STS Education
Since 1958
44 40 44 47

Kommende STS udvekslingselever

Vi har løbende udvekslingselever som kommer til Danmark, for at opleve den danske kultur på et high school år. De skal naturligvis bo hos en dansk værtsfamilie, og derfor søger vi altid familier til at huse vores udvekslingselever fra hele verden.

Vil du gerne høre mere, eller modtage elevens fulde profil? Så kontakt os på info@sts.dk i dag. 

Kommende udvekslingselever som lige nu søger en dansk værtsfamilie:

Paulina

Slovenien

Navn: Paulina
Alder: 16 år
Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Kort introduktion af eleven: 

Paulina kommer fra en lille by i Slovenien, hvor hun bor sammen med sine forældre, sin lillesøster og deres hund og kat. Paulina er en kreativ pige, hun elsker at tage billeder, at kigge på kunst, se film, høre musik og så er hun vild med drama og håber engang at kunne opleve hvordan man optager en film. 

Af sport interesserer hun sig for svømning, basketball og atletik som hun alle har dyrket tidligere. Lige nu er det volleyball og tennis som trækker 😉

Paulina fortæller at hun siden hun var lille har elsket at klatre i træer og rende rundt i skoven med bue og træ sværd 😉. Hendes onkel har en hytte i skoven og det har altid været et dejligt fristed for hende.

Paulina er dygtig i skolen og hendes lærer roser hende i høje vendinger. Hun går på en skole, hvor ca. halvdelen af hendes fag er på engelsk (5 fag). Paulina elsker nye ting, nye oplevelser, at rejse, lære og udforske og nu glæder hun sig bare til hendes udvekslingsår, som hun har drømt om siden hun var helt lille.

Alice

Italien

Navn: Alice
Alder: 17 år
Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Kort introduktion af eleven: 

Alice kommer fra Italien, hvor hun bor med sine forældre. Hun har altid drømt om at være en del af en stor familie, da de i hendes familie kun er ganske få medlemmer. Måske det er derfor de er meget tætte og fortrolige med hinanden. Hun går på sit 3. år på High School og specialiserer sig i turisme, da hun elsker at rejse og opleve nye kulturer. Hun tænker hun måske vil bo i udlandet en gang, så hun vil gerne lære så meget som muligt om de lande hun kommer til. 

En anden stor passion Alice har er at synge og lytte til musik. Hun kan lide de fleste slags musik, men elsker især gospel. Hver uge synger hun 2 gange i et gospelkor og elsker det fællesskab og den energi det giver. Alice elsker at lave mad, specielt desserter og pies er hendes favoritter 😉 Når hun har rejst med camper rundt omkring i Europa med sine forældre har hun prøvet meget forskelligt mad og forældrenes kærlighed til mad er smittet af på Alice. Hun glæder sig til at lære nogle af jeres opskrifter at kende og glæder sig til at præsentere nogle italienske opskrifter til jer.

Clara

Italien

Navn: Clara
Alder: 17 år
Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Kort introduktion af eleven: 

Clara kommer fra det aller nordligste Italien - nærmere bestemt byen Novate Mezzola, hvor hun bor med sin mor, sin søster på 20 år og sin lillebror på 14 år. Derudover har familien også to katte og en skildpadde. 

Clara elsker at studere sprog og hendes yndlingsfag er engelsk, fransk og tysk. Derudover holder hun også meget af fagene kunsthistorie og filosofi. Hun er god til at tilpasse sig nye situationer og steder, og ser det som en spændende udfordring at blive en del af et nordisk uddannelsessystem - da det virker meget anderledes end det italienske. I sin fritid holder Clara af at se film med hendes venner, vandre, fotografere og generelt lære nye ting.

Clara glæder sig til at lave - fantasisk - italiensk mad for hendes værtsfamilie, og til at fortælle om den italienske kultur. Clara ser frem til at lære om den danske livsstil og så glæder hun sig også til at opleve "hygge", som hun ser som værende enormt "interssant". 

Nilo

Brasilien

Navn: Nilo
Alder: 16 år
Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Kort introduktion af eleven: 

Nilo kommer fra den stille brasilianske by Joinville, hvor han bor med sin mor, far og søster. Han ser sig selv om en social og åben person, som elsker at være sammen med andre mennesker og hans venner. 

Siden Nilo var barn, har han altid elsket sport. I 2014 opdagede Nilo en kæmpe passion for håndbold, som han har spillet lige siden. Hans startede på hans skoles håndbold år, og allerede et år efter startede han på byens eget håndbold hold. Nilo ved at håndbold er en stor sport i Danmark og han håber derfor også, at kunne fortsætte med at spille håndbold, når han kommer til Danmark i august. 

Nilo glæder sig til at dele ud af den brasilianske kultur (musik, mad, sport), men er også super spændt på at møde den danske kultur. Som han selv siger er der store forskelle på Brasilien og Danmark, men han er sikker på han får et rigtig godt ophold i et så fantastisk land som Danmark. 

Obs: Nilo har støvallergi. 

Felipe

Brasilien

Navn: Felipe
Alder: 17 år
Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Kort introduktion af eleven: 

Felipe bor i Sao Paulo, Brasilien. Der bor han sammen med sin mor, som er anklager, sin far, som er politichef og sin jævnaldrende bror, Guilherme, som de adopterede da Felipe var 6 år. Felipe omtaler sin bror som sin tvilling, da der kun er 3 måneder imellem dem. Hjemme bor også deres bedstemor og deres 7 hunde og 2 papegøjer. Felipe kan godt lide sport, selvom han lige pt. ikke går til noget. Senest har han gået til svømning og boksning, men for tiden bliver det mest til træning i det lokale fitnesscenter. Han elsker musik og spiller selv guitar, hvilket han har spillet siden han var helt lille.

Felipe er en meget social og kærlig person. Han elsker at bruge tid med sine mange venner. De spiller computerspil (Counter Strike), ser Netflix, går i biffen eller holder barbeque. I skolen interesserer han sig mest for historie, samfundsfag, filosofi og politik og han håber en dag på at blive diplomat eller måske ambassadør for Brasilien et sted i verden.

Efter han deltog i ”Youth Without Borders”, fik han ekstra blod på tanden til at rejse på udveksling og lære et nyt land at kende. Han glæder sig til at få en masse nye venner og at lære et nyt sprog samt kultur at kende.

Pietro

Italien

Navn: Pietro
Alder: 16 år
Opholdets længde: 10 måneder fra august 2019

Kort introduktion af eleven: 

Pietro kan godt virke som en lidt stille person i starten, men er i sandhed en ekstrovert person, som elsker at deltage i forskellige samtaler. 

Pietro er kreativ og har en passion for kunst og arkitektur, og så elsker han at tegne i sin fritid. Sidste sommer arbejdede han som hjælp hos et arkitekt-studie, hvor han lærte hvordan man designer huse og bygninger. Pietro synes selv han har mange interesser og når han skal ud og bevæge sig kan han rigtig godt lide at køre på mountain bike, surfe, svømme og stå på ski. 

Pietro glæder sig til at lære dansk og kan rigtig godt lide de nordiske lande. Danmark specielt, da vi er hjemlandet for Lego, som han er stor fan af. Han håber en dag at blive så god til dansk, at han en dag kan studere på et dansk universitet. 

Vil du gerne høre mere om at blive værtsfamilie for en udvekslingselev? Så kontakt os idag på info@sts.dk eller telefon 44 40 44 47. 

Vi ser frem til at høre fra dig!


E-mail

2_4950_Bo_Host_2012.jpg 2_4950_Bo_Host_2012.jpg

Vil du være værtsfamilie?

Send din interesse til os i dag, så kontakter vi dig med yderligere information.

Ring til os44 40 44 47
Åbent mandag - torsdag fra 10–15:30, fredag 10-15 Mere information

Besøg os
STS High School, Danmark København
Nytorv 17, stuen
1450 København K

© STS Education AB 1958–2018