Trin for trin – at blive en værtsfamilie

 1. Vis din interesse
  Udfyld en formular – den er ikke bindende!
 2. Vi vil kontakte dig
  Vi kontakter dig, og fortæller dig mere om, hvordan det er at være værtsfamilie, svarer på dine spørgsmål, og laver korte interviews. Senere vil vi matche dig med en af vores skønne elever alt efter dine interesser og præferencer. Du vil få information om vores elever og få chancen for at vælge, hvilken elev du vil byde velkommen i dit hjem.
 3. Hjemmebesøg
  Når du har valgt din elev, vil din lokale repræsentant komme på hjemmebesøg, og fortælle dig mere om at være værtsfamilie. Du vil selvfølgelig også få mulighed for at stille spørgsmål om udvekslingselever og værtsfamilier. Din lokale repræsentant er der både for dig og din familie og for eleven gennem udvekslingsperioden.
 4. Lær din udvekslingselev at kende
  Når du har besluttet dig for, hvilken elev du vil tage imod, starter du en værtsfamilieansøgning og matcher med din elev. I vil så få hinandens kontaktinformationer, og få muligheden for at lære hinanden at kende, før udvekslingsprogrammet starter.
 5. Nu kan eventyret begynde
  Nu kan du begynde at forberede dig selv og begynde at nyde den spændende tid du går i møde. Hos STS organiserer vi alt i forhold til elevens rejse og udveksling, såsom flybilletter, skoleplacering og forsikring.

Invitér verden indenfor!

Send din interesse for at blive værtsfamilie til os i dag. Vi kontakter dig med yderligere information omkring hvordan det fungerer og omkring din udvekslingselev.

Din interesse forespørgsel er selvfølgelig ikke bindende.