Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Marketing

Marketing

Konkurrencen om kunderne bliver hele tiden hårdere. Det er ikke nok bare at producere den bedste vare eller levere den bedste tjeneste, du skal også fortælle kunderne om det. Marketing er en international videnskab, og det er dermed en stor konkurrencemæssig fordel at have studeret emnet i udlandet.

Marketing, markedsføring på dansk, er en spændende kunst. Du identificerer behov og målgrupper, udformer dit salgsbudskab og vælger de rette kanaler for at nå ud til modtagerne. Det handler ofte om at sælge en virksomheds vare eller tjeneste, men det kan også handle om at sælge et brand eller måske endda et politisk budskab.

Kreativitet er et nøgleord på uddannelsen, det samme er lydhørhed. Du skal kunne sætte dig ind i, hvordan modtageren tænker, og hvordan du på bedste vis udformer din kommunikation for at påvirke kunden. Kanalerne er mange. Digital markedsføring er oppe i tiden, men der er mange andre veje. Trykte annoncer, brochurer eller måske afholdelse af events. En del af kunsten er at vælge rigtigt.