Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Internationale studier

Internationale studier

Drømmer du om at arbejde med sociale problemstillinger, konflikthåndtering, politik eller konsulentarbejde? Så bør du kigge ekstra grundigt på nogle af de uddannelser, der falder under kategorien internationale relationer, eller det vi kalder International Studies.

Internationale studier er et tværfagligt emne, og man kan sige, at det er en samlet betegnelse for flere forskellige fagområder. Hvis du vælger en uddannelse i denne kategori, kommer du som oftest til at studere historie og samfundsvidenskab med henblik på at opnå en dybere forståelse af, hvordan samfundet hænger sammen, og hvorfor det ser ud, som det gør i dag.

Fagområdet omfatter også jura og økonomi, som er to vigtige byggesten i samfundet. Studerende, der vælger dette område, er ofte interesserede i deres omverden og har en ambition om at gøre en forskel i verden på større eller mindre skala.

At studere i udlandet er et indlysende valg, hvis du er interesseret i omverdenen og samfundet. Hvad kan passe bedre end selv at være en del af en kulturudveksling, når det nu er det, du studerer? Dit udlandsophold kommer til at give dig en ekstra dimension på din uddannelse, der betyder, at du kan få endnu mere ud af dine studier.

Tilmeld dig et inspirationsmøde