Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Canada Adventure
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Road trip i Canada

Alder 14-19

Canada er et enormt og fascinerende land, som bedst kan opleves i bil. På netop denne road trip vil du få chancen for at opleve nogle af landets mest fantastiske byer, smukkeste landskaber og mindeværdige oplevelser. Der er ingen bedre måde at se alt det, som dette fascinerende land har at byde på.  

Lær engelsk på vejen i Canada

Vi tror stærkt på, at læring kommer af erfaring. På denne unikke tur kommer du ikke til at have undervisningstimer, men du vil opleve en stor forbedring af dit engelskniveau, mens du oplever nogle af Canadas mest spektakulære seværdigheder og tager del i stimulerende og spændende aktiviteter, såsom vandreture og kanosejllads i nationalparkerne eller et dyp i de varme kilder. Dette vil du opleve sammen med dine medrejsende og STS ledere fra hele verden, mens du øver dit engelsk, lærer om verden omkring dig og får nye kompetencer og oplevelser, som helt sikkert vil udvikle dig. Du vil skabe bånd på tværs af landegrænser, lære om dig selv og andre samt skabe minder, som du vil tage med dig for altid.

Om Canada Adventure road trip

Canada Adventure road trip er i sandhed en enestående oplevelse, som du kun får én gang i livet. Den er fuld af utrolige oplevelser, unikke lokationer og masser af overraskelser. Skemaet er fyldt med særligt planlagte aktiviteter, med det ene formål at du kan få mest muligt ud af dine 19 dage i Canada. På din sprogrejse vil du begynde din rejse i Vancouver, slutte i Calgary og opleve mere eller mindre alt midt i mellem. Du kommer også til opleve alt dette, mens du rejser med dine nye internationale venner og vores erfarne og passionerede personale i de komfortable minibusser, mens du bruger tid under stjernerne og skaber mindeværdige aftener omkring lejrbålet.

Rejs til Canada

Dit store canadiske eventyr starter i Vancouver. Du vil formentlig have en lang tur foran dig for at komme dertil, men vi er her for at gøre rejsen nem, sikker og sjov. Vi vil møde dig i afrejselufthavnen og støtte dig på din tur til Vancouver. Efter ankomst vil du møde resten af din gruppe og dit eventyr kan begynde. Vær opmærksom på, at du skal ansøge et Electronic Travel Authorization (ETA), for at kunne komme ind i Canada.  

Resumé

Canada er i sandhed et smukt land, og denne road trip er intet mindre end den bedste måde at opleve alt, hvad landet har at byde på. Fra spændende byer til spektakulære nationalparker – du kommer til at opdage ting, som du aldrig havde forestillet dig. På hele din sprogrejse kommer du til at øve dit engelsk og lære nye ting om Canada, dine nye venner og dig selv mens I sammen udvikler jer til at blive ægte verdensborgere. Når du kommer hjem, vil du have oplevet mere på én sommer end de fleste vil opleve på et helt liv. Så er du klar til et vaskeægte eventyr?

Rejseprogram og inkluderde aktiviteter

På hele sprogrejsen kommer du til at tage del i nogle uforglemmelige aktiviteter og udflugter, når du rejser fra sted til sted. Nogle af de højdepunkter, der er på Canada Adventure turen inkluderer indgang til tre af landets smukkeste nationalparker: Yoho, Jasper og Banff. Du kan endda bade i de dampende varme minerealvandskilder i Banff – en unik oplevelse i enestående omgivelser. Der er ingen ende på listen af mindeværdige ting at gøre og se på denne sprogrejse. Du får også mulighed for at bruge tid i nogle af landets mest spændende byer, såsom Vancouver og Calgary, og der vil endda blive sat lidt tid af til shopping også. Udover de spændende oplevelser, der i forvejen er inkluderet i din rejse, så vil du også have mulighed for at få ekstra aktiviteter inkluderet undervejs. Ved at tilkøbe vores populære Explorer Pass vil du få endnu flere oplevelser, hvilket indebærer en tur med kabelgondol i hjertet af de canadiske Rocky Mountains samt en kanotur på den spektakulære Lake Agnes, begge udflugter i den verdenskendte Banff National Park.

Maximér din rejse

Udover de spændende oplevelser, der i forvejen er inkluderet i din rejse, så vil du også have mulighed for at få ekstra aktiviteter inkluderet undervejs. Ved at tilkøbe vores populære Explorer Pass vil du få endnu flere oplevelser, hvilket indebærer en tur med kabelgondol i hjertet af de canadiske Rocky Mountains samt en kanotur på den spektakulære Lake Agnes, begge udflugter i den verdenskendte Banff National Park.

OBS: Der kan godt ske ændringer i aktiviteterne.

Vores indkvarteringsmuligheder

Din indkvartering undervejs er en del af oplevelsen! Mens du vil bo på hoteller på visse dele af turen, vil du de fleste nætter campere i smukke omgivelser og sove enten i hyggelige telte eller under stjernerne.

At bo “on the road” giver dig en unik følelse af eventyr. 

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering, camping, hotel, hostel
  • Rejse i minivan
  • Aktiviteter og udflugter
  • STS rygsæk
  • STS T-Shirt
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Dato & priser

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!