta om Vancouver

Sprog: Engelsk
Alder: 13–19 år
Indbyggere: 605.000
Valuta: Canadian Dollar
Sommertemperatur: 25–28 ° C

Indkvartering i Vancouver

På din sprogrejse til Vancouver bliver du indkvarteret hos en omsorgsfuld og venlig værtsfamilie. Alle STS' værtsfamilier er omhyggeligt udvalgt, så du sikres et godt og sikkert ophold i Vancouver. At bo hos en værtsfamilie er en fantastisk måde at lære en ny lokal familie at kende på - og samtidigt får du et ægte indblik i den canadiske livsstil og hverdag. 

Inkluderede aktiviteter

Masser af sjove aktiviteter er inkluderet på din sprogrejse til Vancouver. Hvad med et besøg på stranden eller en cykeltur i den smukke natur? Alle aktiviteter og udflugter overvåges af dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Obs: nogle aktiviteter kan godt blive ændret. De inkluderede aktiviteter varierer alt efter sprogrejsens varighed. 

1-vancouver-Activities EC.jpg

Welcome BBQ & School Orientation

Din sprogrejse starter på den allerbedste måde, med en velkomst BBQ og en orienteringstur rundt på skolen. En dejlig behagelig eftermiddag venter forude, hvor du lærer din sprogrejsegruppe samt STS ledere bedre at kende.

Udflugt til Whistler

Whistler er en berømt by nord for Vancouver, som er kendt for sin verdensklasse ski og snowboarding. Vi udforsker den smukke by Whistler på en dagstur.

FlyOver Canada

Kom med på et vanvittigt eventyr, hvor du oplever Canada fra et helt andet perspektiv. Du vil hænge med dine fødder dinglende 20 meter over en sfærisk skærm, og flyve afsted på en i alt 8-minutters spændende rejse over Canada. Special effects, herunder vind, tåge og dufte kombineret med turens bevægelser skaber en rigtig speciel og fed oplevelse.

Prøv kajak i Deep Cove

Vi kajakker over Vancouvers førende padlested. Du er omgivet af Vancouvers fantastiske landskab – det er virkelig uforglemmelig oplevelse.

Cykeltur i Stanley Park

Så er det tid til at være aktiv! Vi nyder en dejlig cykeltur rundt i Stanley Park Seawal. Tusindvis af mennesker kører på denne populære cykelrute, især i weekenderne. Udsigten på denne tur er noget helt specielt, og hvis du endnu ikke er blevet forelsket i den canadiske natur, vil du blive det her.

Udflugt til Victoria

Victoria er hovedstaden i British Columbia og anses for at være en af de smukkeste byer i verden. På en dagstur får du muligheden for at udforske byen og dermed afgøre om du er enig. Victoria er enormt populær blandt turister og har mere end 3,6 millioner besøgende om året.

Besøg Vancouver Aquarium

Vancouver Aquarium er det største i Canada og hjemsted for mere end 70.000 væsner. Du vil finde masser af fascinerende fiskearter, delfiner, havterner, anacondaer og meget mere. Vi lærer mere om livet under overfladen og nyder en dejlig dag.

Klar til Laser Tag?

Hvis du aldrig har prøvet Laser Tag før, vil du helt sikkert bliver vild med det! Uanset om du er 6 eller 66 år gammel, er laser tag en sjov og udmattende aktivitet. En intens og spændende dag venter forude!

Lad os tage til stranden

Vancouver har flere dejlige strande, og selvfølgelig besøger vi én af dem på en sjov og afslappende dag. Du forbinder måske ikke lige umiddelbart Vancouver med strande, men lige meget om du leder efter en lille sandstrand, et sted at slappe af med en god bog eller en udendørs volley-bane, så finder du det her.

Hiking i Lighthouse Park

Lighthouse Park er en af "Greater Vancouvers" smukkeste parker langs kysten af West Vancouver. Vi udforsker denne fantastiske park, og tager på en dejlig vandretur.

Shopping i Metrotown

Du kommer til at opleve en af de største indkøbscentre i Canada med over 400 butikker, trendy restauranter og biografer. Det er et godt sted at shoppe til gaver til venner og familie, eller at købe noget nyt til dig selv.

Bowling

Bowling er den perfekte aktivitet, hvis man har lyst til en lille venskabelig konkurrence. Vi bruger en eftermiddag i bowlinghallen og får nogle sjove timer til at gå.

Indgang til Playland Amusement Park

Playland er en fantastisk forlystelsespark i Vancouver. Stedet er beliggende i Hasting Park, som er den ældste forlystelsespark i Canada. Med den gratis indgang får du adgang til over 35 forlystelser og sjove attraktioner. Et sjovt besøg fuld af spænding og eventyr venter forude.

Lynn Canyon Suspension Bridge

Lynn Canyon Suspension Bridge er en virkelig fantastisk hængebro gemt væk i den canadiske skov. Den 50 meter høje hængebro strækker sig over en smuk kløft med stille vandfald og dybe vandhuler lige nedenfor. Vi besøger Lynn Canyon Park for at gå på broen og se de smukke omgivelser.

Shopping på Granville Island Public Market

Vi bruger et par timer på den populære halvø og i shoppingdistriktet Granville Island Public Market. Det er en storfavorit blandt både turister og lokalbefolkningen, og et rigtig godt sted at købe nogle souvenirs med hjem til venner og familie.

Gastown tour

Vi besøger Gastown, Vancouvers historiske fødested. Med en række spændende butikker, attraktioner og restauranter er der masser af fede ting at tage sig til.

Extreme Air Park Trampoline Jumping

Det er blevet tid til en anden skør og anderledes aktivitet! Vi besøger Vancouvers største indendørs trampolinpark med masser af plads til de kæmpe trampoliner. En super sjov - og svedig - oplevelse venter forude.

Canadisk middag

Har du nogensinde smagt poutine? Du kan ikke forlade Canada uden at prøve denne klassiske ret. Gør dig klar til at nyde denne velsmagende canadiske nationalret.

Om Vancouver

Vancouver ligger i British Columbia i det vestlige Canada. Lige på Burrard-halvøen, mellem Burrard Inlet og Fraser River, finder du denne storslåede by. Med sin fantastiske natur, rene gader og venlige indbyggere bliver Vancouver gang på gang nævnt som en af verdens top fem byer, når det kommer til levestandard og livskvalitet. Du vil hurtigt komme ind i Vancouver-livsstilen og forstå hvorfor byen er så populær, både blandt canadiere og turister. Her finder du alt hvad du kan ønske dig. Byen passer til dig, der elsker et aktivt udendørsliv med skiløb, vandreture, cykling, samt kultur, shopping og trendy caféer og restauranter. 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!