Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Musik

Musik

Udlandsstudier inden for musik kan blive det første skridt på vejen til dit drømmejob. En musikuddannelse i udlandet er ikke kun for dem, der vil stå på scenen og underholde. Musikbranchen indeholder mange forskellige erhverv, er der er mange mennesker involveret også uden for rampelyset. Det at studere musik i udlandet vil ofte give dig et nyt perspektiv på din store interesse, da du befinder dig i en ny kultur med andre traditioner og indflydelser. Lad dig inspirere af dit studieland og find din egen stil.

Du, som allerede har kundskaber i sang eller på et instrument får mulighed for at fordybe dig yderligere i dette emne ved at studere musik. Mange musiklinjer er designet til at give dig et stabilt teoretisk fundament samt bedre forståelse af branchen. Opdag nye spændende fagområder ved at studere musikhistorie eller musikteori.

Der er mange musikere, der vælger at freelance, hvilket kan være et udfordrende men også fleksibelt og sjovt valg. Du kan også blive ansat ved et teater, i et ensemble eller måske i et operahus. Du kan også arbejde i andre dele af musikbranchen som f.eks. sangskriver, producer eller manager. På STS Study Abroad hjælper vi dig med at finde den helt rigtige musikuddannelse til dit niveau og dine interesser.