Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Mode, Medier og Design

Mode, Medier og Design

Kreativitet udvikles bedst i inspirerende miljøer. Når du studerer mode, medier eller design gennem os, kan du være sikker på, at du har valgt det rigtige sted. Uanset hvilken skole du vælger, studerer du i inspirerende miljøer sammen med andre, som også elsker at skabe og se idéer og tanker vokse til færdige produkter.

I løbet af en uddannelse inden for mode fordyber du dig i fagområdets historie og lærer at analysere, forstå og forudse trends. En modeuddannelse kan også indeholde fag i mønsterkonstruktion og syning. Fagområdet medier kan sammenfattes som læren om, hvordan man når ud med sit budskab på bedst mulige måde, og hvordan kommunikationsstrømmen fungerer.

Begrebet design kan forklares som formgivning Du studerer farve og form med det formål at give et objekt eller et miljø en velfungerende udformning, lette dets anvendelse, optimere materialeforbruget og give det et tiltalende udseende.

Studerer du mode, medier og design i udlandet, opnår du et internationalt netværk, som du vil drage stor nytte af i fremtiden.