Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Digitalt Design og IT

Digitalt Design og IT

Sikr din fremtid gennem en uddannelse i Digital Design & IT. Hvis du vil arbejde med teknologi, design, motion og UX, eller lære mere om systemvidenskab og spiludvikling, er det perfekt, hvis du vælger at studere Digital Design & IT i udlandet. “Teknologi verdenen” består af mange interessante områder og der findes mange fantastiske jobmuligheder efter du har færdiggjort studiet. Gør dig klar til en spændende karriere i den innovative teknologiske industri - en industri der er i konstant udvikling.

At have kendskab til web, design og IT er en nødvendighed for et stort antal virksomheder i dag. En international uddannelse inden for disse områder giver dig yderligere en stor konkurrenceevne på et varmt arbejdsmarked. At vælge en uddannelse, inden for Digital Design & IT, passer perfekt til dig, som ønsker at arbejde i et kreativt miljø, som konstant er i udvikling. Ofte er der masser af plads til innovation, hvilket er perfekt for dig, som godt kan lide at opstarte, udvikle og optimere. Efter endt uddannelse, har du mulighed for at studere videre og forbyde dig endnu mere i dit fagområde.

Studér Digital Design & IT i udlandet og åbn dørene til din kreative og udviklende fremtid - både nationalt og internationalt.