STS Education
Since 1958
44 40 44 47

Tidligere værtsfamilier fortæller

STS værtsfamilier og udvekslingselever bor over hele Danmark. Værtsfamilier kan bo i byen eller på landet, have voksne børn eller småbørn, være pensioneret eller single. Det vigtigste er, at der er et stort engagement, et godt hjerte og en ekstra seng. Bliv inspireret af deres historier!

“16 år og 17.000 km hjemmefra kræver sit mod”

Interessen for STS blev vakt da vores ældste datter Laura begyndte at snakke om at rejse et år som udvekslingsstudent.
4 måneder senere gik turen så til Kastrup lufthavn for at hente McKenzie fra New Zealand. Vi ville gerne selv opleve, hvordan det ville være at udvide familien med et ungt menneske fra en anden kultur, inden vi selv sender Laura ud i den store verden. 16 år og 17.000 km. hjemmefra kræver sit mod, men McKenzie er en moden og selvstændig pige, som bare er sprunget ud i det.
Hun går i 1.g på Roskilde Katedralskole, som er meget anderledes i forhold til hendes high school i New Zealand. Skolen hun går på er kun for piger, de bruger skoleuniform og går ikke i en fast klasse, så forskellen er stor.
Det er en fornøjelse at høre og lære om New Zealand, som hun med glæde deler med os. Hun passer perfekt ind i vores familie, pigerne har det skønt sammen. Hun har nu boet hos os i 2 måneder og er faldet rigtig godt til, dog bliver dansk leverpostej aldrig en del af McKenzies ophold i Danmark;)

 - Familien Lindquist, Havdrup

“Det er bestemt ikke sidste gang”

Det er nu anden gang, at vi har en udvekslingsstuderende boende her hos os - og det er bestemt ikke sidste gang.

Det er dejligt med noget nyt liv i huset. Udvekslingsstuderende, tror jeg generelt, man kan sige, er friske unge mennesker, der er rejst langt væk hjemmefra, fordi de er parate og  friske på, at prøve noget nyt. Det er unge åbne mennesker, der derfor er klar til at fortælle/berige os om deres kultur og deres liv derhjemme fra , alt imens de suger til sig af vores traditioner og vores måde, at leve livet på. Det er sjovt og bestemt også lærerigt, at finde de engelske gloser frem, både for vi voksne men bestemt også de unge i familien.

Vi har selv haft vores børn på flere sprogrejser i England. Vores store pige Liv er netop nu på Hight School i Alaska.  Vi har herigennem også med megen stor glæde nydt godt af andres fantastiske velvillighed og åbenhed.

 - Lone Pedersen, Låsby

 


E-mail

2_4950_Bo_Host_2012.jpg 2_4950_Bo_Host_2012.jpg

Vil du være værtsfamilie?

Send din interesse til os i dag, så kontakter vi dig med yderligere information.

Ring til os44 40 44 47
Åbent mandag - torsdag fra 10–15:30, fredag 10-15 Mere information

Besøg os
STS High School, Danmark København
Nytorv 17, stuen
1450 København K

© STS Education AB 1958–2018