STS Education
Since 1958
44 40 44 47

Kommende STS udvekslingselever

Vi har løbende udvekslingselever som kommer til Danmark, for at opleve den danske kultur på et high school år. De skal naturligvis bo hos en dansk værtsfamilie, og derfor søger vi altid familier til at huse vores udvekslingselever fra hele verden.

Vil du gerne høre mere, eller modtage elevens fulde profil? Så kontakt os på info@sts.dk i dag. 

Kommende udvekslingselever som lige nu søger en dansk værtsfamilie:

Gabriele

Italien

Navn: Gabriele
Alder: 17 år
Opholdets længde: 1/4 - 1/7 2019
Værtsfamilie område: Gabriele går på Horsens Gymnasium, hvorfor vi søger værtsfamilie i dette område. 

Kort introduktion af eleven: 

Gabriele bor sammen med sine forældre på øen Sardinien i Italien. Hans far er pensioneret og hans mor arbejder som engelsklærer. Han har også en storesøster, men hun er flyttet hjemmefra og bor nu i USA, hvor hun underviser. I skolen interesserer Gabriele sig mest for matematik og science, han er dygtig og har faktisk vundet et scholarship, så han kan tage på udveksling. Han tænker på at læse medicin når han en gang er færdig med sin High School, men er ikke helt sikker endnu. 

Gabriele har valgt Danmark fordi det er det land som gjorde ham mest nysgerrigt, da han begyndte at undersøge mulighederne og han vil gerne lære et andet sprog end engelsk (som han allerede er ret god til, da han har været på sprogrejse i UK og Irland). I sin fritid spiller han fodbold 3 x om ugen, det har han gjort i 4 år. Selvom han beskriver sig selv, som lidt genert i starten er han også meget social. Han bruger meget tid på at være sammen med sine venner, se Comics eller TV shows. Han kan også lide at læse, f.eks en comic bog – som på billedet. Han elsker at møde nye mennesker og glæder sig til at dele sin Italienske kultur med hans nye familie i Danmark.

Vil du gerne høre mere om at blive værtsfamilie for en udvekslingselev? Så kontakt os idag på info@sts.dk eller telefon 44 40 44 47. 

Vi ser frem til at høre fra dig!


E-mail

2_4950_Bo_Host_2012.jpg 2_4950_Bo_Host_2012.jpg

Vil du være værtsfamilie?

Send din interesse til os i dag, så kontakter vi dig med yderligere information.

Ring til os44 40 44 47
Åbent mandag - torsdag fra 10–15:30, fredag 10-15 Mere information

Besøg os
STS High School, Danmark København
Nytorv 17, stuen
1450 København K

© STS Education AB 1958–2018